tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla Canim Okuduğum Yazilara Göre Yürümeyle Hareketle Filan Pek Alakasi Yok Gibi.
Bu Arada Meruşecim Aklima O Kadar Işlemişsinki Biraz Evvel Başkasina Mesaj Yazarken Senin Adini Yazdim :)

Aslında en güzeli unutabilmek bebek düşüncesinden ama nerdeeeeee insan bi türlü unutup uzaklaşamıyor.Ben denedim olmuyo:)

BEN DIŞARI ÇIKIPTA ÇOK YÜRÜMEDİM AMA 4.GÜNDEN SONRA ÇIKTIM YAKIN YERLERE BİRDE ADIMLARIMI ÇOK YAVAŞ ATIYORUM. YARIN KAŞLARIMI ALDIRMAYA GİTMEM LAZIMMMMMM

Aslında en güzeli unutabilmek bebek düşüncesinden ama nerdeeeeee insan bi türlü unutup uzaklaşamıyor.Ben denedim olmuyo:)

CANIM AKLIMIZDAN ATABİLSEYDİK BELKİDE ÇOKTAN NORMAL YOLLA HAMİŞ OLURDUK KAFAYA ÇOK TAKIYORUZ.... YAKLAŞIK 1.5 YIL ÖNCEDE SİVİLCE TEDAVİSİ GÖRÜYORDUM VE HAMİŞ KALMAMAM GEREKİYORDU KESİNLİKLE O ZAMANDA HAMİŞ OLMAKTAN ÇOK KORKUYORDUM

ay bnım bacaklaımda çok ağrı var kasılarımda da adet sancısı gb yaaa korkuyorum vallaaaa

Yok Canim Esingüldü Sanirim Anlatmişti Bayaği Bi Adet Sancisi Gibi Ağrilari Olmuş Hatta Sökülsün Diye Sicak Banyo Yapmiş Ama Meğer Hamişmiş.... Ben Sabahlari Kalkiyorum Sürekli Yatmaktan Heralde Bacaklarimda Tuhaf Bi Ağri Geniş Geniş Gerilince Geçiyo :)

vallaa bilmiyorumda hayırlısı inşallah bugün fazla ağrım inşallah hamilelik belirtisidir ama umudum biraz azaldı gün geçtikçe Allahım inşallah haırlı olur hepimiz için

acele abladan haber varmı
gülseren naper yavrim nasılsın bende bugun kontroldeydım
normal suanda hersey cuma tekrar gidicem bakalım ne olicekŞeniz

MERHABA CANIMCIM, İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR YEMEK YAPIYORDUM. SIK SIK GİTMEYE BAŞLAYINCA ARTIK SONA GELMİŞSİN DEMEKTİR... HAFTAYA TOPLAMAN YAPILIR KISMETSE....

Slm Kizlar Bende 22 Adet Olacam Ama Sanki Olmadiğini Bildiğim Halde Acaba Hamilemiyim Deyip Durutorum Offfffff

Slm Kizlar Bende 22 Adet Olacam Ama Sanki Olmadiğini Bildiğim Halde Acaba Hamilemiyim Deyip Durutorum Offfffff

CANIM ZATEN HER AY ACABAAAAAAAAA DİYİP DURUYOR İNSAN AMA İNŞALLAH BU SEFER ACABAN BOŞA ÇIKMAZ SANA HEM YENİ YIL HEMDE BAYRAM HEDİYESİ EN BÜYÜK HEDİYE OLUR

kızlaaaar napıyonuuuz bakiiim bensiz bizde yemek yedik beni ağırlık bastıı mutfak beni bekliyoo ama zor geliyoo vallaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…