tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
a.s.Canım dualarımız seninle iyi haberlerle dön Allah hepimizin yardımcısı olsun kocaman öpüyorum:1hug::teselli::enbuyukkk:

saol cnm ya inş senın sonucta cokcok ıyı olacak allahın ıznıyle ya herkes bırakıp gıttı ya:çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ben gelene kadar kimse kalmamış:roflol:
ne güzel konuşyordunuz.nerelerdesinizşutarafagitti

kıslar ben cıkıyorum artık yavas yavas hazırlanayım esım 4,30 alacak benı hepınız kendınıze ıyı bakın opuyorum sızlerı yarın ogleden sonra gırebılırım kendınıze ıyı bakın

okey canım güzel haberlerini bekliyoruz bizi merakta bırakmaa öptm canım

merhaba swetlana, geçen yazdığın hoşgeldin mesajını yeni okudum, teşekkür ederim canım, bişey sorsam, lucrin kullnadın mı? kaçıncı günü regl oldun

yok ben daha hastalanmadım ama belirtileri başladı,
inş. hayırlısı olur canımm, allah emeklerimizi ziyan etmesinn

gülseren napıyosun canım nası oldun durum ne Şeniz

MERHABA İKRARCIM, VALLA KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM SAĞLIK AÇISINDAN ARADA BİR ÖKSÜRÜYORUM SADECE BAŞKA Bİ AĞRIM FİLAN YOK, BİRAZCIK PSİKOLOJİK OLARAK GERİLİYORUM ARADA ZAMAN GEÇMİYOR TABİ ZAMAN YAKLAŞTIKÇADA HEYCAN ARTIYOR.... YEMEĞİMİ FİLAN YAPIYORUM ÇOK YAVAŞ ADIMLARLA GEZİYORUM... SANA ÖZEL MESAJ ATTIM GELDİMİ? SEN NASILSIN?

MERHABA HATİCECİM BURDAYIZZZZZZZZZZ NASILSIN NELER YAPIYORSUN?
iyiyim güzelim bu hafta hep temizlikle uğraştım çok yorgunum.yorgunluğumu atıyım diye sizinle sohbet etmeye geldim benim üzerimde iki evin temizlik sorumluluğu olduğu için insan yoruluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…