tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ah ıyıkı varsınız ya canlarım benım gulseren cnm kusme bıze bız senı sevıyoruz ve acelenın dedıgı gıbı en az senın kadar uzulduk ama inş bu sefer senınde olacak gel arkadasım

bencede gülseren katıl tekrar aramıza seni çok seviyoruz

ya canlarım ben neden küsüm size sadece kendimi daha tam toplamış diilim yazılarınızı hergün okuyorum hangi aşamalarda olduğunuzu takip ediyorum ama yazıcak güç bazen bulamıyorum kendimde... acele ablam inşallah hafif istediğin gibi bir iş bulursun bende yarın iş görüşmesine gidicem 2 3 ay çalışıp kendimizi biraz toplasak daha rahatlıycam....ondan sonra kimbilir işi bırakır tekrar denerim :) .... swetlana ikrar canlarım lütfen bana güzel haberler verin bana güç olun.... allahım yüzünüzü güldürsün inşallah çok öpüyorum sizi

sağol tatlım ya merak ediyoruz seni inşallah iş görüşmen iyi geçer hem maddi hem manevi rahatlarsın canım toparlan ve tekrar yoluna devam et tatlım:1hug:

ben çıkıyorum biraz kendinize iyi bakın öptüm hepinizi:1hug:

inş cnm hepımız ıcın hayırlısı neyse o olsun cnm gelmene cok sevındım benım yumısler pazar toplanıyo ıkrarınkıde cumartesı hayırlısı bakalım sende kendını cok yorma ve toparla hemen

sağol tatlım ya merak ediyoruz seni inşallah iş görüşmen iyi geçer hem maddi hem manevi rahatlarsın canım toparlan ve tekrar yoluna devam et tatlım:1hug:

elbetteki pes etmek yok, allah başka dert vermesin bizimde mücadelemiz bu olsun, kimin mücadelesiz bir hayatı varki ama yeterki sevdiklerimiz yanımızda olsun kimselere muhtaç olmayalım.... bende sizi çok seviyorum canım arkadaşlarım Şeniz

inş cnm hepımız ıcın hayırlısı neyse o olsun cnm gelmene cok sevındım benım yumısler pazar toplanıyo ıkrarınkıde cumartesı hayırlısı bakalım sende kendını cok yorma ve toparla hemen

bol şans canlarım kıslar bakın bu aşamalar en kolayı beklemek en zoru swetlana sen bilirsin gerçi ama yinede hatırlatim yakın tarihte yaşamış biri olarak, rahat olun olurmu nette bir yazı okumuştum bir öğretmen 3. transferinde tutmuş ve transferden sonra hiç yatmamış gezmiş eğlenmiş yani bu işin en büyük ilacı stresten kaçınmak...

hadı kıslar ben kacıyorum dısarı cıkacam hepınızı sevıyom hpınızı optum kendınıze ıyı bakın

hklısın cnm benım bu sefer ole yapacam kısmet tabıkı inş bızlerde anne oluruz

ıkrarcım sana bol sans yarın ıcın donunce yazarsın artık rahat ol kendını kasma

canım çok sağol yardımcı olduğun için!İşallah bende kısa zamanda toparlanır bebek için çalışmalara devam ederim!Sana da bol şanslar diliyorum umarım yumurtalarının hepsi döllenir ve kısa zamanda hamile olduğunu duyarız!2008 bak hepsi çift sayı!!İkizler için iyi bir yıl....hadi ha gayret
çifter çifter doldur yarabbim kucaklarımızı

İkrarcım sana da bol şanslar yarın için!Umarım seninde swetlananında trasferden sonra bebişleriniz sıkı sıkıya tutunurlar ve bir dahada yakanızdan düşmezler

selam kızlar inşallah çok güzel haberlerinizi duyacağız ikrar nasıl geçti belki biraz ağrın ola bilir ama eçer canım yarine birşeyin kalmaz a.shadi az kaldı allahın izniylea.s

swetlana canım heyecanını yaşada transferden sonraya heyecan felan bırakma olurmu hadi çok az kaldı 2008 de hamile olacaksınız inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhha.s

acele merhabalar canim,
mesajlarini sayfa basindan birkac sayfa okudum daha sonraki sayfalari okumadim.
9.ayda tup bebek icin igne yapiyordun
merak ettim ne oldu?
nasil sonuclandi?
benimde 4 kere tup bebek deneyimim var.
hamile olabildinmi,sonuc nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…