tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ikrarcım sedoşum geçmiş olsun sana bişey olmamış ya olsun sağlık olsun Allah onları kahretsin ne istiyorlar milletten.. inşallah sende bebişlerine kavuşursun en yakın zamanda güzel haberler duyarız.. Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda inşallah..

Seda♥Recep;1679476 .!.:
gülserencim inşallah bebişlerine kavuşursun çok dikkat et bol bol yat oturma bile konuş onlarla pozitif ol hep özlemin biter inşallah en yakın zamanda o güzel haberi duyarsın..

sağol sedoşum, inşallah allah isteyin herkesin özlemini gidersin.

burda da kimse yok mu? ben yeni üyeyim aranıza katılmak istiyorum, tüp bebek tedavisine başladım 2. kez

merhaba çakıltaşı nasılsın sorunun neydi bende tüp bebek 2.deneme sonucunu beklemekteyim inş.Allahım yardımcımız olur

cakıltası hosgeldın cnm meruse sonuca var daha ama inş hamıssın kızeylul bende laparoskopı olsdum

cnm arkadasım hos geldın inş hamıssındır takma kafanı ısten atmaları en azından su yonden ıyı tazmınat alırsın hehe gerısı bosCADIARZU

cnm cok gecmıs olsun ya cana gelecegıne mala gelsın

cnm arkadasım hos geldın inş hamıssındır takma kafanı ısten atmaları en azından su yonden ıyı tazmınat alırsın hehe gerısı bosCADIARZU

canım zaten tazminatımın karşılığı borcum vardı o yüzden onların çıkarmasını istiyordum sırnaşık şey , swetlana yazdıklalrımı okumuşsun yaşadıklarımın bi etkisi varmıdır sence? bide ben artık evin içinde dolanıyorum yavaş yavaş yanlış diildir dimi?

yok inş allahın ıznıyle bıse olmaz ılk3gun cok onemlıydı yatmıssın artık dolasabılır ufak ufak ıs yapabılırsın ama elleme bence su 12gun bı gecsın cok oturma dolas yat dolas yat ole gecır dısarı cok zor durumda kaalmadıkca cıkma hele otobus yasakkkkkkkkkkkkk

bu arada bende bugun 5.ıgnemı vurdurdum ve hastalandım bugun pazartesı aksam dr gıdıyom sanırım puregonada baslarız ozaman hayırlısı bakalımmmmmm

hamıs gulserenmı konusu yooooooooooooooooo nerdesın kıssssssssshamıssssım allahım inş hamıstır sonrada bırer bırer bıs hamıs olacagız

evettttttt üçüz anası hemideeeeeeeeeee allahım hepimizin sırayla yüzünü güldürsün kucaklarını doldursun inşallah

evettttttt üçüz anası hemideeeeeeeeeee allahım hepimizin sırayla yüzünü güldürsün kucaklarını doldursun inşallah

ayyyyyyyyyyyyyy çoooookkk güselllllllllllllllllllllllllllllll yaaaaaaa bende istiyorum ikiz üçüzzzzzzzzzzzzzz allah bana da nasip eder inşallah.ama allah yardımcında olsun zor iş bakmak ama yinede değer bence yaaaaaaaaaa allah tamamına erdirsin canım.

9 u vurdurdum bugun ama benımkı catlatma gunune kadar devem etcek lucrın

zaten normelde 14gun kullanıyosun yumıslere gore 14gunden fazlada kullanabılıyosun bensımdılık vurduruyorum bakalım benımkı ne kadar surecek bılmıyom ama sende benden once hamıs olacaksın inş benımkı kucuk olacak artık sızınkıler onun ablası abısı olacahjeyyarjeyyarnaniknanik

inş senınde ucuzlerın olur hıcran inş allah gonlune gore versın al bebıslerını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…