- Konu Sahibi ACELE
-
- #2.681
selam bayanlar, bende bugün dr. gittim. son aşılamam olmadı malesef bugün 3. gündü hormon testlerim yapıldı ultrasonla bakıldı.. haftaya pazartesi randevum var rapor için işlemlere başlanacak.. ayrıca doktorum hamilelik olursa sorun yaşamamam için 7-8 kilo vermemin daha uygun olduğunu söyledi.. ayrıca bugün diyetisyenede gittim.. bakalım elimden geldiğince uygulamaya çalışacağım..
sizlere bir sorum var benim.. ben bu son aşılamamda diğerlerine göre umutluydum doktorumda ama olmadı.. bu ayki adetimde benim hep parça parça pıhtılar geldi bu ne demek acaba? daha öncekilerde hiç böyle olmamıştı..zaman kısıtlı olduğu için dr. da sormayı unutmuşum..pazartesi soracağım inşallah.. ama merak ettim sizlerde böyle bişey yaşadınızmı..
cumartesı yada pazar toplamam yapılacak kızlar heyecanlıyım
budun kontrol um vardı hersey cok ıyı gıdıyo deddi doktorum
ıstedıklerı gıbı buyuyomus yumurtalarım
ve cok yumurtam var sag tamamen dolu dedi sol da cok ıyı :teytey::dance:
cnm uzulme ne olur toparla kendını rahım kalınlıstarma dedıgı gereklı cunku bebısın o sayede tutacak zaten rahmın kalınlastıgında sana transfer yaptı yoksa yapmazdı yanı rahım kalınlastırmasından korkmaben korkak ve çok titiz bir insanım meruşecim ben hep olumsuzluğuda düşündüm ama en çok korktuğum şey ilkinde olmayınca sonrasını deneme cesaretini bulamamaktı ve nitekim yaşıyorum bunu... birde canım sana rahim kalınlaştırıcı ilaç filan verildimi? bana doktor bu sefer sadece rahim kalınlaştırıcı ilaç kullanırız dedi ama ben sormadım zaten uzatmadım konuyu merak ettim şimdide
svetlana nerelerdesin tatlım bayram bitti artık dön aramıza iğneler nasıl gidiyor inşallah iyisindir tatlım senide çok özledik biz:1hug:
kızlar 4 ocak muayene içim randevü aldım lokoroskopi ameliyatım için o gün belli lacak ne olacağını bilmiyorum yardom edin ne olur çok korkuyorum
yok canım cumartseı yada pazar toplancak ama ıyı gidiyo suana kadar herseykafamçokkarıştı
selam kızlar ne haber:1hug:
cnm ınş kısmet allahım hepımızın kucaklarımızı doldursun inş ben yarın dr gıtcem bakalım ne olcakSwetlana Ve Ikrar Sona Geldiniz Canlarim Güzel Haberler Vericeksiniz Buna çok Inaniyorum....
ya nerdesınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz acelem nasılsın kıs bebısler nasıllar
canım benim ya sorma başım çok kötü allahım gerçi bir ara iyi gibiydi yine başladı valla ilaç kullanmak istemiyorum ama böyle giderse doktorumu arayıp bir ağrı kesici adı istiycem gibi bebişler iyi teyzesi bir yaramazlık yok iştahım yine kapalı canım yemek yemeyi bırak yemek kelimesi bile duymak istemiyor ama kahvaltıya bayılıyorumyerimsenibenaçocukları zeytin peynirle büyüteceğim galibasenağlamaama sütte içiyorum başım ağrımasa belki yerim ama neyse sağlıklı olsunlarda ben bu ağrıya razıyım ahhhhhh canım ikrarla senin için çok heyecanlanıyorum inşallah allahın izniyle az kaldı öptük sizi:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?