tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın ablacım nasılsınız bakiiiimyerimseniben afacanlar seni üzmüyorlar değilmi?

iyiyim tatlım sağol bu kuzular yok ya üzmüyor beni ama acayip başım ağrıyor yine bekliyorum işte geçsin diye sen nasılsın ne yapıyorsun:1rolleyes:

cnm yanında bol esofman gotur senı sıkmasın ole yapman gereken bıse yok amelıyattan once sana su saatten ıtıbaren bıse yeme ıcme dıyecekler okadar amelıyattan sonra 1yada 2gun ıcınde cıkarsın ben ıkı gun kaldım amelıyattan sonra kalkmana yatmana dıkkat et gobegını kasmamaya calıs sımdıden gecmıs olsun ben 15 gun sonra basladım ama dr sana soler cnm

kıslar ben geldımmmmmmmmmmmmm nasılsınız acelem kuzucuklar nasıl op banım ıcın anam bebısler dıyecek sımdı bu kıs ne kadar opmeyı sevıyo dıye heheheŞenizŞeniz dr geldım allah kısmet ederse pazar sabahı saat 9.30da yumısler toplanacak :dance::sm_cool:fisfisfis

canım hoş geldin çok sevindim ya allahım inşallah 2008 de hepinizin kucaklarını çift çift doldursun bende depresyona girdimsenağlama yahu günlerdir iş ilanlarına bakıyorum şöyle part taym felan yok anacığım ya bari biraz çalışsaydım yada durumum biraz daha iyi olsaydı inan ya heves edip şöyle ağzımın tadıyla bakamıyorum bebek kıyafetlerine ay hamilelik bile almadım daha diyorum biraz daha kalsın valla çok bunaldım yaaaaaaaaaaaaaaasenağlama

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inş cnm neden depresyona gırdın kıs ısı bıraz ertelesen en azından 5aylık olana kadar ya cnm bosvr bızde hamıslık gıymeden hamıs olalım cnm yazaten bebeklere daha erken annesı once cınsıyetlerını ogrenek

yok hamilelik felan dert değil ya güzel güzel eşortman giyiniyorumda of bilmiyorum ya uykularım kaçıyor arkadaşım ya bebişlere erkende yavaş yavaş anca canım ya günler çabuk geçiyor yoksa altından kalkamıyacağız gibi offffffffffffff neyse sağlıklı olsunlarda dünden beri karnımın içi acayip büyüyorlar galiba şimdi ben böyle huzursuz olunca zavallılarda diyordur ne oluyorsenağlama

oyle tabıkı sen huzursuz olursan onlarda olur unutma herseyın hayırlısı de bebıslerede begendıgını al ama az al gelenler olacak zatı dogdugunda hemen buyuyorlar cnm ya ozaman aldıkların bosa gıdıyo

oyle tabıkı sen huzursuz olursan onlarda olur unutma herseyın hayırlısı de bebıslerede begendıgını al ama az al gelenler olacak zatı dogdugunda hemen buyuyorlar cnm ya ozaman aldıkların bosa gıdıyo

tabi canım allahıma şükürler olsun hepiniz yaşayın yok zaten bebişlere öyle çok fazla birşey almayı düşünmüyorum acil ihtiyaçları olsa yeter neyse bende size moral olacağıma kendi streslerimi yazıyorum valla bende bir garip oldum

askolsun sakın ole dusunme anlatkı rahatlayasın cnm benım yardımım olursa sole zaten gelen bıseyler getırecek pardon cıft getırecekler herseylerı olur inş sımdıden dusunme bunları

acelem cıktın sanırsam k i b dıkkat et ve lutfen sıkıntı yapma ne zaman olsa anlat cnm ben dınlerım senı

acelem cıktın sanırsam k i b dıkkat et ve lutfen sıkıntı yapma ne zaman olsa anlat cnm ben dınlerım senı

yok tatlım çıkmadımda yazıları geç görüyorum sağol ya canım benim inşallah güzel haberlerinizi verin bana en büyük moral bu olur inan hamile bayanlar arada deprosyona girermiş boş verrrrrrrrrrrrrr

yok tatlım çıkmadımda yazıları geç görüyorum sağol ya canım benim inşallah güzel haberlerinizi verin bana en büyük moral bu olur inan hamile bayanlar arada deprosyona girermiş boş verrrrrrrrrrrrrr
cnm sen ve bebısler ıyı olun oda bıse yeter allahım inş bızım yuzumuzude guldurur

cnm sen ve bebısler ıyı olun oda bıse yeter allahım inş bızım yuzumuzude guldurur

iyiyiz biz teyzesi sabahları baş ağrımız var ama çok şükür geçti evet ya gülseren evdesin niye girmiyorsun yoksa küstümü bize :çok üzgünüm:

bılmıyomkı demın bıyerde karsılastık ama hemen cıktı kızım gel ozledık sn

aman sız ıyı oluda gerısı bos ay ben cok heyacan yaptım allahım emeklerımı bosa cıkarma kımsenınkı bosa cıkmasın bıde bu aralar hep hamıs haberlerı duydumyd cok mutlu oldum inş bızde oluruz

aman sız ıyı oluda gerısı bos ay ben cok heyacan yaptım allahım emeklerımı bosa cıkarma kımsenınkı bosa cıkmasın bıde bu aralar hep hamıs haberlerı duydumyd cok mutlu oldum inş bızde oluruz

sakın heyecan yapma arkadaşım rahat ol olacağına inan benim ve diğer hamilelerin sizden fazlası yok olacak annesi bu sefer sıkı tutunup bırakmıyacaklar sen böyle herkeze moral veriyorsun sakın ha tamam stres yok

sakın heyecan yapma arkadaşım rahat ol olacağına inan benim ve diğer hamilelerin sizden fazlası yok olacak annesi bu sefer sıkı tutunup bırakmıyacaklar sen böyle herkeze moral veriyorsun sakın ha tamam stres yok
cnm moralım bozmuyom ama sankı ılkkez yapıyomusum gıbı oldu ıgneler felen degılde bu beklemek bı sabır ısı ya allahım sen yuzumuzu kara cıkarma ıns bu sefer esımde yanımda olacak inş rahat olurum

ah ıyıkı varsınız ya canlarım benım gulseren cnm kusme bıze bız senı sevıyoruz ve acelenın dedıgı gıbı en az senın kadar uzulduk ama inş bu sefer senınde olacak gel arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…