a.s.Canım dualarımız seninle iyi haberlerle dön Allah hepimizin yardımcısı olsun kocaman öpüyorum:1hug::teselli::enbuyukkk:
kıslar ben cıkıyorum artık yavas yavas hazırlanayım esım 4,30 alacak benı hepınız kendınıze ıyı bakın opuyorum sızlerı yarın ogleden sonra gırebılırım kendınıze ıyı bakın
ben gelene kadar kimse kalmamış:roflol:
ne güzel konuşyordunuz.nerelerdesinizşutarafagitti
merhaba swetlana, geçen yazdığın hoşgeldin mesajını yeni okudum, teşekkür ederim canım, bişey sorsam, lucrin kullnadın mı? kaçıncı günü regl oldun
evet bu gün 5. günü lucrinin
gülseren napıyosun canım nası oldun durum ne Şeniz
geldide özel dolmus bosaltmadım duruyo öle bende yeni tilifon aldım bugun 1 tane kendime öle cok saguk hava evde oturuyorum Şeniz
iyi akşamlar kızlar kimse yokmu?
iyiyim güzelim bu hafta hep temizlikle uğraştım çok yorgunum.yorgunluğumu atıyım diye sizinle sohbet etmeye geldim benim üzerimde iki evin temizlik sorumluluğu olduğu için insan yoruluyorMERHABA HATİCECİM BURDAYIZZZZZZZZZZ NASILSIN NELER YAPIYORSUN?
iyiyim güzelim bu hafta hep temizlikle uğraştım çok yorgunum.yorgunluğumu atıyım diye sizinle sohbet etmeye geldim benim üzerimde iki evin temizlik sorumluluğu olduğu için insan yoruluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?