- Konu Sahibi ACELE
-
- #2.561
kızlaaaar napıyonuuuz bakiiim bensiz bizde yemek yedik beni ağırlık bastıı mutfak beni bekliyoo ama zor geliyoo vallaaa
valla yata yata kilo da alıyoruum nolocaaak bide hamile kalamazsak sırf kilo olacak hamile olursak onun arkasına sığınrızzz artıık
kuzularımın teyzeleri biz geldik kusura bakmayın daha yeni geldik maşallah çok kalabalıktı bugün trafik felan anca yani doktorumda çok yoğundu kuzularada doya doya bakınca geç kaldık işteneyse ultrasyondan baktı doktorum kuzunun biri hiç dönmedi diğeride fıldır fıldır doktorum şuan için herşey normal dedi çok şükür 3.ayın içindeyiz dörtbuçuk aylık olana kadar göremiyceğim ama olsun çabık geçer allah sağlık versin değilmi allahım hepinize nasip etsin inşallah öptük hepinizi teyzoşları dört buçuk hafta sonra detaylı ultrasyon ve 3 lü arama testi yapılacakmış böyle işte darısı başınaza birde :teytey::teytey:ilaçları kestik sadece vitamin yani yakında bulantılarımda geçer çünkü ilacı içince çok rahatsız oluyordum:teytey::teytey:
kızlar lucrinin 10. iğnesine geldim fakat hastalanmadım,ne zaman hastalanmam lazım.normali erkenmi görmek ben geçmi kaldım.ben şuan lucrinden başka bişey kullanmıyorum farbiol dışında siz başka şey kullanıyormusunuz.
gulseren hatıce ıkrar merusa eylul yenı hatıce darkınlıfe buun kıslar nasılsınız
gerçi havalarda soğuk ama ilaçlardan olabilir amaaan üşütme çok dikkat et özellikle ayaklarını sıcak tutiyiyim canım yarın dr a gidicem yine herhalde son kontrol.Ben çok üşüyorum bu aralar ya sana da olmuşmuydu?
gerçi havalarda soğuk ama ilaçlardan olabilir amaaan üşütme çok dikkat et özellikle ayaklarını sıcak tut
sağol canım dikkat ederim.sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik durumları?
kızlar dua edinde hasta olmıyayım hsg den sonra hamşle kalmış olayım
amin canımya doktor lakoroskopi dediği halde hala içimde bir ümit var kimseye diyemedipim ama adet belirtilerimde var kafam çok karışık elimde değil ümitleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?