sao cnm ama once senın mujdenı duyacagız inş
inş cnm amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşinşalaaaaaah canım ya saol günler bittikçe korku giriyo içime eşimde soruyo belirti falan varmı diye daha çok strese giriyorumm çok zor beklemek Allahım yüzümüzü güldürürde 2008 e hep beraber hamile olarak gireriz inşallah
inş cnm amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inş
yenı 4yılı bıtırdık sperm azlıgı ve sonrasında kıst yuzunden tek tup tıkanmıstı
dr normal olur dıyo ama kafandan atman lazım dıyo onuda ben yapamıyom ıste bakalım bızde denıyoz tupu hayırlısı artık
Ay Benim Arada Kasiklarima Ağri Giriyor Yaaaaaaaaaaaaaaa
Kisslar Cuma Günü Sabah Erkenden Hastaneye Gidersem, O Gün Içinde öğrenebilirmişim Ayyyyyyyy çok Tirsiyorum... Yaaaaaaaaaaaaaa
hoşgeldiiin vallaa sorma bu adamların sorularından daha strese giriyorum bende adet sancısı gb ağrılarım var kasıklarıma iğne batıyo sanki ayy korkuyorum hastanacammı yoksa
bende 27 sinde olmuştum nomalde 25 inde olmam lazım ayyyy inşallaaaah 9 ay boyunca olmam inşallaaaah gün geçtikçe bende tırsıyoom vallaa hayırlısı ya evet olacak yada hayır bakalım nasipimizde ne olacak
ÖYLE CANIM KENDİMİZİ İSTEDİĞİMİZ KADAR PARALIYALIM AMA BOŞ, DÜN BİR YAZI OKUDUM Bİ ÖĞRETMEN 2 DENEMESİ TUTMAMIŞ ÇOK DİKKAT EDİYORMUŞ YATIYORMUŞ FİLAN NEYSE 3. DENEMESİNDE HİÇ YATMADIĞI GİBİ SÜREKLİ HATIRLAMAMAK İÇİN KONSERLERE DENİZE EĞLENMELERE GİTMİŞ VE TUTMUŞ KISMETİMİZ NEYSE ODUR...
onu bende okudum canım bana kalsa ben yatmamda eşim bu konuda ısrarcı ama yarından itibaren çıkacağım artık evde patlayacağım insan daha çok geriliyor rahat olmak zorundayız ama maalesef olamıyoruz bayramda bile çıkmmayı düşünüyodum ama şimdi karar aldım çıkacağııım olmayaccaaak
Kıslar inşallah güzel haberler alırız sizden.
Benim eşim aşılamada bile kaldırmıyor beni walla ayağa.Sizinkiler de haklı olarak istemezler.Ama çok yatmayla da alakalı değildir heralde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?