A
ACELE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
- #2.781
cnm moralım bozmuyom ama sankı ılkkez yapıyomusum gıbı oldu ıgneler felen degılde bu beklemek bı sabır ısı ya allahım sen yuzumuzu kara cıkarma ıns bu sefer esımde yanımda olacak inş rahat olurum[/QUO allahım inşallah hayırlı evlatlar nasip eder arkadaşım o beklemek hiç bitmiyeceği için takma kafana mesela ben önce kalp atışlarını bekledim sonra sorunsuz biraz büyümelerini e şimdi cinsiyetlerini sonra hareketlerini anlıycan yolumuz uzun allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimizeŞeniz
ah ıyıkı varsınız ya canlarım benım gulseren cnm kusme bıze bız senı sevıyoruz ve acelenın dedıgı gıbı en az senın kadar uzulduk ama inş bu sefer senınde olacak gel arkadasım
gülseren neden küstü arkadaslar :bbo:
ya canlarım ben neden küsüm size sadece kendimi daha tam toplamış diilim yazılarınızı hergün okuyorum hangi aşamalarda olduğunuzu takip ediyorum ama yazıcak güç bazen bulamıyorum kendimde... acele ablam inşallah hafif istediğin gibi bir iş bulursun bende yarın iş görüşmesine gidicem 2 3 ay çalışıp kendimizi biraz toplasak daha rahatlıycam....ondan sonra kimbilir işi bırakır tekrar denerim :) .... swetlana ikrar canlarım lütfen bana güzel haberler verin bana güç olun.... allahım yüzünüzü güldürsün inşallah çok öpüyorum sizi
inş cnm amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin demesı kolayda ıste yapamıyoz ama yapacam kıscnm moralım bozmuyom ama sankı ılkkez yapıyomusum gıbı oldu ıgneler felen degılde bu beklemek bı sabır ısı ya allahım sen yuzumuzu kara cıkarma ıns bu sefer esımde yanımda olacak inş rahat olurum[/QUO allahım inşallah hayırlı evlatlar nasip eder arkadaşım o beklemek hiç bitmiyeceği için takma kafana mesela ben önce kalp atışlarını bekledim sonra sorunsuz biraz büyümelerini e şimdi cinsiyetlerini sonra hareketlerini anlıycan yolumuz uzun allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimizeŞeniz
ya canlarım ben neden küsüm size sadece kendimi daha tam toplamış diilim yazılarınızı hergün okuyorum hangi aşamalarda olduğunuzu takip ediyorum ama yazıcak güç bazen bulamıyorum kendimde... acele ablam inşallah hafif istediğin gibi bir iş bulursun bende yarın iş görüşmesine gidicem 2 3 ay çalışıp kendimizi biraz toplasak daha rahatlıycam....ondan sonra kimbilir işi bırakır tekrar denerim :) .... swetlana ikrar canlarım lütfen bana güzel haberler verin bana güç olun.... allahım yüzünüzü güldürsün inşallah çok öpüyorum sizi
ben çıkıyorum biraz kendinize iyi bakın öptüm hepinizi:1hug:
sağol tatlım ya merak ediyoruz seni inşallah iş görüşmen iyi geçer hem maddi hem manevi rahatlarsın canım toparlan ve tekrar yoluna devam et tatlım:1hug:
inş cnm hepımız ıcın hayırlısı neyse o olsun cnm gelmene cok sevındım benım yumısler pazar toplanıyo ıkrarınkıde cumartesı hayırlısı bakalım sende kendını cok yorma ve toparla hemen
bol şans canlarım kıslar bakın bu aşamalar en kolayı beklemek en zoru swetlana sen bilirsin gerçi ama yinede hatırlatim yakın tarihte yaşamış biri olarak, rahat olun olurmu nette bir yazı okumuştum bir öğretmen 3. transferinde tutmuş ve transferden sonra hiç yatmamış gezmiş eğlenmiş yani bu işin en büyük ilacı stresten kaçınmak...
cnm yanında bol esofman gotur senı sıkmasın ole yapman gereken bıse yok amelıyattan once sana su saatten ıtıbaren bıse yeme ıcme dıyecekler okadar amelıyattan sonra 1yada 2gun ıcınde cıkarsın ben ıkı gun kaldım amelıyattan sonra kalkmana yatmana dıkkat et gobegını kasmamaya calıs sımdıden gecmıs olsun ben 15 gun sonra basladım ama dr sana soler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?