tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bugün 7.gün 26 sına var daha yaaa çatlayacağıım meraktan korkmaya başladım yaklaştıkça hayırlısı bakalım ne olacak canım inşll. hepimiz hamile olaak bilgi veririz herkese

AY CANIM BENDE KÖTÜYÜM ÇOK KÖTÜ RÜYALAR GÖRDÜM GÜN YAKLAŞTIKÇA KAFAYA TAKIYORUZ HERALDE....

İKRARCIM TEBRİKLER BUNDAN SONRA KENDİN YAPARSIN ARTIK....

AY CANIM BENDE KÖTÜYÜM ÇOK KÖTÜ RÜYALAR GÖRDÜM GÜN YAKLAŞTIKÇA KAFAYA TAKIYORUZ HERALDE....

İKRARCIM TEBRİKLER BUNDAN SONRA KENDİN YAPARSIN ARTIK....

tünaydııın canım bende şimdi iğneye gittim geldim bende çok rüya görüyorum hayırlısı ya canım iğne yaptığım yere ikiz bebekler geldi iğneye Allahım çok dua ettim bizede nasip etsin diye çook tatlılardıı yaa

merhaba arkadaşlar nasılsınıza.s.
bi şey sormak istiyorum.iğneler transferden sonrada devam mı ediyor?yine hergün mü?:uhm:şimdiden teşekkürler.
allaha emanet olun.

bi şey sormak istiyorum.iğneler transferden sonrada devam mı ediyor?yine hergün mü?:uhm:şimdiden teşekkürler.
allaha emanet olun.

canım ben transferden sonra iğne yapmıyorum... ama bazı hastaneler 3 günde bir filan yapılıcak iğne veriyormuşşş... uygulamalar biraz farklı yani

amin canım allahım inşallah bizlerinde yüzünü güldürür.... evde oturmaya alışkında diilim zaman durdu sanki....

allaha emanet olun.

canım gülserenin dediği gb kişiden kişiye belkiden hastaneden hastaneye değişebilir. ben 3 gün arayla prengl iğne kullanıyorum transferden sonra Allahım bu emeklerimizi boş çevirmez inşallh

canım gülserenin dediği gb kişiden kişiye belkiden hastaneden hastaneye değişebilir. ben 3 gün arayla prengl iğne kullanıyorum transferden sonra Allahım bu emeklerimizi boş çevirmez inşallh

amin canım ay esingül için acayip sevindim ya süper birşey sağlıklı bir şekilde kucağınada almayı allah nasip etsin..

swetlanaığım canım arkadaşım dualaarımız seninle yarin inşallah güzel haberlerle geleceksin kuzularla ben öptüm seni kocamana.s
cnm benım allah razı olsun sızlerden ben yerım o kuzucukları gercı bırı kuzu bırı kocta inş yerım ben onlarııııııııııııı kendınıze ıyı bakın yarınde sız hayırlı haberlerle donun inş dua edıcem

inşallah canım.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
bende dün iğnelerime başladım.hayırlısı olur inşallah .doğru zamandır inşallah.
kendine ve bebişlerine iyi bak canım.allaha emanet olun.a.s.

abla bugun kendim vurdum ignelerimi becerdım de
dısarı cıkmadım karnım agrıyodu hava soguk zaten yattım ve göbegımden vurdum:icecream:
aaaaaaaaaaaaaaaaaa benım ıgnelerımı esım vuruyodu bende ılk defa kendım gobekten yaptım nasıl olduysa hayatta yapamam dıyodum ama yaptım tatlicadiarzu

canım ben transferden sonra iğne yapmıyorum... ama bazı hastaneler 3 günde bir filan yapılıcak iğne veriyormuşşş... uygulamalar biraz farklı yani
sağol canım.insan merak ediyor.sizler benden tecrübelisiniz.
inşallah herşey yolunda giderde ,2008 bize uğurlu gelir,bisürü hamiş oluruz burda.kendine ve bebişlerine iyi bak.allaha emanet olun.a.s.

aaaaaaaaaaaaaaaaaa benım ıgnelerımı esım vuruyodu bende ılk defa kendım gobekten yaptım nasıl olduysa hayatta yapamam dıyodum ama yaptım tatlicadiarzu

vallahi ben hepsinide kendim yaptım, lucrin kolaydı ama gonal f son zamanlarda acıtıyordu zorlan yapıyordum ama hep sonunu düşünüyordum iğnelerimi yaparken emeklerimiz boşa gitmesinde dayanılmıycak acılar değil...

allaha emanet olun.

yok transferden sonra progestanın ya ıgnesı ya jelı yada tabletını verıyor ben ıgnesının artık kaldırıldıgını ve bulunmadıgını bılıyorum

kıs gulseren ben hala vururken korkuyom esımde alıs dıyo aklım sende kalmasın dıyo

swetlana inşallah canım bebişlerin sana sıkı tutunur. Allahım inşallah o mutluluğu sana ve tüm isteyenlere tez zamanda yaşatsın bekletmeden dua et ve üşütme dikkat et kendine

Seda♥Recep;1688994 .!.:
swetlana inşallah canım bebişlerin sana sıkı tutunur. Allahım inşallah o mutluluğu sana ve tüm isteyenlere tez zamanda yaşatsın bekletmeden dua et ve üşütme dikkat et kendine

cnm ıyı dıleklerın ıcın saol daha yenı ıgnelere basladım bugun dr gıtcem puregona baslıycam hayırlısıyla

bak eşin nasıl düşünüyor seni ona öyle bir güven verki adamın aklı kalmasın sende korkma senede artık....
valla olmuyor ama basa gelen cekılıyor yapmam lazım o herzaman yanımda ama ya olamazsam dıyor bende yapmaya calısıyom ıste saol cnm sen cok cesursun valla

ya aksama dr gıdeecem inş bı aksılık cıkmaz bana dua edın kız analar sıze dıyom klava::bbo:cok heyacanlıyım bıde bole adetlı gıtmek olduruyo benı ama benım dr alısık laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…