tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mrb Ikrar Gülseren Için Bende çok üzüldüm Moralim Bozuldu. Kendim Iiçin ümidiimi Kaybtmek üzereydim Gün Yaklaştikça Güülserenin Negatif Olunca Ben Tamamen ümidmi Kaybttim.onu çok Iyi Anliiyabiliiyoum Allahim Hayirlisiini Ver Inşllh

aman hayırlı olsun saglıgı yerınde olsun elı ayagı duzgun olsunda inş kıs oglan farketmes ama allahım gonlune gore versın inş cnm benım

Başaramadim Ben Arkadaşlar Sonuç Negatif
cnm ya nasılhemen sonucun bellı oldumukı keske acmasaydım p yıinan heyacanla actım ama saglık olsun undada vardır ı hayır uzulme demıycem ama bıan once toparla kendını inş bızım bebıslerımız olacak ama bız bebıslerımıze bıraz zahmetlı kausacaız okadarinaıyorum ben hepımız nne olacagıtatlım ve sen cok ıyı bır anne olacaksın tatlım hadıtoparlan artıkyanındayız unutmaŞeniz:teselli:

Merhaba Canlarim, Inanin Sonuca Hala Inanmak Istemiyorum, 2 Saat Kadar Hiçkira Hiçkira Ağladim... şimdi Biraz Daha Iyiyim Ama Içim Aciyor... Doktorumu Aradim Nasil Olur Dedi Senden çok Umutluydum Nasil Oldu Böyle Of Bende Bilmiyorum Neden Tutamadim Ki Bebişlerimi... 2 Adet Sonunda Dondorulmuş Embriolardan Deneriz Ilaç Kullanmiycaksin Sadece Rahim Kalinlaştirma Ilaci Kullanirsin Dedi... Ya Kislar Anlayamadiğim Benim Tahlilimi Neden Bu Kadar çabuk Istediler.... Kendime Gelmek Için Kalktim Temizlik Yaptim Biraz Daha Toparlandim.... Bu Arada Temizlik Yaparken Adet Sancisi Gibi Ağrilar Girdi Karnima... Birde Canlarim Rahim Kalinlaştirma Ne Oluyor? Sizlerden Alicağim Güzel Haberlerle Mutlu Olucam

cnm üzülme hayırlsı buymuş bayramda daha güsel bir haber olsaydı daha iyiydi ama nasip olan buymuş.sen tüp bebekmi yaptırdın cnm?

gülseren canim gecmis olsun bende arada girip okuyorum bu bölümü sizi cok iyi anliyorum bu yoldan bende gectim hemde 3 defa ama cok sükür ben mucizemi buldum allah hepinizin yardimcisi olsun yilmayin umudunuzu kirmayin allah insallah kalbinize göre verecek üzülme diyemiycem bende cok üzüldüm bilirim ne aci oldugunu inan ben psikolejimi bile ozdum bi düsük bi negatif sonutan sonra ama allah ücüncüde beni mutlu etti darisi isteyen bekleyen herkesin basina

canım üzülme bka yinede şanslı sayılırsın 2 ay sonra dondurullmuş embriyon konulacakmış benim öyle ir şansım yok zaten 3 tane embriyom var eğer olmazsa tekrar bu stresli aşamalardan geçeceğim her olumsuzlukta iyi olan şeyleri düşün kendinden kötüleri düşün bizim elimizde olan bişey yokki sen elinden geleni yaptın gerisi Allahın takdiri Allahım nazaman isterse o zaman olacak ilk seferde beni de 2.gün çağırdılar %70 var dediler 2gün sonra tekrar gel dediler yok dediler bu daha çok stres yaptı bende belkide kesin cevabı almak için bu seferde beni 16 gün sonra çağırıyorlar galiba bakalım ne olacak benimde

gülserencim çok üzgünüm.ne diyeceğimi bilemiyorum.:çok üzgünüm:
inşallah beklediğimiz güzel günlerde gelecek.bebişlerimize kavuşacağız.
allaha emanet ol canım.

çok üzüldüm gülseren şok oldum o kadar umutluydumki ama sakın moralini bozma allahım inşallah kısmet edecek inan buna hepinizin bebişleri olacak sakın olumsuz düşünme olurmu şuan moralin çok bozuk biliyorum ama inan bundada vardır bir hayır senağlamasenağlama

gülserencim çok üzüldüm ben de umarım bir dahaki sefere olucak Allahın izniyle

ACELE'nin de dediği gibi morelini bozma canım inşallah en yakın zamanda bebiş haberleirini alırız sevinçle

selam arkadaşlar

1.5 yıldır evliyiz 9 aydır korunmuyoruz amahamile kalamadım ...aşılama ile uğraşmayıp direkt tüp yaptırmak istiyorum..

bu işlem ne kadar sürüyor?
iğneler yumurtlama ve transfere kadar ne kadar zaman geçiyor?

gülseren canım olacak başaracaksın inan buna lütfen umudunu kaybetme bozulan moralini topla allahın izniyle başaracaksın inan olacak canım:1huglması değil sağlıklı olması önemli unutma bundada vardır bir hayır sakın yılma pes etme ne olur canım:1hug:

Gülseren için çok üzüldüm, hakkında böylesi hayırlıymış demekten başka yapabileceğimiz birşey yok.İnşallah en kısa zamanda kendini toplar ve yeni bir denemeye geçersin canım.Yüzün bi dahakine güler umarım.

Test felan yaptırdınız mı yumurtalıklarının çalışması takip edildi mi? Öncelikle bunları yaptırman ve durumunun bir doktor tarafından değerlendirilmesi gerekir.Belki herşey normaldir kendine bu işkenceyi neden hemen çektirmek istiyorsun anlayamadım.Bence bu tedavi süreçleri psikolojik bir işkence aynen.Gerekmedikçe başvurmamalı insan.
Kaldı ki 9 ay daha çok erken canım hemen tüpe yönlendirmezler seni.Zaten normalde 1 yıl uğraşıpta çocuğun olmassa tetkiklere başlıyor birçok doktor.Bu kadar erken tetkikleri bile yaptırmayabilir.
Bence tüm tetkikleri yaptırıp biraz daha deneyin.1,5 yıllık evlisiniz acelen ne kuzum ya.Allah istemiyorsa tüp de de olmaz zaten.Herşeyin bi zamanı var.Acele etmeyin bol bol deneyin )
Kolay gelsin.

ikrar ve darkınlife teşekkürler...

yaa beklemek çok gıcık olsa olurduu bu kadar zaman diye düşünüyorum ...ben baktırdım normal dedi ama eşim bi türlü gitmiyor bi de dr

Ne güzel herşey normalmiş.İnşallah yolunda gider sonuna kadar ve o güzel bebişini kucağına alırsın .Bol şanslar şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…