- Konu Sahibi ACELE
-
- #2.641
cumartesı yada pazar toplamam yapılacak kızlar heyecanlıyım
budun kontrol um vardı hersey cok ıyı gıdıyo deddi doktorum
ıstedıklerı gıbı buyuyomus yumurtalarım
ve cok yumurtam var sag tamamen dolu dedi sol da cok ıyı :teytey::dance:
ACELECİM Nasılsın canım yiğenler iyilerdir inşallah.
ikrar canım çok sevindim inşallah sonuna kadar böyle güzel gider :1hug:a.s.cumartesı yada pazar toplamam yapılacak kızlar heyecanlıyım
budun kontrol um vardı hersey cok ıyı gıdıyo deddi doktorum
ıstedıklerı gıbı buyuyomus yumurtalarım
ve cok yumurtam var sag tamamen dolu dedi sol da cok ıyı :teytey::dance:
ilaçların yan etkisi oluyo mu...bir de yumurta toplarken acıyo mu....
HERKEZE GÜNAYDIN KIZLAR:1hug:
GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUN......
ablacığım ben bişey sorcam sende vajinal jel kullanmıştın sanırım ne kadar kullandın ve sana bel ağrısı yaptımı benim belim çok ağrıyo...yardımcı olursan sevinirim.....
tatlım ben çok kısa kullandım bana bel ağrısı değilde acayip pişik yapmıştısengözlerimebaksanab o yüzden progestan tablete geçtim doktorumun tavsiyesiyle ama bayağı kullanacaksn ben 3 aylık oldum şimdi yeni kesti anlıycana.s
tşklr cevabın için ....ben ikinci kutuya başladım....daha önceleri progestan kullanıyodum bu sefer doktorum bunu verdi....
tatlım sağol desteğin için ama ben 3 aylık hamileyimAcele,
Daha 2 iğne daha seni bekliyor şu an kontrollü olaak lucrin kullanıyorsun anldığım kadarıyla sakin ol ve ümidini asla kaybetme herşey güsel yaklaş ümidini hiç kırma hep olcak de sakin ol svgiler
Merhaba Kizlar Ben Iyiyim Beni Merak Etmeyin... Ama Birdaha Denermiyim Bilmiyorum.... Ikrarcim Allah Sonundada Güldürür Inşallah.... Meruşe Ve Eylülü Merak Ediyorum Inşallah Güzel Haberlerle Dönücekler, 1 Tane Fire Yeter :)
ne demak bı daha denermıyım tabıkı deneyeceksın vazgecmek yok tatammıŞeniz
hazır oldugun anda tekrar denersın canımŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?