tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla yata yata kilo da alıyoruum nolocaaak bide hamile kalamazsak sırf kilo olacak hamile olursak onun arkasına sığınrızzz artıık

valla yata yata kilo da alıyoruum nolocaaak bide hamile kalamazsak sırf kilo olacak hamile olursak onun arkasına sığınrızzz artıık

canım kilo diil bunlar bebiş böyle düşün a.s ben çıkıyorum şekerler kendinize iyi bakın çok öpüyorum iyi akşamlar heeeeeeee tabi bebişlerede iyi bakın...

kuzularımın teyzeleri biz geldik kusura bakmayın daha yeni geldik maşallah çok kalabalıktı bugün trafik felan anca yani doktorumda çok yoğundu kuzularada doya doya bakınca geç kaldık işte neyse ultrasyondan baktı doktorum kuzunun biri hiç dönmedi diğeride fıldır fıldır doktorum şuan için herşey normal dedi çok şükür 3.ayın içindeyiz dörtbuçuk aylık olana kadar göremiyceğim ama olsun çabık geçer allah sağlık versin değilmi allahım hepinize nasip etsin inşallah öptük hepinizi teyzoşları dört buçuk hafta sonra detaylı ultrasyon ve 3 lü arama testi yapılacakmış böyle işte darısı başınaza birde :teytey::teytey:ilaçları kestik sadece vitamin yani yakında bulantılarımda geçer çünkü ilacı içince çok rahatsız oluyordum:teytey::teytey:

iyi olduklarına çok sevindim Allahım kkucağına almayı nasip eder inşallah bizede böyle ikiz bebişler nasip eder inşllh.sende kkendine dikkat et yorma kendini

benim de gecikmişti 13. lucrin günümde adet oldum.14. güne kadar bekleyip sonra dr u araman gerekiyor.dr um bana öyle söylemişti.

iyiyim canım yarın dr a gidicem yine herhalde son kontrol.Ben çok üşüyorum bu aralar ya sana da olmuşmuydu?

sağol canım dikkat ederim.sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik durumları?

valla daha o forma giremedim adet sancısı gb sancım var korkuyorum adet olacağım hayallerim bitecek diye bilmiyorumki inşllah öyleyimdir inanki o iğneler kan tahlilleri toplama işlemi transfer hepsi kolay en zoru bu bekleyiş biliyomusun çok zoor içime korku giriyo ya olmazsa diye tabiiki sonunda ölüm yok ama işte insan olumsuzluğu bazen kabul edemiyo daha doğrusu kabul etmek istemiyo herşey Allahın takdiri Allahım hepimizin dualarını geri çevirmez inşallah sevinç göyaşları dökeriz inşallah. sana tavsiyem hep mutlu bişekilde git hastaneye sıkma canını rahat ol

amin canımya doktor lakoroskopi dediği halde hala içimde bir ümit var kimseye diyemedipim ama adet belirtilerimde var kafam çok karışık elimde değil ümitleniyorum

sağol canım ilk denememde daha heyecanlıydım bu sefer daha sakinim sanki.Bazen moral bozukluğu oluyor ama bunla ilaçlardan biliyorum içimde olacak hissi daha yakın ama işte ne bileyim inşallah bir aksilik olmaz.Senin de 2. denemendi galiba?Evet şikayet ediyorum ama sonrası daha zor biliyorum.Allah sabır versin.Bence çok da yatağa takılı kalmamak lazım.Ben 5 gün yatıcam öyle planlıyorum.Sonra kısa yürüyüşler yapıcam yorulmadan havalar güzel olursa.Tabi dr ne der bilemiyorum ama.Zaten bebişin 3-5 güne kadar yerleşmesi gerekiyor.Yoksa tutunma şansı kalmıyormuş.

tabiiki ümitleniceksin Allahtan hiçbir zaman için ümit kesilmez. bir tanıdık var çocukları olmuyodu tüp bebek yaptırdılar 1 tane bebişleri oldu tabii olmuyo nasıl olsa deyip korunmamışlar ve tekrar kendiliğinden kaldı hamile ve şuanda doğum yapmak üzere hatta kadın nasıl bakarız diye aldırmayı düşünmüş kocası kesinlikle olmaz o benim gururum demiş çevrenin dedikodularından adam bıkmış tabiiki yani demek istediğim Allahım ol derse herhalukarda olur

hepimizin dualarım hepinizle kızlar cünkü burası beni çok rahatlatan bir site yani sizler iyki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…