tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar 4 ocak muayene içim randevü aldım lokoroskopi ameliyatım için o gün belli lacak ne olacağını bilmiyorum yardom edin ne olur çok korkuyorum

sakıncası yoksa kaç kilosun canım bide boyunu merak ettim. Bende birkaç merkezde değişik tepkiler aldımda onun için soruyorum.

gülserencim ilk önce geçmiş olsun bitanem iyi olmana sevindim.nasıl olurda pes edersin bakiim sen yola devam,hepimizin hedefi mutlu haber alana dek hep ileri olcak unutma.ya bebişin ilk dişinin çıkışını,ilk adımını,ilk anne değişini nasıl görmekten çekinirsin bence bunları görmek bütün acılara korkulara değer değilmi güzelim

hadı bakem inş hayırlısı olsun hakkımızda cnm kasma kendını

cnm uzulme ne olur toparla kendını rahım kalınlıstarma dedıgı gereklı cunku bebısın o sayede tutacak zaten rahmın kalınlastıgında sana transfer yaptı yoksa yapmazdı yanı rahım kalınlastırmasından korkma

svetlana nerelerdesin tatlım bayram bitti artık dön aramıza iğneler nasıl gidiyor inşallah iyisindir tatlım senide çok özledik biz:1hug:

cnm ben ıyıyım dun dr gıttım hersey ıyı dedı persembe tekrar gıdecem ıgnelere devam bakalım persembe bellı olcak herseyın hayırlısı sen nasılsın kuzucuklar nasıl inş bı sorun yok masallah 3aylık oldular kocamanlar allahım kucagınada almayı nasıp etsın sorunsuz inşş amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinŞeniz

kızlar 4 ocak muayene içim randevü aldım lokoroskopi ameliyatım için o gün belli lacak ne olacağını bilmiyorum yardom edin ne olur çok korkuyorum

laporaskopıden korkma cnm bende oldum bıse hıssetmıyonkı kendıne gelınce agrın oluyo ama okadar allah yardımcın olsun korkma sakın emı

Merhaba Canlarim, Doktorumla Dün Konuştum 3. Adetimde Aramam Gerekiyormuş Yenisi Için 500 600 Dolar Dedi, Ama Ben Hastaneyle Konuşurum Yardimci Oluruz Dedi Nasil Olucaklar Bilmiyorum Ama Bakalim Heralde Yeniden Deniycem...
Kafama Takilan Bu Tedavide Rahim Kalinlaştirma Yapilmiştir Heralde Ama Hangi Ilaç Bu Işe Yariyor Bilginiz Varmi?

ya nerdesınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz acelem nasılsın kıs bebısler nasıllar

canım benim ya sorma başım çok kötü allahım gerçi bir ara iyi gibiydi yine başladı valla ilaç kullanmak istemiyorum ama böyle giderse doktorumu arayıp bir ağrı kesici adı istiycem gibi bebişler iyi teyzesi bir yaramazlık yok iştahım yine kapalı canım yemek yemeyi bırak yemek kelimesi bile duymak istemiyor ama kahvaltıya bayılıyorumyerimsenibenaçocukları zeytin peynirle büyüteceğim galibasenağlamaama sütte içiyorum başım ağrımasa belki yerim ama neyse sağlıklı olsunlarda ben bu ağrıya razıyım ahhhhhh canım ikrarla senin için çok heyecanlanıyorum inşallah allahın izniyle az kaldı öptük sizi:1hug:

canım ya bende de migren var beni mahvediyo doktorumla görüştüm minoset kullanabilirsin demişti ....gerçi hiç kullanmamak daha ii ama mecbur kalınca kullanıyorum......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…