tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarr benim çıkmam gerekiyor eşim tarafından çağırılıyorum iyi akşamlar,güzel sohbetler.gülserencim son bişey darkinlife meralun ve acele abladan ne haber hiç sesleri çıkmıyor da?

kızlarr benim çıkmam gerekiyor eşim tarafından çağırılıyorum iyi akşamlar,güzel sohbetler.gülserencim son bişey darkinlife meralun ve acele abladan ne haber hiç sesleri çıkmıyor da?

CANIM ACELE ABLA BURADAYDI DÜN BİRAZ RAHATSIZDI AMA İYİ ÇOK ŞÜKÜR DİĞER ARKADAŞLARI BENDE BİLMİYORUM...
İYİ AKŞAMLAR SANA BENİM VE BEBİŞLERİM İÇİN DUA ETMEYİ UNUTMA OLURMU TEYZESİ

kızlar lucrinin 10. iğnesine geldim fakat hastalanmadım,ne zaman hastalanmam lazım.normali erkenmi görmek ben geçmi kaldım.ben şuan lucrinden başka bişey kullanmıyorum farbiol dışında siz başka şey kullanıyormusunuz.

ikrar,swetlana,gülseren nasılsınız sizi çok özledik teyzoşları ama başım çok kötü ağrıyor ekrana bakamıyorum bugün akşam 4:30 da randevum var kuzularımın ense kalınlıkları ölçülecek allah korusun down sendromu varmı yokmu diye yoktur ama teyzoşları dua edin siz yinede öptük hepinizi biz kendinize iyi bakın

Acele Nasilsin Iyimisin Bebişlerin Napiyo Merka Etme Iyilerdir Muhakkak Allah Sağlik Versin Onlara Sağlikla Kucağina Almayi Nasip Etsin Inşallah

cnm benım yuce rabbım once senın ve kuzucuklarını korusun sonrada bızım ve kuzucuklarımızı inş korkma bıtanem onlar aslan gıbıler masallah gule gule gıt gule gule gel inş ıcını ferah tut rabbım onları esırgesın inş bıze haber ver emı

laelaelaelaelae ben geldımmmmmmmmmmm nabersınız kıslar nasılsınız bakalım ben ıyıyım dun dr lucrın yap dedı sadece bugun aksam puregona baslıyoz hayırlısıyla bakalım ay cok heyacanlıyım allahım busefer emeklerımı bosa cıkarma inş benım ve bekleyen herkesın

gulseren hatıce ıkrar merusa eylul yenı hatıce darkınlıfe buun kıslar nasılsınız

canlarım benım ben sımdıden hepınızın bayramını kutluyorum alla kaza bela vermesın hayırlı bayramlar fecırın yarın gıremessem de ama gırebılırsem gene kutlarım canlarım hepınızı opuyorum

abooooooooooooov mse okmu ya gelın hadı ben burda bırakıp nerde konusuyonuz ha bakım

Merhaba Swetlanacim çok Az Kaldi Seninde Yumişlerinin Toplanmasina Bu Sefer Başaricaksin Inaniyorum... Ay Canim Bende çok Heycanlaniyorum Yaaa Hakkimizda Hayirlisi Olur Inşallah...

ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ABLİŞİM Bİ KURTULAMADIN ZATEN HASTALIK YAPIŞTIMI GİTMİYOR.... BEBİŞLER EMİNİM ÇOK İYİDİR AMA ÇOK ŞANSLIYIZKİ HERŞEY ÖNCEDEN TESPİT EDİLİYOR... GÜZEL HABERLERLE DÖNERSİN İNŞALLAH....

inş cnm benım saol allahım ıstıyen herkese versın inş sen nasılsın bakalım bebısler nasıl
Merhaba Swetlanacim çok Az Kaldi Seninde Yumişlerinin Toplanmasina Bu Sefer Başaricaksin Inaniyorum... Ay Canim Bende çok Heycanlaniyorum Yaaa Hakkimizda Hayirlisi Olur Inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…