- Konu Sahibi ACELE
-
- #2.441
canım bugün 7.gün 26 sına var daha yaaa çatlayacağıım meraktan korkmaya başladım yaklaştıkça hayırlısı bakalım ne olacak canım inşll. hepimiz hamile olaak bilgi veririz herkese
AY CANIM BENDE KÖTÜYÜM ÇOK KÖTÜ RÜYALAR GÖRDÜM GÜN YAKLAŞTIKÇA KAFAYA TAKIYORUZ HERALDE....
İKRARCIM TEBRİKLER BUNDAN SONRA KENDİN YAPARSIN ARTIK....
merhaba arkadaşlar nasılsınıza.s.
bi şey sormak istiyorum.iğneler transferden sonrada devam mı ediyor?yine hergün mü?:uhm:şimdiden teşekkürler.
allaha emanet olun.
tünaydııın canım bende şimdi iğneye gittim geldim bende çok rüya görüyorum hayırlısı ya canım iğne yaptığım yere ikiz bebekler geldi iğneye Allahım çok dua ettim bizede nasip etsin diye çook tatlılardıı yaa
bi şey sormak istiyorum.iğneler transferden sonrada devam mı ediyor?yine hergün mü?:uhm:şimdiden teşekkürler.
allaha emanet olun.
canım gülserenin dediği gb kişiden kişiye belkiden hastaneden hastaneye değişebilir. ben 3 gün arayla prengl iğne kullanıyorum transferden sonra Allahım bu emeklerimizi boş çevirmez inşallh
cnm benım allah razı olsun sızlerden ben yerım o kuzucukları gercı bırı kuzu bırı kocta inş yerım ben onlarııııııııııııı kendınıze ıyı bakın yarınde sız hayırlı haberlerle donun inş dua edıcemswetlanaığım canım arkadaşım dualaarımız seninle yarin inşallah güzel haberlerle geleceksin kuzularla ben öptüm seni kocamana.s
canım gülserenin dediği gb kişiden kişiye belkiden hastaneden hastaneye değişebilir. ben 3 gün arayla prengl iğne kullanıyorum transferden sonra Allahım bu emeklerimizi boş çevirmez inşallh
aaaaaaaaaaaaaaaaaa benım ıgnelerımı esım vuruyodu bende ılk defa kendım gobekten yaptım nasıl olduysa hayatta yapamam dıyodum ama yaptım tatlicadiarzuabla bugun kendim vurdum ignelerimi becerdım de
dısarı cıkmadım karnım agrıyodu hava soguk zaten yattım ve göbegımden vurdum:icecream:
sağol canım.insan merak ediyor.sizler benden tecrübelisiniz.canım ben transferden sonra iğne yapmıyorum... ama bazı hastaneler 3 günde bir filan yapılıcak iğne veriyormuşşş... uygulamalar biraz farklı yani
aaaaaaaaaaaaaaaaaa benım ıgnelerımı esım vuruyodu bende ılk defa kendım gobekten yaptım nasıl olduysa hayatta yapamam dıyodum ama yaptım tatlicadiarzu
allaha emanet olun.
kıs gulseren ben hala vururken korkuyom esımde alıs dıyo aklım sende kalmasın dıyo
Seda♥Recep;1688994 .!.:swetlana inşallah canım bebişlerin sana sıkı tutunur. Allahım inşallah o mutluluğu sana ve tüm isteyenlere tez zamanda yaşatsın bekletmeden dua et ve üşütme dikkat et kendine
valla olmuyor ama basa gelen cekılıyor yapmam lazım o herzaman yanımda ama ya olamazsam dıyor bende yapmaya calısıyom ıste saol cnm sen cok cesursun vallabak eşin nasıl düşünüyor seni ona öyle bir güven verki adamın aklı kalmasın sende korkma senede artık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?