tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu sayfada yazışan bütün arkadaşlar inşallah allahım hepinize bebişler nasip etsin hepinizin bayramını kutlayıp öpüyorum kocaman:1hug:

MERHABA ABLACIM SENİN VE BEBİŞLERİN İYİ OLMASINA ÇOK SEVİNDİM, TABİ İLAÇLARDANDA KURTULMANA... BENDE KISMET OLURSA CUMA GÜNÜ ÖĞRENİCEM AMA ÇOK KORKUYORUM ALLAHIM İNŞALLAH BİZE 2. BAYRAMI YAŞATIR.... EŞİNİN VE SENİN BAYRAMINI KUTLAR SONRAKİ BAYRAMLARDA BEBİŞLERİNİZLE HUZURLU, MUTLU, SAĞLIKLI NİCE BAYRAMLAR DİLEĞİMLE...
ÇOK ÖPÜYORUMMMMMMM

Kisslar Maşallah Bi çiktim Arkamdan Süper Sohbet Olmuş Benim Gitmemimi Bekliyodunuz Aaaaaaaa çok Ayip :)

Kisslar Nerdesinizzzzzz? Ya Ben Bu Gece Biraz Kötü Oldum, önce Bi üşüdüm Sonra Acayip Terledim Sonrada Tabi Terlediğim Için üşüdüm Ayy Bide Kocam 5.30'da Evden çikiyor O çiktiktan Sonra Kapidan Bi Ses Geldi çok Korktummmmmmm Daire Kapisini Kilitlememiştimde Korkuyla Uyumuşum Yaaaaaa

Nerdeydin Meruşecimm Işmi Yaptin Yoksa Malum Arefe Valla Ben 3 Camin Altlarini Sildim Kendimi Yormadan. Canim Adet Sancisi Gibi Ağrilarinin Olmasi Normal Bildiğim Kadariyla Benimde Arada Oluyor Kondurmamaya çaliş Rahat Ol Insan Düşündükçe öyle Bir Ağrisi Yoksada Varmiş Gibi Hissediyor...

yok yaa iş falan yapamıyoruuum öyle günlük işler işte senin şafak bayağı yakın heyecan durumun nasıl bak bayram falan diye internete girmemezlik yapma senı çoook merak ediyorum sonucunu yaz muhakkak Allahım sen ilk önce müjdeli haberler alırsın inşallah sonrada da ben yarabbim olmayan herkese nasip etsin bu güzel duyguyu

YOK CANIM ZATEN BAYRAMDADA YAPICAK BİRŞEYİM YOK. HEYCANLIYIM HEMDE ÇOKKKKKKK, AMA KORKUYORUMDA TABİ.... İNŞALLAH CANIM ALLAH GÜZEL HABERLER VERMEMİ NASİP EDER....

amiiin canım hepimizeee ben o korkuyu bi atabilsem çok iii olacak ama elimizde değil Allahım nasip eder inşallh

ORADA HAVA NASIL CANIM BEN DONUYORUM VALLA ÇOK SOĞUK BİDE SÜREKLİ OTURDUĞUM İÇİN DAHADA ÇOK ÜŞÜYORUM ELLERİM BUZ GİBİ....

burasıda soğuk ama ,ist. kadar değildir bilmem ben pek üşümüyorum hatta ateşim çıkıyoo bazen ayaklarım üşür benim ondada çorapsız gezmem hiç

burasıda soğuk ama ,ist. kadar değildir bilmem ben pek üşümüyorum hatta ateşim çıkıyoo bazen ayaklarım üşür benim ondada çorapsız gezmem hiç

1 GÜN DAHA BİTTİ CANLARIM. CUMA GÜNÜ BÜYÜK GÜN BİLİYORSUNUZ ALLAHIM BEBİŞLERİME İNŞALLAH HER GEÇEN GÜN DAHA ÇOK YAKLAŞIYORUMDUR, TABİKİİİİİİİ SİZLERDE.... HEPİNİZİN BAYRAMINI KUTLARIM SEVDİKLERİNİZLE SEVENLERİNİZLE SAĞLIKLI MUTLU HUZURLU NİCE BAYRAMLARA,İÇİNİZDEKİ ÖZLEM, DİLEK HER NEYSE EN YAKIN ZAMANDA KAVUŞURSUNUZ İNŞALLAH.... HEPİNİZİ ÇOK ÖPÜYORUM İYİKİ VARSINIZ

herkese sevdikleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bi bayram diliyorum.
inşallah bi daha ki bayramda bebişlerimizde bizimle olur.(ya da hamiş oluruz.)allaha emanet olun:1hug:

ikrar teyzesi biz senin bayramınıda kutladık ama sen bizi unutmuşsun galiba yada okumadın seni çok seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

sağol canım inşallah hepimiz kavuşuruz kuzularımıza

görmedim ablam cok özür dilerim bende kutlarım senı ve yegenlerımı öperim
ablacım benım kasıklarım ve belım agrıyo ignelerden mı acaba:uhm:

tekrar iyi bayramlar iğmnelrden olabilir ama üşütmüşte olabilirsin canım dikkat et kendine iyi bak öptüm:1hug:

selam kısslar napıyorsunuz bakalım bayramın ilk günü. ben kaynvalidemlerde geçiriyorum ay bugün sonnnnnnnnnn dua edin emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…