tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya Kislar Demesi Kolay Ama Bu Korkularla Yapamam, En Iyi Hasta Grubuna Giriyorum Ama Negatif Hiçbir Açiklamasi Yok.... üstelik Maddi Olarak Battik, Dondurulmuş Embriyolarla Denemek Ne Kadar Sağlikli? Bilemiyorum Yaniiiiiii

aycanım benım bıraz topla kendını hersey yoluna gırecek merak etme dondurulmus yumurta olayıyla ılgılı kafam karısık ben dondurmuycam sanırım:uhm:

CANIM BİZE HİÇ SORMADILAR DİREK DONDURMUŞLAR ZATEN ONUN İÇİN ÜCRET ALMADILAR... 1 YILIN SONUNDA ÜCRET ALIYORLARMIŞ

Ya Kislar Demesi Kolay Ama Bu Korkularla Yapamam, En Iyi Hasta Grubuna Giriyorum Ama Negatif Hiçbir Açiklamasi Yok.... üstelik Maddi Olarak Battik, Dondurulmuş Embriyolarla Denemek Ne Kadar Sağlikli? Bilemiyorum Yaniiiiiii

seni çok iyi anlıyorum Allahtan ümit kesilmez bellimi olur belki oşekilde olacak bunu kimse bilemez bence biraz ara verdikkten sonra kendini toparladıktan sonra tekrar dene canım hemen umutsuzluğa kapılma doğru canım insan hem maddi hem manevi yönden çok yıpranıyo belki de bu esnada kendiliğinden kalacaksın bellimi olur. bendede hiç umut kalmadı eylülün bugün belli olacaktı ama yazmadı noldu çok merak ettim inşllh olumlu sonuç almıştır yoksa benimde canım bayağı sıkılacak yarın adet olmam lazım normalde olacakmışım diye çok korkuyorum Allahım yüzümüzü güldürür inşallah

bence 2 3 ay sonra tekrar dene hastanenlekonuş belki ücreti daha düşüktür ilaç falan almayacaksın sonuçta ben olsam denerdim ama malesef benım sadece 3 embriyom oluştu

CANIM BEN GEÇEN AY 24 ÜNDE ADET OLMUŞTUM BU AY TEST YAPTIRDIĞIM GÜN YANİ 21 İNDE OLDUM CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE BİR PARÇA DÜŞTÜ.... İÇİNİ FERAH TUT SEN.... OLUCAK İNAN BUNA BUNLAR SENİN

inşallh canım bu 2.denemem olmzsa gerçekten çok kötü olurum yaşta 30 sınırdayım yani ama napalım bizim istememizle olmuyo Allahım isterse olacak nasip diyoruz bu yüzden seni çok iyi anlıyorum ilkinde çok üzülmüştüm bakalım hayırrlısı neyse o olacak beklemek çok zor vallahi kafamı burada sizlerle konuşarak dağıtıyorum bana en güzel morali buradaki arkadaşlarım veriyo mutluyum sizlerle tanışmaktan Allahım isteyen ve bu yolda koşturan herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı bebekleri kucaklarımıza almayı

bencede almamaları gerekiyo tekrar görüşün ve deneyin bence

ben korkak ve çok titiz bir insanım meruşecim ben hep olumsuzluğuda düşündüm ama en çok korktuğum şey ilkinde olmayınca sonrasını deneme cesaretini bulamamaktı ve nitekim yaşıyorum bunu... birde canım sana rahim kalınlaştırıcı ilaç filan verildimi? bana doktor bu sefer sadece rahim kalınlaştırıcı ilaç kullanırız dedi ama ben sormadım zaten uzatmadım konuyu merak ettim şimdide

canım ben ilkinde olmaz diye hep kendimi o şekilde adapte ettim dedğim gb olmadı bunda taki senin sonucuna kadar pozitif düşünüyodum fakat şuanda maalesef bişey düşünemiyorum. bende bu denememde assisted hatcıng yöntemi uyguladılar yani embriyo zarını lazerleincelttiler rahime daha rahat tutunsun diye inşallah bu işlem işe yarar hayırlı sonuçlar alırım .öyle bir ilaç falan vermediler sadece 4 gün tetra diye antibiyotik kullndım transferden sonra ve 3 gün arayla 5 adet prengl iğne vuruldum bebe aspirini ve folicplus kullanıyorum canım gerisi Allahın takdiri ol derse olacak

sakın öyle düşünme canım bence benim durumumda bir eksiklik oldu, yani bende bir sorun olmadığı için ciddiye almadılar rahattılar bana öyle geliyor.

