- Konu Sahibi ACELE
-
- #2.321
Seda♥Recep;1679476 .!.:gülserencim inşallah bebişlerine kavuşursun çok dikkat et bol bol yat oturma bile konuş onlarla pozitif ol hep özlemin biter inşallah en yakın zamanda o güzel haberi duyarsın..
cnm arkadasım allahım senı ve kuzucuklarını daıma korusuncanım arkadaşım dualarınız sayesinde zaten ayaktayım inan buna allahım bu a.sa.sher iğnede seni bebişlerine kavuşturur inşallah caa.s
burda da kimse yok mu? ben yeni üyeyim aranıza katılmak istiyorum, tüp bebek tedavisine başladım 2. kez
merhaba çakıltaşı nasılsın sorunun neydi bende tüp bebek 2.deneme sonucunu beklemekteyim inş.Allahım yardımcımız olur
a.s.canım benim hangi merkeze gidiyorsun benimde tüplerim tıkalı bu sebepten bebeğimiz olmuyordu 2004 senesinde tedaviyle hamile kaldım ama dış gebelik iç kanamadan nerdeyse ölüyordum. sol tüpümü aldılar sağ tüpümde açılamayacak kadar tıkalı olduğunu laproskopi ameliyatla rapor aldım sen nasıl işlemlerden geçtin anlatırmısın canım.
cnm arkadasım hos geldın inş hamıssındır takma kafanı ısten atmaları en azından su yonden ıyı tazmınat alırsın hehe gerısı bosCADIARZUAcele Ablacim, Swetlana Merhaba Dualariniz Için çok Teşekkür Ederim Ve Ablacim çoook Geçmiş Olsun Dikkat Et Noolur Kendine Ve Bebişlerine... şimdi Yaşadiğim 5 Günü Anlatim Sizlere....
Pazartesi Bebişlerimin Resmini Gördüm çok şekerler :) 3 Tane 1.sinif Embriyo Transferim Yapildi 12 Adet Embriyo 2 Denemelikte Donduruldu.... Allahima şükürler Olsun Iyidi Herşey Saat 16.10'da Transfer Yapildi 17.10'dada Hastaneden çiktik Annemlere Gittik Tuvalet Harici 3 Gün Hiç Kalkmadim, Sali Günü Akşam Bi Gicik Tuttu Boğazimi Temizler Gibi Kendimi Zorlamadan öksürdüm Ve Kaç Ekmek Yediğimi Bilmiyorum Artik çarşamba Akşami Boğulmamak Için Tek Seferlik öksürdüm Ve O Giciktan Kurtuldum :) Hala Var Ama Derin öksürmeden Atlatmaya çalişiyorum, çarşamba Günü Işyerimden Gelen Telefonla Azcik üzüldüm Işten çikarilmişim Aslinda Bu Istediğim şeydi Ama Içimde Korkular Var O Yüzden Neye Sevinip Neye üzülüceğimi çok Iyi Bilmiyorum... Cuma Akşamida Bi Gülme Krizi Tuttu Kendimi Zor Durdurdum Sonrada Kendime Kizdim Göbeğim Hop Hop Etti... çok Korkuyorum Kisslar Ve Cuma Günü Nasil Gelicek Sabirsizlaniyorum.... şimdi Arkadaşlar Bu Yazdiklarimdan Sonra Ben Hamişmiyimdir Sizce? Hergün Bebişlerimlede Konuşuyorummmm, Birdi Arada Kasiklarda Ağri Oluyor Gecede Belim Ağriyorrr...
cnm cok gecmıs olsun ya cana gelecegıne mala gelsıngülseren vala hep akılmdaydın canım ya ınan snın kadar heyecanlıyım bende adet oldum onun cıcn dun donduk bugun 3. gun doktora gıttık lucrın e catlatma gunune kadar devam etcekmısım
puregon verdıler aksamları karından 100
salı gunu tekrar cagırdılar
bu arada basıma cok kotu seyler geldı
ızmır torbalıda benzın sıtasyonunda soyuldum
cantam calındı ıcınde 2 telefon 500 ytl para
ıgnem ılaçlarım fotograf makınem
herseyım gıttı
ertesı gun dıdım de lucrın ı bulamadık ara ara olduk
en sonunda aydın da ecza deposuna gönderdıler bızı orda bulduuk vuruldum ıgenyı ıste cok kotu aoldu ya anlatamam burnumdan geldı :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
cnm arkadasım hos geldın inş hamıssındır takma kafanı ısten atmaları en azından su yonden ıyı tazmınat alırsın hehe gerısı bosCADIARZU
swetlana bende buradayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yok inş allahın ıznıyle bıse olmaz ılk3gun cok onemlıydı yatmıssın artık dolasabılır ufak ufak ıs yapabılırsın ama elleme bence su 12gun bı gecsın cok oturma dolas yat dolas yat ole gecır dısarı cok zor durumda kaalmadıkca cıkma hele otobus yasakkkkkkkkkkkkkcanım zaten tazminatımın karşılığı borcum vardı o yüzden onların çıkarmasını istiyordum sırnaşık şey , swetlana yazdıklalrımı okumuşsun yaşadıklarımın bi etkisi varmıdır sence? bide ben artık evin içinde dolanıyorum yavaş yavaş yanlış diildir dimi?
hamıs gulserenmı konusu yooooooooooooooooo nerdesın kıssssssssshamıssssım allahım inş hamıstır sonrada bırer bırer bıs hamıs olacagız
evettttttt üçüz anası hemideeeeeeeeeee allahım hepimizin sırayla yüzünü güldürsün kucaklarını doldursun inşallah
sagol canım olan oldu artık ne yapıyım:teselli:
evettttttt üçüz anası hemideeeeeeeeeee allahım hepimizin sırayla yüzünü güldürsün kucaklarını doldursun inşallah
9 u vurdurdum bugun ama benımkı catlatma gunune kadar devem etcek lucrın
ayyyyyyyyyyyyyy çoooookkk güselllllllllllllllllllllllllllllll yaaaaaaa bende istiyorum ikiz üçüzzzzzzzzzzzzzz allah bana da nasip eder inşallah.ama allah yardımcında olsun zor iş bakmak ama yinede değer bence yaaaaaaaaaa allah tamamına erdirsin canım.
sagol canım olan oldu artık ne yapıyım:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?