A
ACELE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
- #2.801
acele merhabalar canim,
mesajlarini sayfa basindan birkac sayfa okudum daha sonraki sayfalari okumadim.
9.ayda tup bebek icin igne yapiyordun
merak ettim ne oldu?
nasil sonuclandi?
benimde 4 kere tup bebek deneyimim var.
hamile olabildinmi,sonuc nedir?
kızlar ikrarla görüştüm şükür belkide en zor işlemi atlattı şuan çok ağrısı var belki giremez ama iyi ilaçlarını içince ağrıları geçer biraz inşallah inşallah bebişlerine o ve hepiniz en kısa zamanda :1hug:kavuşursunuz
sevgili acele allah hayırlısıyla sonuna kadar götürmeyi nasip etsin.bende aşılama ile hamile kaldım şuan 5 hafta 4 günlük hemde üçüz
sevgili acele allah hayırlısıyla sonuna kadar götürmeyi nasip etsin.bende aşılama ile hamile kaldım şuan 5 hafta 4 günlük hemde üçüz
Seda♥Recep;1758156 .!.:Ela-gözlüm Allah kucagına almayı nasip etsin.. Bende ekim ayında aşılama yaptırdım ama maalesef olmadı..Sizin sorun neydi ve kaç tane yumurtan oluşmuştu? Klomen ve pregnly yani çatlatma ignesi olup 36. saat aşılama mı oldu? ben bi daha yaptırıcamda o yüzden bilgi almak için soruyorum..
canım ya hayırlı olsun bende dün gördüm kesemi 1 tane 15 ocaktada kalp atışı için gidecem sen ne zaman gideceksin ........
canım .öncelikle hayırlı olsun allah tamamına erdirsin .ben tekrar 9 ocakta gidecem .senindemi aşılama olmuştu?
benim bayağı bi yüksekti 1582
aşılama olduğu günden test yaptırdığım güne kadar aşırı ağrılarım oldu.karnım davul gibi gerildi.aşılamadan sonra önerdiği ilişki günleri vardı doktorun ona bile uyamadık acıdan.şu an hafif ağrılarım var.akşamlarıda bulantı ve kusmalar başlıyor
ewet yüksekmiş hem sen bayağ geç yapmışsın testi nasıl bekledin o kadar ben 15 günü zor geçirdim.....benimde bulantım var ama çok şükür kusmam yok olmasın da çok korkarım ben.......
özellikle bekledim çünkü hep ne zaman test yaptırdıysam aynı veya ertesi gün adet gördüm.o yüzden işim garanti olsun istedim.hatta 12-13 aralık gibi lekelenme vardı.adet olmayı bekledim birazda
neslihancım aslında biz bebek için yola 2005 te çıktık
ilk önce gonophene adlı ilaçla başladık tedaviye sanırım 2.aylık tedavide hamile kaldım ama malesef ağustos 2006 da 3,5 aylıkken kalp atışları durduğu için almak zorunda kaldılar.
2.yolculuğumuzu doktor değiştirerek şubat 2007 de başladık .gonophene iğne derken bu zaman kadar geldik
canım doktorun ilaç verdimi kullanıyormusun.?
ben progestan,vitamin ve bebe aspirini kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?