tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay ablacım benım gecer ınsallah:teselli:
bende cok heyecanlıyım yarın son kontrolum var
sonra catlatma ıgesını vurucaklar sanırsam:1rolleyes: oooof
gulseren canım sagol :1rolleyes:

geçer bebeğim neleri atlatmadıkki değilmi allahım beterinden saklasın.hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz senin swetlanın gülserenin hepinizin teyzen geldimi ne zaman gelecek bebeğim benim küçük bebeğiminde bebişleri olacak inşallah:1hug:

canım ya bende de migren var beni mahvediyo doktorumla görüştüm minoset kullanabilirsin demişti ....gerçi hiç kullanmamak daha ii ama mecbur kalınca kullanıyorum......

ah arkadaşım seninki daha zordur şimdi ama internette okudum hamilelikle beraber migreni atlatma durmunda var inşallah evet ilaç kullanmamak en iyisi ama bazen dayanılmaz oluyor hele başın ağrıyınca birde çıkarıyorsunya öğürüken öldürüyor beni sanki aşşağıdan kafamın içine basınçlı birşeyle vuruyorlar allahım herkezin yardımcısı olsun inşallaha.s

ikrar ben de grip olmuştum yumurta toplanmadan bir hafta önce.Ihlamuru kaynatıp ,1 kaşık bal attım içtim günde 2 kere.Ama taze kaynat canım bekletme ıhlamuru.Bi de meyve tükettim bolca.3 günde geçti.Geçmiş olsun umarım sana da faydalı olur.

yok canım cumartesi yada pazar toplancak yarın son kontrole gircem Şeniz
hafta arasıda transfer olu demiŞeniz

evet canım.2-3 gün sonra transfer yapılıyor.İkrarcım transferden sonra dr a sormadan bitki çayı kullanma.bebişin tutunmasını engelleyebilir.ben şu an sadece çooook açık çay içiyorum İğrenç oluyoooo ama napayım katlanacaz.

3 embriyo.5 ocakta test var.3 gün yat dediler spor yok.uzanmak ağır kaldırmak yok.sadece yemek yemekve tuvalet için kalk dediler.........canım yatarak yazıyorum.ben sana sonra daha ayrıntılı yazayım ikrarcım.
şu an için beslenmene dikkat et.et ye mutlaka,badem ,fındık antep fıstığı ye günde 8-10 kadar.bol su iç. Şeniz
eşim kızıyo zaralı diye çıkıyorum kusura bakma.Allah emeklrimizi boşa çıkarmasın.kendine ii bak .byeeee a.s.

ben daha yeni aranıza katıldım arkadaşlar!Yaklaşık 1 aydır takip ediyorum sizi.Gülserencim sakın umudunu yitirme elbette bizimde kucağımız dolacak yakında
ikrarcım umarım seninde transferin olumlu sonuçlanır.
swetlana işallah seninde güzel haberlerini alacağız!
acelenin ki gibi kuzucuklarımız olacak işallah..sonra bizde onları birbirimize şikayet edeceğiz:teytey:

kızlar ben 3 ay klomen ile yumurta takibi gördüm!aşılama yapılacaktı ki hsg çektirelim önce dedik ve sağ tüp tıkalı çıktı!önümüzdeki ay işallah laparoskopi olacağım.bakalım kısmet!

biliyorum geliştiğini takip ediyorum ama ilerleyen dönemler içinde gerekli zaten:)
inşallah seninde güzel haberlerini alırız canım

cok heyecanlanıyorum ya püf nok taları varsa söyleyin haa bebegin tutunması için

önce allaha sonra bebişlerine inan ve kendini yorma transferden sonra özellikle ilk iki gün birde acaba tuttularmı tutacaklarmı ne olacak diye düşüncelere kapalıp vücudunun dengesini bozma bebelerini alınca oldu de evrene hep olumlu sinyal gönder ve allaha her sabah uyandığında şükret:1hug::icecream: bak bunlar sana dua ediyor

cok heyecanlanıyorum ya püf nok taları varsa söyleyin haa bebegin tutunması için

sanırım ilk önce canı gönülden inanman lazım..onlarla konuş ve müzik dinle!huzurlu birşeyler!En sevdiğin ymekleri ve çukulataları ye ki mutlu hisset kendini!Eminimki mercimeklerin de bunu hissederler.....
işallah seninde ikizlerin olur..

yirim ben onları yahuŞeniz
abla ne yiyip içmek lazım
kafamçokkarıştı

bebişim öyle özel birşey yok ya sabahları yumurta felan yersin kabız olmaman lazım hatda wc gidiyorsunya tuvaletin varmış gibi oluyor ama yapamıyorsunya hiç beklemeden kalk tatlım ani hareketler felan yapma yat dinlen kitap ayarla birkaçtane sakın aman tuttumu tutacakmı diye beynine sinyaller gönderip vücudunun dengesini bozma bak bu çok önemli sakin ol hiç birşey olmamış gibi yada birşey olacak diye korkma veeeeeeeeeeeeeee kendini şımart canın ne istiyorsa onu ye olurmua.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…