tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inancım sonsuz canım yaradan mevlan bize can veren rabbi ol derse olcak can verirse verecek gerisi sebep

Evet canım herşeyin bir vakti zamanı var.Rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı doldurur inşallah

benim 2. denemem canım inşllh son olur evet valla şimdiden plan yap dr ne derse onu yap kasma kendini rahat ol evde kapanıp kakmak çok sıkıcıı inşllh biran önce bebişlerine kavuşursun Allahım hepimizin yüzünü güldür inşllh

kızlar merhaba birşey sorcam cevap verirseniz çok mutlu olurum.
Şimdi ben farlutalle adet gördüm ve hastalığım geçen perşembe bitti. Ovulasyıon hesaplayıcısı döllenmeye uygun günler 17-22 aralık arası dedi. Dün akşam ilişkiden sonra kanamam başladı yeniden bu ne şimdi anlamadım başına gelen oldumu hiç

Böyle şeyler hiç hayra alamet değildir canım ya mutlaka doktora git.İlişkide yanma,acı vb. oluyor mu?
Belki sadece üşütmüşte olabilirsin.

yok öyle acı falan olmuyor zaten geçen pazartesi adetimin 4. günü gittim doktora vajinal ultrasonla baktı yara falan olsa görülmezmiydi benimde kafam ona takıldı anlamadım...

selam kızlar nasılsınız hepiniz çok ama çok iyi olun ve güzel çok güzel haberler verin tamammı öpüyorum hepinizi kocamannnnnnnnnnnnnnna.s.a.s.a.s.

selam kızlar nasılsınız hepiniz çok ama çok iyi olun ve güzel çok güzel haberler verin tamammı öpüyorum hepinizi kocamannnnnnnnnnnnnnna.s.a.s.a.s.
cnm benım hos geldın masallah bebısler ıyılermıs sende ıyısındı tabı allaım bı solukta dogurup kucagına almayıda nasıp etsın inş cnm benım bayramın kutluolsun inş seneye bebıser yanına olcalar kıs ne guzel Şeniz

canlarım hepınızın bayramı kutlu olsun inş bı saonrakı bayramda hepımızın bebıslerı kucagımızda yada dogurmak uzere olalım inş allahım hepınızı opuyorum sonuclarınızı yazın lutfen buraya inş hepınız hamısızzzzzzzzzzzzz dıye yazarsınız

canım arkadaşım senin ve eşininde bayramını kutlarım bende sende inşallah seneye bebişlerinle girersin yada hamiş olarak inşallah ne kadar hasta olursam olayım size dua etmeyi hiç bırakmadım inşallah sırayla güzel haberlerinizi alacağız teyzesi kuzularda ellerinden öpüp bayramınızı kutluyorlarmışa.s allahım hepinize yaşatsın inşallah:içelim:

ikrar teyzesi senin ve eşininde bayramını kutluyoruz biz tamammı inşallah bayramdan sonra seninde yumurtaların toplanır heralde bakarsın yılbaşında transferin yapılmışta sonuç bekliyor olursun ne güzel hayırlı haberlerle inşallah allahım sırayla hepinize bebişler nasip etsin:1rolleyes:

amin cnm inş bende bebıslere opuyorum cnm harclıklarını artık seneye kendılerı alır sende kendıne ve bebıslerıne ıyı bak esınde bayramı kutlu olsun bayramda yorulma ıs felen yapma sakın tmmŞenizŞeniz

gülserenciğim ne haber ya bugün yoksun az kaldı bak bende ramazan bayramından sonra öğrenmiştim inşallah seninde hayırlı haberler almana az kaldı allahın izniyle senind bayramını kutluyoruz biz öptük kocaman:1hug:

merak etme işleri sağ olsun eşim yapıyor bayram olupta tatlım eşmde çalışıyor annemlere giderim bende öyle geçer allahım bayram tadında güzel haberler duyursun size emeklerinizi boşa çıkarmasın öptüm allaha emanet ol bayramda iğne saatlerini unutma sakın çok sevindim iğnelerini birazda olsa kendin yapıyorsun diye az kaldı canım bu iğneler bebişlere kavuşturacak unutma olurmu:1hug:

bu sayfada yazışan bütün arkadaşlar inşallah allahım hepinize bebişler nasip etsin hepinizin bayramını kutlayıp öpüyorum kocaman:1hug:

amin cnm inş sen dort hafta sonra gıttıgınde bu kuzucukların cınsıyetıde bellı olur dımı artık onlara oyle hıtab edelım evet ya kendım yapıyom bazen ama dun esım yaptı puregonu

ben kacıyorum kıslar hepınız kendınıze ıyı bakın ve hamıs olarak donun inş acelem sakın iş yapma doferım senı bebıslere ıyı bak opuyorum hepınızı sonuclarınızı yazmayı unutmayın

amin cnm inş sen dort hafta sonra gıttıgınde bu kuzucukların cınsıyetıde bellı olur dımı artık onlara oyle hıtab edelım evet ya kendım yapıyom bazen ama dun esım yaptı puregonu

evet canım allah kısmet eders belli olacak artık o gittiğimde üçlü tarama testiyle ayrıntılı ultrasyona gireceğim bakalım sağlıklı inşallah ama kuzunun biri tam belli olmamakla beraber teyzesi erkek olabilir dün öyle küçücük bişey gördük ama doktorumuz tam net olmadan birşey söylemek istemiyor ama sağlık olsun az kaldı zaten değilmia.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…