- Konu Sahibi ACELE
-
- #2.581
tabiiki ümitleniceksin Allahtan hiçbir zaman için ümit kesilmez. bir tanıdık var çocukları olmuyodu tüp bebek yaptırdılar 1 tane bebişleri oldu tabii olmuyo nasıl olsa deyip korunmamışlar ve tekrar kendiliğinden kaldı hamile ve şuanda doğum yapmak üzere hatta kadın nasıl bakarız diye aldırmayı düşünmüş kocası kesinlikle olmaz o benim gururum demiş çevrenin dedikodularından adam bıkmış tabiiki yani demek istediğim Allahım ol derse herhalukarda olur
kızlar merhaba birşey sorcam cevap verirseniz çok mutlu olurum.
Şimdi ben farlutalle adet gördüm ve hastalığım geçen perşembe bitti. Ovulasyıon hesaplayıcısı döllenmeye uygun günler 17-22 aralık arası dedi. Dün akşam ilişkiden sonra kanamam başladı yeniden bu ne şimdi anlamadım başına gelen oldumu hiç
cnm benım hos geldın masallah bebısler ıyılermıs sende ıyısındı tabı allaım bı solukta dogurup kucagına almayıda nasıp etsın inş cnm benım bayramın kutluolsun inş seneye bebıser yanına olcalar kıs ne guzel Şenizselam kızlar nasılsınız hepiniz çok ama çok iyi olun ve güzel çok güzel haberler verin tamammı öpüyorum hepinizi kocamannnnnnnnnnnnnnna.s.a.s.a.s.
cnm benım hos geldın masallah bebısler ıyılermıs sende ıyısındı tabı allaım bı solukta dogurup kucagına almayıda nasıp etsın inş cnm benım bayramın kutluolsun inş seneye bebıser yanına olcalar kıs ne guzel Şeniz
canım arkadaşım senin ve eşininde bayramını kutlarım bende sende inşallah seneye bebişlerinle girersin yada hamiş olarak inşallah ne kadar hasta olursam olayım size dua etmeyi hiç bırakmadım inşallah sırayla güzel haberlerinizi alacağız teyzesi kuzularda ellerinden öpüp bayramınızı kutluyorlarmışa.s allahım hepinize yaşatsın inşallah:içelim:
amin cnm inş bende bebıslere opuyorum cnm harclıklarını artık seneye kendılerı alır sende kendıne ve bebıslerıne ıyı bak esınde bayramı kutlu olsun bayramda yorulma ıs felen yapma sakın tmmŞenizŞeniz
merak etme işleri sağ olsun eşim yapıyor bayram olupta tatlım eşmde çalışıyor annemlere giderim bende öyle geçer allahım bayram tadında güzel haberler duyursun size emeklerinizi boşa çıkarmasın öptüm allaha emanet ol bayramda iğne saatlerini unutma sakın çok sevindim iğnelerini birazda olsa kendin yapıyorsun diye az kaldı canım bu iğneler bebişlere kavuşturacak unutma olurmu:1hug:
amin cnm inş sen dort hafta sonra gıttıgınde bu kuzucukların cınsıyetıde bellı olur dımı artık onlara oyle hıtab edelım evet ya kendım yapıyom bazen ama dun esım yaptı puregonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?