tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gülserenci gittinmi yoksa burdamısın?canım benim cvp geçmi iletiliyor.birde hala burda olan ve olmayanlar gözükmüyor değilmi?

gülserenci gittinmi yoksa burdamısın?canım benim cvp geçmi iletiliyor.birde hala burda olan ve olmayanlar gözükmüyor değilmi?

CANIM GEÇ GELDİ CEVABIN, BEN BURADA OLANLARI YANINDA YEŞİL YANIYOR O ŞEKİLDE ANLIYORUM... KAYINVALİDEN RAHATSIZMI NEDEN SEN YAPIYORSUN?

CANIM GEÇ GELDİ CEVABIN, BEN BURADA OLANLARI YANINDA YEŞİL YANIYOR O ŞEKİLDE ANLIYORUM... KAYINVALİDEN RAHATSIZMI NEDEN SEN YAPIYORSUN?
hayır güzelim konyada böyle gelin kayınvaldenin her işinde her misafirinde bulunmak zorunda amaaynı şey kayınvaldeler için geçerli degil yani sen ona yaptığının aynısını beklemiceksin

YOK CANIM YA BAKINIYORUM KİMSE BİRŞEY YAZMIYOR BENDE YAZAN VARMI DİYE BAKIYORUM... SEN NAAPTIN BAKİM TEDAVİ İÇİN

DİĞER HATİCECİM SENİN SORUNUN NEYDİ....

tedavi süreci hala donmuş durumda benim.bilmiyorum nolcak büyük bi ihtimalle ankaka gibi ama hala gündeme getirip konuşmadık eşimle bu konuyu

hatice 1007 kaç yıllık evlisin ve kaç doğumlusun ne zamanan beri tedavi görüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…