- Konu Sahibi ACELE
-
- #2.601
bu sayfada yazışan bütün arkadaşlar inşallah allahım hepinize bebişler nasip etsin hepinizin bayramını kutlayıp öpüyorum kocaman:1hug:
Kisslar Nerdesinizzzzzz? Ya Ben Bu Gece Biraz Kötü Oldum, önce Bi üşüdüm Sonra Acayip Terledim Sonrada Tabi Terlediğim Için üşüdüm Ayy Bide Kocam 5.30'da Evden çikiyor O çiktiktan Sonra Kapidan Bi Ses Geldi çok KorktummmmmmmDaire Kapisini Kilitlememiştimde Korkuyla Uyumuşum Yaaaaaa[/QUOTE
burdayııım bende de korku başladııı çok streslendim ya adet olacakmışım gib ağrılarım vaar bide arada akıntı geliyo korkup wc ye koşuyoruum bu normalmi acaba çatlayacağım vallaa canımda sıkılıyoo bunaldım evde durmaktaaan alışık değilim ya
yok yaa iş falan yapamıyoruuum öyle günlük işler işte senin şafak bayağı yakın heyecan durumun nasıl bak bayram falan diye internete girmemezlik yapma senı çoook merak ediyorum sonucunu yaz muhakkak Allahım sen ilk önce müjdeli haberler alırsın inşallah sonrada da ben yarabbim olmayan herkese nasip etsin bu güzel duyguyu
amiiin canım hepimizeee ben o korkuyu bi atabilsem çok iii olacak ama elimizde değil Allahım nasip eder inşallh
ORADA HAVA NASIL CANIM BEN DONUYORUM VALLA ÇOK SOĞUK BİDE SÜREKLİ OTURDUĞUM İÇİN DAHADA ÇOK ÜŞÜYORUM ELLERİM BUZ GİBİ....
burasıda soğuk ama ,ist. kadar değildir bilmem ben pek üşümüyorum hatta ateşim çıkıyoo bazen ayaklarım üşür benim ondada çorapsız gezmem hiç
benim 2. denemem canım inşllh son olur evet valla şimdiden plan yap dr ne derse onu yap kasma kendini rahat ol evde kapanıp kakmak çok sıkıcıı inşllh biran önce bebişlerine kavuşursun Allahım hepimizin yüzünü güldür inşllh
görmedim ablam cok özür dilerim bende kutlarım senı ve yegenlerımı öperim
ablacım benım kasıklarım ve belım agrıyo ignelerden mı acaba:uhm:
selam kısslar napıyorsunuz bakalım bayramın ilk günü. ben kaynvalidemlerde geçiriyorum ay bugün sonnnnnnnnnn dua edin emi
selam kısslar napıyorsunuz bakalım bayramın ilk günü. ben kaynvalidemlerde geçiriyorum ay bugün sonnnnnnnnnn dua edin emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?