tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ha kıslar unutmadan transfer gununu sıze soylerım ama transferden sonra gırmezsem merak etmeyın esım basımda olacak ban a o bakacak pc ye bırakmaz benı ay allahım napcem ben

acelem nasılsın anammmmm kuzucuklar nasıl op yerıme kıs onları

hoş geldin teyzesi bizde seni merak attik neyse şükür iyisin kuzular iyi yeni kuzenleri olacakya heyecanla bekliyorlar valla öptüm elimi öpüp karnıma koydum senin öptüğünüde söyledim o küçük kuzular sana ve ikrara yoğun bir şekilde dua ediyor allahım inşallah duyar sesimizi:1hug:

oyoyoy ben onları verene kurban olayım allahım acelemın kuzucuklarını koru ve onların dualarını kabulet yarabbım inş bızde hamıs olacagızzzzzzzŞenizŞeniz

ha kıslar unutmadan transfer gununu sıze soylerım ama transferden sonra gırmezsem merak etmeyın esım basımda olacak ban a o bakacak pc ye bırakmaz benı ay allahım napcem ben

valla en iyisi bazen öyle şeyler yazılıyorki insan çok üzülüyor etkileniyor bu süre içinde sonlara doğru birşey demiyorumda başta girmeyi bende pek tavsiye etmiyorum aslında özelden ceplerimizi yazsak en azından mesajlaşırız arada ben sizi çok merak ederim ne dersiniz:1rolleyes:

he kıs ıyı dusundun bencede olabılır

eeeeeeeeeeeeeeee nerdesınız ıkız anası olasıcalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr inş

kızlar saçınızı felan boyuyorsanız gidin boyatın valla sonra bebeğe zararlıymış söylemedin demeyin ama ben boyatmıştım sonra saçlarım uzadı veeeeeeeeeeeeee yaşlılık işte beyazlarım çıktı biraz biraz üstelik artık kıyafetlerimde olmuyorsenağlama şaka bir yana allahım sizede yaşatsın böyle tontiş olun kıyafetleriniz olmasın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

inşşşşşşşşşşşşşşşşşş allahım sen emeklerımızı bosa cıkarma bende boyatacam ama yumıs toplandıktan sonra :1no2::1closedeyes:benımde beyazlarım var ama onlar hep vardı ah bı olmasa ne guzel olurdu ama var ırsı galıba

Arkadaşlar Merhaba. Benim yumurtalarım arife günü toplandı. Çok fazla yumurta oluşmuş ve büyümüştü (50 adet) Onlar toplandıktan sonra bende OHSS oluştu, çok zor günler geçirdim. bayramın 3. günü hastaneye yatırdılar beni 3 gün hastanede serumlarla yattım. karnımdan 2,5 litre su çektiler. karnım acayip derecede şişti. 15 cm genişledi 10 kilo aldım. nefes alamıyordum, karnıma kramplar geliyordu, midem bulanıyordu, kalp atışlarım çok yüksekti. zaten bu sebeplerden dolayı transfer işlemimde ertelendi. normalde bayramın 2. günü transferim olacaktı ama olmadı. karnımdaki şişlik hala devam ediyor sizce normal mi? aranızda bu problemleri yaşayan varmı ?

aman olsunda kıyafetlerım olmasın inş ben zaten bu aralar bıse almıyom hep ondan dolayı bı kot aldım eskılerle ıdare edıyom inş hamıslık alırız

cnm gecmıs olsun ama bılmıyom ınankı inş en kısa zamanda duzelır v e transferın olur

canlarım ben kacıyorum yarın 11 randevum var gelınce gorusuruz kendınıze ıyı bakın optum hepınızı

canım benim çok geçmiş olsun. dr lar o yüzden çok sıvı alın dediler bize sana demedilermi gerçi bünye meselesi herşeyde hayır vardır geç olsun güç olmasın vücudun hazır durumda transfer olması daha iyi hayırlısı olsun çok su iç çünkü o ilaçları idrarla atman lazım Allahım emeklerini boş çevirmez inşllh hamile haberlerini alırız

Geçmiş olsun canım, seninki kadar ağır olmasada bende ohss oldum. Bir serum yetti tedavim için, bol bol su içtim ve protein ağırlıklı beslendim. Özellikle balık tükettim. 2-3 hafta içinde düzeldi. Tekrar geçmiş olsun kendine iyi bak.

kızlar size bazı sorularım var!Laparoskobi olacağımda...ameliyattan önce ve sonra yapmam gereken şeyler var mı?Yanımda götürmem gereken şeyler var mı?Bir de ne kadar zaman da iyileşirim ve bebek için ne kadar zaman sonra çalışmalara başlayabilirim?Çok mu soru sordum:))Lütfen cevap verin:çok üzgünüm::sm_confused:

heyyyyyyyyyyyyy kızlar hepinize günaydın allahım inşallah 2008 de hepinize bebişler nasip eder öptük hepinizi:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…