- Konu Sahibi ACELE
-
Canım öncelikle ağrı olmuyor yada çok az... sonra döllenen yumurtalar anne rahmi gibi hatta daha iyi bir ortamdalar merak etme.. Wc ye gelince patlayacak kadar sıkışmana gerek yok.. 4-5 ssat gitmemiş ol yeter. sonrasında hasta bezi bağlıyor bizimkiler yattığın yerde yavaş yavaş salıyorsun.. merak etme sana tüm detayları söylerler zaten
oh çok şükür iyiki varsın kaybolma lütfen peki meraktan soruyorum ayağa kalkıp wc gidince bebek düşermi :1shok:
oh çok şükür iyiki varsın kaybolma lütfen peki meraktan soruyorum ayağa kalkıp wc gidince bebek düşermi :1shok:
Ne demek sıkmak.. Herşeyden önce çooook mutlu, çoook sakin, çooook rahat olmaya çalış. Pozitif düşün. Moral herşeyden önemli. Bir de şu açıdan bak transfere çağırdıklarına göre işlem başarılı oldu bile.. Döllenmeseydi işlem iptal derlerdi.. Yani şu anda bebeğin yada bebeklerin oluşmaya başlamış bile. Yaklaşık 40 gün sonra kalpleri de atmaya başlayacak.. Ne olur moralini sağlam tut.. Hangi merkezde yapıldı.?
özel anadolu hastanesi çok memnunum inşallah hayırlısı olur çok iyi insanlar kendimi orda mutlu hissediyorumŞeniz
ismini alabilirmiyim.:) ben orda muhasebede çalışıyorum
sonra versem olurmuuuuuuuuuuuuuuuuuuu? söz ama verecem şimdi korktum valla gerçi kötü birşey yazmadım çok memnunum ama yinede ter bastı birdensenağlama
Bişey olmaz .. Sabah bul beni ama randövün kaçta Öğlen olduğunu biliyorum ama kaçtı hatırlamıyorum.. 3 tane transfer var hangisisin acaba .. en azından baş harf ?
korkuyorum yasenağlamasenağlama
korkuyorum yasenağlamasenağlama
theodors80 demi bize gelecek?
Boşver canım zaten çok hassas bir konu olduğunu biliyorum.. Tanışmak istersen ben orda olacam.. Muhasebe dersen çağırırlar.a.s.
Aynı kattayım. Sinan beyin odasının yanındaki oda. Şimdiden hayırlı olsun. Bol şans diliyorum..
Aynı kattayım. Sinan beyin odasının yanındaki oda. Şimdiden hayırlı olsun. Bol şans diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?