tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Pharmacea ayy nickini doğrumu yazdım bilmiyorum.İnşallah doğrudur.
Zaten bu konuda ilk istedikleri şey eşinin sperm sonuçları olacaktır.Onu yaptırmadıktan sonra diğerleri tek başına anlamsız olur.Belki çok iyidir ve kendi kendine olur.Sabırlı olun canım lütfen.Bende çok isterdim hemen olsun diye ama olmayınca olmuyor işte.
İnşallah en kısa zamanda sende bende isteyen herkes kavuşur.

İkrar evet o çok korkunç bir şeymiş.Allah korumuş ta olmamışsın.Bak yaklaştın bebişine iyice

gülserencim çok üzüldüm canım. üzülme canım. hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

anım hadi hayırlısı önce allahtan hayırlısı sonra sağlıklı bebişler maşallah herşeyin iyi gitmesine çok sevindim canım inşallah sonucunda bu kadar güzel olacak allahımın izniyle aman nazar değmesin

İkrar inşallah bir aksilik çıkmaz ve herşey yolunda gider canım Rabbiim kolaylık versin canım

ikrar canım çok sevindim inşallah sonuna kadar böyle güzel gider :1hug:a.s.

bütün kızlar iyi akşamlar hepinizin bayramı kutlu olsun.swetlana darkinlife meralun gülseren ve acele abla hepinizi çok özledim ne yazıkki şuan h,çbiriniz burda değilsiniz hepiniz gelince bol bol sohbet ederiz inş hepinizi öpüyorum

hatice canım biz de seni özledik umarım bayramın güzel geçmişir muck

HERKEZE GÜNAYDIN KIZLAR:1hug:

GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUN......
ablacığım ben bişey sorcam sende vajinal jel kullanmıştın sanırım ne kadar kullandın ve sana bel ağrısı yaptımı benim belim çok ağrıyo...yardımcı olursan sevinirim.....

tatlım ben çok kısa kullandım bana bel ağrısı değilde acayip pişik yapmıştısengözlerimebaksanab o yüzden progestan tablete geçtim doktorumun tavsiyesiyle ama bayağı kullanacaksn ben 3 aylık oldum şimdi yeni kesti anlıycana.s

tşklr cevabın için ....ben ikinci kutuya başladım....daha önceleri progestan kullanıyodum bu sefer doktorum bunu verdi....

tşklr cevabın için ....ben ikinci kutuya başladım....daha önceleri progestan kullanıyodum bu sefer doktorum bunu verdi....

nedemek canım tabi cevap vereceğim aslında onu kullanması daha iyi biliyormusun progestanı içerken çok kötü oluyor insan ya böyle plastik gibi kokuyordua.s

Acele,
Daha 2 iğne daha seni bekliyor şu an kontrollü olaak lucrin kullanıyorsun anldığım kadarıyla sakin ol ve ümidini asla kaybetme herşey güsel yaklaş ümidini hiç kırma hep olcak de sakin ol svgiler

Acele,
Daha 2 iğne daha seni bekliyor şu an kontrollü olaak lucrin kullanıyorsun anldığım kadarıyla sakin ol ve ümidini asla kaybetme herşey güsel yaklaş ümidini hiç kırma hep olcak de sakin ol svgiler
tatlım sağol desteğin için ama ben 3 aylık hamileyim

Merhaba Kizlar Ben Iyiyim Beni Merak Etmeyin... Ama Birdaha Denermiyim Bilmiyorum.... Ikrarcim Allah Sonundada Güldürür Inşallah.... Meruşe Ve Eylülü Merak Ediyorum Inşallah Güzel Haberlerle Dönücekler, 1 Tane Fire Yeter :)

iyi olmana çok sevindim ama bir daha denermiyim lafını hiç yakıştıramadım doğrusu vakti gelince allahım kısmet edecek elbette hem ilk denemede olmayan bir dünya insan var onlarda böylemi düşünsün bence kendini topla eski güvenini kazan ve tekrar dondurulmuş embriyolarınla yola devam et derim ben:1hug:

ne demak bı daha denermıyım tabıkı deneyeceksın vazgecmek yok tatammıŞeniz
hazır oldugun anda tekrar denersın canımŞeniz

hah azına sağlık bebeğim bu kız ne kadar çabuk pes etti böyle valla benim olmasaydı bir daha deniyecektim hatta doktorumlada konuşmuştum bir sonraki ay için durun ya daha yolun başındasınız ne oluyor hemen pes etmek felan yaşınızda daha çok genç yola devammmmmmyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…