tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
temem aplacım öptüm seni ve bebişlerimiŞeniz
iyi gecelr

iyi geceler bebeğim tatlı rüyalar allahım inşallah yakında sanada tattırsın anneliği inşallah yarin iyi olursam girerim soracağın birşey olursa görüşürüz öptük seni teyzesi

günaydın en güzel anne adayları çok az kaldı yakında burda çok güzel şeyler duyacağız değilmi:dance::teytey:a.s.

günaydın en güzel anne adayları çok az kaldı yakında burda çok güzel şeyler duyacağız değilmi:dance::teytey:a.s.

acele o kadar olumlu bir insansın ki... ilk senin maceralarını okumaya başladım burada!İşallah ben de senin gibi mutlu bir sonla karşılaşırım...:teytey:

acele o kadar olumlu bir insansın ki... ilk senin maceralarını okumaya başladım burada!İşallah ben de senin gibi mutlu bir sonla karşılaşırım...:teytey:

olursun tabi arkadaşım niye olmayasın benim hiç birinizden fazlam yok aynıyız yani sizde tedavi görüyorsunuz bende tedavi gördüm hiç korkma arkadaşım allahın izniyle herşey yoluna girer ve seninde bebişlerin olur yeterki bınu başaracağına inan tatlım:1hug:

canım çok sağol!mide bulantıların nasıl? umarım biraz daha iyisindir!!Baş ağrın için ilaç alıyormusun?a.s.

canım çok sağol!mide bulantıların nasıl? umarım biraz daha iyisindir!!Baş ağrın için ilaç alıyormusun?a.s.

çok şükür tatlım bulantılarım çok hafifledi başım ağrıdığında sanırım o tetikliyor son zamanlardaki bulantılarımı başım için ilaç kullanmıyorum yani bazen dayanılmıyacak gibi olsada dayanmaya çalışıyorum ilaç içmek pek istemiyorum canım ya hamşlelikte normalmiş internetten araştırıyorum biraz zaten kısa sürermiş ve geçermiş bekliyorm işte bu gün çok şükür iyiyim

ablacım geldım doktordan
cumartseı sabah 7 de hastanede olcam toplanacak yumurtalarım
heyecanlandım sımdık yahu
salı gunu yanı ayın 1 de transferim var

hadi hayırısı tatlım teyzenler geldimi hadi şimdi heyecan yap trasferden sonra yapamıyacaksın kız yeni yılda bebişlerin dışardada olsa döllenmiş olacak ve 2008 ilk günü alacaksın onları ve inşallahta birbirinizi hiç bırakmıyacaksınız bebişim:dance:a.s

ikrar şimdiden geçmiş olsun haftaya kavuşuyorsun yani bebişlerine!!!İşallah sana sıkı sıkı tutunurlar!Hepimizin duaları seninle olacaktır!

geçmiş olsun tatlım baban içinmi ağlıyorsun sen boş ver belki bu yılbaşı yalnız olacak ama sonraki yılbaşılarında torunlarıyla olur inşallah kardeşine gelince genç o be ne güzel arkadaşlarıyla geçirecek işte bundan güzel yılbaşımı our hadi takma kafana bunları stres yapma:1hug: asıl yılbaşı size transferden 12 sonra gelecek haberin yok bebeğim:içelim:

kızlarrr umarım yeni yıl hepimize hayırlı evlatlar nasip eder,kucaklarımızı doldurur!!!herkese bol yumurtlamalarrra.s.

swetlanacığım nerdesin senden ne haber hadi birde aynı gün yumişleriniz toplanıp aynı gün transfer olmuyormusunuz eeeeeeeeeeeeee artık bebişleri beşik kertiği yaparsınız:roflol:

swetlana nerdesin canım ya merak ediyorum seni:1hug:

ikrar tatlım biraz erken gidin ama konuş iğneyi vuracak kişiyle saatini iyi ayarla heralde senin saatine göre olur iğneleride öyle vurmuşsundur bazen saatler farklı oluyor bende kendi saatime göre vurdurmuştum allahım çok az kaldı hayırlısıyla hadi allah yardımcın olsun bebeğim swetlana ne yaptı acaba onunda çok az kalmıştı:sm_confused:

tamam ablacım anladım merak etme :1rolleyes:
amın ablacım ınsallah olur omadı bi daha düşünmüyorum zaten :1rolleyes:
kaderde ne yasanması gerekiyosa onu yasayacaz :1rolleyes::asigim:

of be güzelim böyle baştan kestirip atıyorsunuzya inanamıyorum ya olmazsa bir daha düşünmüyorum felan kız benim transferim yapıldı doktorumla konuşuyoruz ben yatıyorum hemşireler felan var birde istedikleri gibi bölünmeyince embriyolar doktorum beni hazırlıyor en kötüye ben o anda bile olmazsa önümüzdeki ay birdaha baştan bu merkezde devam ederim dedim ya valla inanamıyorum size yağ inan üzüyorsunuz beni gülserende böyle valla nasıl gençsiniz siz böyle:çok üzgünüm:

neyse olumlu düşünelim olumlu olsun değilmi olacak allahın izniyle sakın transferden sonra oldumu tuttumu tutacakmı diye korkulara kapılma olacak de olsun ama yürekten şüpheler yer bırakmadan hatta internetede takılma biraz moralinin çok yüksek olması lazım burda üzüleceğin şeyler okuma:1hug:kendini hiç kasma sadece hareketlerini biraz kısıtlıyacaksın kabız felan olma üşütüpte öksürme yada hapşurma yani karın kaslarını gerecek hiç birşey yapma ilk iki gün yat derim sadece lavaboya kalk sonrada yavaş yavaş gezesin evde kısa süreli sonra yatarsın yine dinlen işte güzelim güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun eşin zaten destekçin birde annenler tadını çıkar işte güzelim strese girmeden:1hug:

ablacım bası seyler kaderde varsa zorlama mak gerekıyo :1rolleyes:
nese ınsallah olur yahu Şenizseviyorum seni ben canım ablam:asigim:

:mymeka: o zaman tedaviyede başlamamk gerekiyor hiç birimiz tedavi olmasaydık bu bizim kaderimizmiş sen allahaaşkına iyimisin bugün valla yiğenlerini gerdin bu ne yahuuuuuuuuuuuuuuuuuu :mymeka: biz moralini en yükseklere çıkar diyoruz sen belkide burda çoğu kişiyi üzüyorsun böyle yaparak:mymeka:

kıslar bennnnnnnnnnnnnnnn geldım hersey ıyı cok sukur yarın tekrar gıdecem ve sanırım pazar gunu toplanacak yumısler ama transfer gunu bellı degıl daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…