- Konu Sahibi ACELE
-
- #2.621
Başaramadim Ben Arkadaşlar Sonuç Negatif
aman hayırlı olsun saglıgı yerınde olsun elı ayagı duzgun olsunda inş kıs oglan farketmes ama allahım gonlune gore versın inş cnm benımevet canım allah kısmet eders belli olacak artık o gittiğimde üçlü tarama testiyle ayrıntılı ultrasyona gireceğim bakalım sağlıklı inşallah ama kuzunun biri tam belli olmamakla beraber teyzesi erkek olabilir dün öyle küçücük bişey gördük ama doktorumuz tam net olmadan birşey söylemek istemiyor ama sağlık olsun az kaldı zaten değilmia.s
cnm ya nasılhemen sonucun bellı oldumukı keske acmasaydım p yıinan heyacanla actım ama saglık olsun undada vardır ı hayır uzulme demıycem ama bıan once toparla kendını inş bızım bebıslerımız olacak ama bız bebıslerımıze bıraz zahmetlı kausacaız okadarinaıyorum ben hepımız nne olacagıtatlım ve sen cok ıyı bır anne olacaksın tatlım hadıtoparlan artıkyanındayız unutmaŞeniz:teselli:Başaramadim Ben Arkadaşlar Sonuç Negatif
Merhaba Canlarim, Inanin Sonuca Hala Inanmak Istemiyorum, 2 Saat Kadar Hiçkira Hiçkira Ağladim... şimdi Biraz Daha Iyiyim Ama Içim Aciyor... Doktorumu Aradim Nasil Olur Dedi Senden çok Umutluydum Nasil Oldu Böyle Of Bende Bilmiyorum Neden Tutamadim Ki Bebişlerimi... 2 Adet Sonunda Dondorulmuş Embriolardan Deneriz Ilaç Kullanmiycaksin Sadece Rahim Kalinlaştirma Ilaci Kullanirsin Dedi... Ya Kislar Anlayamadiğim Benim Tahlilimi Neden Bu Kadar çabuk Istediler.... Kendime Gelmek Için Kalktim Temizlik Yaptim Biraz Daha Toparlandim.... Bu Arada Temizlik Yaparken Adet Sancisi Gibi Ağrilar Girdi Karnima... Birde Canlarim Rahim Kalinlaştirma Ne Oluyor? Sizlerden Alicağim Güzel Haberlerle Mutlu Olucam
Merhaba Canlarim, Inanin Sonuca Hala Inanmak Istemiyorum, 2 Saat Kadar Hiçkira Hiçkira Ağladim... şimdi Biraz Daha Iyiyim Ama Içim Aciyor... Doktorumu Aradim Nasil Olur Dedi Senden çok Umutluydum Nasil Oldu Böyle Of Bende Bilmiyorum Neden Tutamadim Ki Bebişlerimi... 2 Adet Sonunda Dondorulmuş Embriolardan Deneriz Ilaç Kullanmiycaksin Sadece Rahim Kalinlaştirma Ilaci Kullanirsin Dedi... Ya Kislar Anlayamadiğim Benim Tahlilimi Neden Bu Kadar çabuk Istediler.... Kendime Gelmek Için Kalktim Temizlik Yaptim Biraz Daha Toparlandim.... Bu Arada Temizlik Yaparken Adet Sancisi Gibi Ağrilar Girdi Karnima... Birde Canlarim Rahim Kalinlaştirma Ne Oluyor? Sizlerden Alicağim Güzel Haberlerle Mutlu Olucam
selam arkadaşlar
1.5 yıldır evliyiz 9 aydır korunmuyoruz amahamile kalamadım ...aşılama ile uğraşmayıp direkt tüp yaptırmak istiyorum..
bu işlem ne kadar sürüyor?
iğneler yumurtlama ve transfere kadar ne kadar zaman geçiyor?
cumartesı yada pazar toplamam yapılacak kızlar heyecanlıyım
budun kontrol um vardı hersey cok ıyı gıdıyo deddi doktorum
ıstedıklerı gıbı buyuyomus yumurtalarım
ve cok yumurtam var sag tamamen dolu dedi sol da cok ıyı :teytey::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?