acelem nasılsın anammmmm kuzucuklar nasıl op yerıme kıs onları
hoş geldin teyzesi bizde seni merak attik neyse şükür iyisin kuzular iyi yeni kuzenleri olacakya heyecanla bekliyorlar valla öptüm elimi öpüp karnıma koydum senin öptüğünüde söyledim o küçük kuzular sana ve ikrara yoğun bir şekilde dua ediyor allahım inşallah duyar sesimizi:1hug:
hah sole stres yolla gıtsın gelmesın sana sole 10 ay kadar laelaelaelaelaetemem :asigim: :asigim:
ha kıslar unutmadan transfer gununu sıze soylerım ama transferden sonra gırmezsem merak etmeyın esım basımda olacak ban a o bakacak pc ye bırakmaz benı ay allahım napcem ben
valla en iyisi bazen öyle şeyler yazılıyorki insan çok üzülüyor etkileniyor bu süre içinde sonlara doğru birşey demiyorumda başta girmeyi bende pek tavsiye etmiyorum aslında özelden ceplerimizi yazsak en azından mesajlaşırız arada ben sizi çok merak ederim ne dersiniz:1rolleyes:
eeeee nreye gıttınız y hepınız bende utu yapayım barı
kızlar saçınızı felan boyuyorsanız gidin boyatın valla sonra bebeğe zararlıymış söylemedin demeyin ama ben boyatmıştım sonra saçlarım uzadı veeeeeeeeeeeeee yaşlılık işte beyazlarım çıktı biraz biraz üstelik artık kıyafetlerimde olmuyorsenağlama şaka bir yana allahım sizede yaşatsın böyle tontiş olun kıyafetleriniz olmasın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Arkadaşlar Merhaba. Benim yumurtalarım arife günü toplandı. Çok fazla yumurta oluşmuş ve büyümüştü (50 adet) Onlar toplandıktan sonra bende OHSS oluştu, çok zor günler geçirdim. bayramın 3. günü hastaneye yatırdılar beni 3 gün hastanede serumlarla yattım. karnımdan 2,5 litre su çektiler. karnım acayip derecede şişti. 15 cm genişledi 10 kilo aldım. nefes alamıyordum, karnıma kramplar geliyordu, midem bulanıyordu, kalp atışlarım çok yüksekti. zaten bu sebeplerden dolayı transfer işlemimde ertelendi. normalde bayramın 2. günü transferim olacaktı ama olmadı. karnımdaki şişlik hala devam ediyor sizce normal mi? aranızda bu problemleri yaşayan varmı ?
Arkadaşlar Merhaba. Benim yumurtalarım arife günü toplandı. Çok fazla yumurta oluşmuş ve büyümüştü (50 adet) Onlar toplandıktan sonra bende OHSS oluştu, çok zor günler geçirdim. bayramın 3. günü hastaneye yatırdılar beni 3 gün hastanede serumlarla yattım. karnımdan 2,5 litre su çektiler. karnım acayip derecede şişti. 15 cm genişledi 10 kilo aldım. nefes alamıyordum, karnıma kramplar geliyordu, midem bulanıyordu, kalp atışlarım çok yüksekti. zaten bu sebeplerden dolayı transfer işlemimde ertelendi. normalde bayramın 2. günü transferim olacaktı ama olmadı. karnımdaki şişlik hala devam ediyor sizce normal mi? aranızda bu problemleri yaşayan varmı ?
günaydın ablacım nasılsınız bakiiiimyerimseniben afacanlar seni üzmüyorlar değilmi?heyyyyyyyyyyyyy kızlar hepinize günaydın allahım inşallah 2008 de hepinize bebişler nasip eder öptük hepinizi:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?