A
ACELE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
- #2.761
günaydın ablacım nasılsınız bakiiiimyerimseniben afacanlar seni üzmüyorlar değilmi?
kızlar size bazı sorularım var!Laparoskobi olacağımda...ameliyattan önce ve sonra yapmam gereken şeyler var mı?Yanımda götürmem gereken şeyler var mı?Bir de ne kadar zaman da iyileşirim ve bebek için ne kadar zaman sonra çalışmalara başlayabilirim?Çok mu soru sordum:))Lütfen cevap verin:çok üzgünüm::sm_confused:
kıslar ben geldımmmmmmmmmmmmm nasılsınız acelem kuzucuklar nasıl op banım ıcın anam bebısler dıyecek sımdı bu kıs ne kadar opmeyı sevıyo dıye heheheŞenizŞenizdr geldım allah kısmet ederse pazar sabahı saat 9.30da yumısler toplanacak :dance::sm_cool:fisfisfis
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inş cnm neden depresyona gırdın kıs ısı bıraz ertelesen en azından 5aylık olana kadar ya cnm bosvr bızde hamıslık gıymeden hamıs olalım cnm yazaten bebeklere daha erken annesı once cınsıyetlerını ogrenekcanım hoş geldin çok sevindim ya allahım inşallah 2008 de hepinizin kucaklarını çift çift doldursun bende depresyona girdimsenağlama yahu günlerdir iş ilanlarına bakıyorum şöyle part taym felan yok anacığım ya bari biraz çalışsaydım yada durumum biraz daha iyi olsaydı inan ya heves edip şöyle ağzımın tadıyla bakamıyorum bebek kıyafetlerine ay hamilelik bile almadım daha diyorum biraz daha kalsın valla çok bunaldım yaaaaaaaaaaaaaaasenağlama
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inş cnm neden depresyona gırdın kıs ısı bıraz ertelesen en azından 5aylık olana kadar ya cnm bosvr bızde hamıslık gıymeden hamıs olalım cnm yazaten bebeklere daha erken annesı once cınsıyetlerını ogrenek
oyle tabıkı sen huzursuz olursan onlarda olur unutma herseyın hayırlısı de bebıslerede begendıgını al ama az al gelenler olacak zatı dogdugunda hemen buyuyorlar cnm ya ozaman aldıkların bosa gıdıyoyok hamilelik felan dert değil ya güzel güzel eşortman giyiniyorumda of bilmiyorum ya uykularım kaçıyor arkadaşım ya bebişlere erkende yavaş yavaş anca canım ya günler çabuk geçiyor yoksa altından kalkamıyacağız gibi offffffffffffff neyse sağlıklı olsunlarda dünden beri karnımın içi acayip büyüyorlar galiba şimdi ben böyle huzursuz olunca zavallılarda diyordur ne oluyorsenağlama
oyle tabıkı sen huzursuz olursan onlarda olur unutma herseyın hayırlısı de bebıslerede begendıgını al ama az al gelenler olacak zatı dogdugunda hemen buyuyorlar cnm ya ozaman aldıkların bosa gıdıyo
tabi canım allahıma şükürler olsun hepiniz yaşayın yok zaten bebişlere öyle çok fazla birşey almayı düşünmüyorum acil ihtiyaçları olsa yeter neyse bende size moral olacağıma kendi streslerimi yazıyorum valla bende bir garip oldum
acelem cıktın sanırsam k i b dıkkat et ve lutfen sıkıntı yapma ne zaman olsa anlat cnm ben dınlerım senı
cnm sen ve bebısler ıyı olun oda bıse yeter allahım inş bızım yuzumuzude guldururyok tatlım çıkmadımda yazıları geç görüyorum sağol ya canım benim inşallah güzel haberlerinizi verin bana en büyük moral bu olur inan hamile bayanlar arada deprosyona girermişboş verrrrrrrrrrrrrr
cnm sen ve bebısler ıyı olun oda bıse yeter allahım inş bızım yuzumuzude guldurur
bılmıyomkı demın bıyerde karsılastık ama hemen cıktı kızım gel ozledık sn
aman sız ıyı oluda gerısı bos ay ben cok heyacan yaptım allahım emeklerımı bosa cıkarma kımsenınkı bosa cıkmasın bıde bu aralar hep hamıs haberlerı duydumyd cok mutlu oldum inş bızde oluruz
cnm moralım bozmuyom ama sankı ılkkez yapıyomusum gıbı oldu ıgneler felen degılde bu beklemek bı sabır ısı ya allahım sen yuzumuzu kara cıkarma ıns bu sefer esımde yanımda olacak inş rahat olurumsakın heyecan yapma arkadaşım rahat ol olacağına inan benim ve diğer hamilelerin sizden fazlası yok olacak annesi bu sefer sıkı tutunup bırakmıyacaklar sen böyle herkeze moral veriyorsun sakın ha tamam stres yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?