tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sao cnm ama once senın mujdenı duyacagız inş

inşalaaaaaah canım ya saol günler bittikçe korku giriyo içime eşimde soruyo belirti falan varmı diye daha çok strese giriyorumm çok zor beklemek Allahım yüzümüzü güldürürde 2008 e hep beraber hamile olarak gireriz inşallah

inş cnm amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inş

ben dunde ıgnemııı kendım yaptım bugun puregona baslıycam esım onudasssssenyap dıyooooooo korkuyorummmmmmmmmmmm

yenı 4yılı bıtırdık sperm azlıgı ve sonrasında kıst yuzunden tek tup tıkanmıstı
dr normal olur dıyo ama kafandan atman lazım dıyo onuda ben yapamıyom ıste bakalım bızde denıyoz tupu hayırlısı artık

bizde 4e gireceğiz. iğneler çok basit korkma hiç acımıyo valla ben başkasına yaptıramamıştım ozaman kendimi çok kasıyodum benimde eşimde sperm azlığı var ama doğal yolla olma ihtimal,i pek yok o yüden tüp bebek denedik ilkinde olmadı bakalım bu ikinci inşallah hayırlısı hepimiz için ya nasip bakalım ne olacak Allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah

Ay Meruşecim Benimkide Aynen Soruyor Miğden Bulaniyormu Diee... Offfff Of. Swetlana Yaparsin Onlarin Iğnelerinin Ucu Biraz Kalin Oluyor Ama Yaparsin Sen çuvaldiz Diil Ya Minicik Birşey....

Kisslar Cuma Günü Sabah Erkenden Hastaneye Gidersem, O Gün Içinde öğrenebilirmişim Ayyyyyyyy çok Tirsiyorum... Yaaaaaaaaaaaaaa

Kisslar Cuma Günü Sabah Erkenden Hastaneye Gidersem, O Gün Içinde öğrenebilirmişim Ayyyyyyyy çok Tirsiyorum... Yaaaaaaaaaaaaaa

sen ne güzelöğreneceksin ben daha 4 gün bekleyeceğim maalesef inşallah canım ya ilk müjdeyi senden bekliyoruz inşallaaaaaaah

hoşgeldiiin vallaa sorma bu adamların sorularından daha strese giriyorum bende adet sancısı gb ağrılarım var kasıklarıma iğne batıyo sanki ayy korkuyorum hastanacammı yoksa

AY HİÇ SORMA CANIM YAAAAAA BEN GEÇEN AY 24 ÜNDE OLMUŞTUM YAPICAK BİRŞEYDE OLMUYINCA DAHA ÇOK DÜŞÜNÜYOR İNSAN....

bende 27 sinde olmuştum nomalde 25 inde olmam lazım ayyyy inşallaaaah 9 ay boyunca olmam inşallaaaah gün geçtikçe bende tırsıyoom vallaa hayırlısı ya evet olacak yada hayır bakalım nasipimizde ne olacak

bende 27 sinde olmuştum nomalde 25 inde olmam lazım ayyyy inşallaaaah 9 ay boyunca olmam inşallaaaah gün geçtikçe bende tırsıyoom vallaa hayırlısı ya evet olacak yada hayır bakalım nasipimizde ne olacak

ÖYLE CANIM KENDİMİZİ İSTEDİĞİMİZ KADAR PARALIYALIM AMA BOŞ, DÜN BİR YAZI OKUDUM Bİ ÖĞRETMEN 2 DENEMESİ TUTMAMIŞ ÇOK DİKKAT EDİYORMUŞ YATIYORMUŞ FİLAN NEYSE 3. DENEMESİNDE HİÇ YATMADIĞI GİBİ SÜREKLİ HATIRLAMAMAK İÇİN KONSERLERE DENİZE EĞLENMELERE GİTMİŞ VE TUTMUŞ KISMETİMİZ NEYSE ODUR...

onu bende okudum canım bana kalsa ben yatmamda eşim bu konuda ısrarcı ama yarından itibaren çıkacağım artık evde patlayacağım insan daha çok geriliyor rahat olmak zorundayız ama maalesef olamıyoruz bayramda bile çıkmmayı düşünüyodum ama şimdi karar aldım çıkacağııım olmayaccaaak

Kıslar inşallah güzel haberler alırız sizden.
Benim eşim aşılamada bile kaldırmıyor beni walla ayağa.Sizinkiler de haklı olarak istemezler.Ama çok yatmayla da alakalı değildir heralde..

Kıslar inşallah güzel haberler alırız sizden.
Benim eşim aşılamada bile kaldırmıyor beni walla ayağa.Sizinkiler de haklı olarak istemezler.Ama çok yatmayla da alakalı değildir heralde..

yok be güzelim dr odamıza geldi dedi devamlı yatmasına gerek yok günlük işlerini yapabilir dedi yataktan kalkmayın demedi ama erkekler maalesef bu konuda hassas oluyor napalım bizde sonucu düşünerek uyuyoruz ama bizim için çok sıkıcı maalesef ama yarın atacağım kendimi dışarı sıkıldııım çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…