- Konu Sahibi ACELE
-
- #2.501
kızlarr benim çıkmam gerekiyor eşim tarafından çağırılıyorum iyi akşamlar,güzel sohbetler.gülserencim son bişey darkinlife meralun ve acele abladan ne haber hiç sesleri çıkmıyor da?
ikrar,swetlana,gülseren nasılsınız sizi çok özledik teyzoşları ama başım çok kötü ağrıyor ekrana bakamıyorum bugün akşam 4:30 da randevum var kuzularımın ense kalınlıkları ölçülecek allah korusun down sendromu varmı yokmu diye yoktur ama teyzoşları dua edin siz yinede öptük hepinizi biz kendinize iyi bakın
ikrar,swetlana,gülseren nasılsınız sizi çok özledik teyzoşları ama başım çok kötü ağrıyor ekrana bakamıyorum bugün akşam 4:30 da randevum var kuzularımın ense kalınlıkları ölçülecek allah korusun down sendromu varmı yokmu diye yoktur ama teyzoşları dua edin siz yinede öptük hepinizi biz kendinize iyi bakın
Merhaba Swetlanacim çok Az Kaldi Seninde Yumişlerinin Toplanmasina Bu Sefer Başaricaksin Inaniyorum... Ay Canim Bende çok Heycanlaniyorum Yaaa Hakkimizda Hayirlisi Olur Inşallah...
Kimseden Ses çikmiyor Bende Kaçiyorum Iyi Akşamlar Canlarim
inş cnm benım saol allahım ıstıyen herkese versın inş sen nasılsın bakalım bebısler nasıl
swetlana bebişlerine kavuşmana azkaldı hadi hayırlısı canım dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?