zaten sana bişey diyeyimmi ilk olduğu için ilgilenmiyolar diye düşünüyorum pek üstüne düşmüyorlar bu benim fikrim nasıl olsa daha çok dener diye düşünüyolar belkide ilki olmayınca araştırmaya giriyorlar.ilk denememde inanırmısınız transferden sonra allahtan ben odadaydım çoğu insan yer olmadığı için koridorlarda sedyenin üstünde yatırdılar 4 saat boyunca hastaneler hastaların psikolojisini düşünmüyolarki ilkinde de üzülebileceğini ne umutlarla gidiyoruz maddi manevi yıkılıyoruz, bence genel olarak bu düşünce var madem öyle birşey vardı senın rahmini koontol edip ona göre baştan ilaç verselerdi ya işte türkiyenin bakış açısı maalesef

bizde herkese ayrı odalar filan verildi ilgi vardı, ama dediğim gibi ciddiye alınmadım neyse artık kısmet canım... ama sen hamişsin şuan buna inan.... ben kaçıyorum canım görüşürüz kendine iyi bak...

açoklamsı allahımın kısmet ettiği zaman sağlıklı bebişlerinin olması canım topla kendini en azından tdavi görmeden dondurulmuşların var onlar seninle hayat bulacak inşallah belki onların kısmetidir dünyada olmak bilemezsin değilmi bunlar tutsaydı onları çöpe atacaktın belki allah razı gelmedi belki sen onların atılmasına dayanamıyacaktın aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lütfen sadece inancını kaybetme kimin ne olacağını bilemeyiz değilmi buna allah korusun ben ve diğer hamilelerde dahil dur be güzelim en güzel zamanların hayırlısıyla tutsunda her kontrole gittiğinde için nasıl garip olacak bir dünya aksilikler var biliyorsun heralde bu bir mücadele her aşamasıyla unutma oluncada bu mücadelen hala devam edecek inşallah olacak o zaman beni daha iyi anlıyacaksınız:çok üzgünüm:

inşallah canım yaa sağol ümidimizi kaybetmememiiz lazım öyle değilmi sende kafaandan olummsuzluukları ssil tekkrar baştaan başla ve tekrar deene o bebiişşlere bir şans daahaa ver bye bye

selam bayanlar, bende bugün dr. gittim. son aşılamam olmadı malesef bugün 3. gündü hormon testlerim yapıldı ultrasonla bakıldı.. haftaya pazartesi randevum var rapor için işlemlere başlanacak.. ayrıca doktorum hamilelik olursa sorun yaşamamam için 7-8 kilo vermemin daha uygun olduğunu söyledi.. ayrıca bugün diyetisyenede gittim.. bakalım elimden geldiğince uygulamaya çalışacağım..
sizlere bir sorum var benim.. ben bu son aşılamamda diğerlerine göre umutluydum doktorumda ama olmadı.. bu ayki adetimde benim hep parça parça pıhtılar geldi bu ne demek acaba? daha öncekilerde hiç böyle olmamıştı..zaman kısıtlı olduğu için dr. da sormayı unutmuşum..pazartesi soracağım inşallah.. ama merak ettim sizlerde böyle bişey yaşadınızmı..

canım ya inan bilmiyorum ama inşallah en kısa zamanda bebeklerine kavuşursun:1hug:

acele saol canım, bebeklerine demişin ya Allahmı söyletti nee :)) eşim ikiz olmasını çok istiyor.. kısmet inşallah bizde yaşarız bu mutluluğu..
seninde maşallah 3 aylık olmuş sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..

amin inşallah canım sağlıklı olurlar inşallah bütün kalbimle dua ediyorum allahım hepinize ikiz ikiz versin inşallah ama önce sağlıklı değilmi tatlım :1hug:

svetlana nerelerdesin tatlım bayram bitti artık dön aramıza iğneler nasıl gidiyor inşallah iyisindir tatlım senide çok özledik biz:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…