tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol arkadaşım ilgine zor bir savaş verdim tam transfer günü embriyolarım bölünmeyi yavaşlatmıştı ama çok şükür şuan 3 aylık hamileyim darısı herkezin başına inşallah:1hug:

kızlar ikrarla görüştüm şükür belkide en zor işlemi atlattı şuan çok ağrısı var belki giremez ama iyi ilaçlarını içince ağrıları geçer biraz inşallah inşallah bebişlerine o ve hepiniz en kısa zamanda :1hug:kavuşursunuz

Rabbim tüm bebiş isteyenlerin yar ve yardımcısı olsun.İnşaallah sağlıkla sıhhatle bebişlerimize kavuşuruz.Allaha emanet olun kocaman öpüyoruma.s.

sevgili acele allah hayırlısıyla sonuna kadar götürmeyi nasip etsin.bende aşılama ile hamile kaldım şuan 5 hafta 4 günlük hemde üçüz

sağol nazlımelekciğim
bugün sadece keselere baktı dr.3 adet kese gördü.10 gün sonra inşallah bebişleride görürüz.senin durumun nedir canım ?

Ela-gözlüm Allah kucagına almayı nasip etsin.. Bende ekim ayında aşılama yaptırdım ama maalesef olmadı..Sizin sorun neydi ve kaç tane yumurtan oluşmuştu? Klomen ve pregnly yani çatlatma ignesi olup 36. saat aşılama mı oldu? ben bi daha yaptırıcamda o yüzden bilgi almak için soruyorum..

sevgili acele allah hayırlısıyla sonuna kadar götürmeyi nasip etsin.bende aşılama ile hamile kaldım şuan 5 hafta 4 günlük hemde üçüz

canım ya hayırlı olsun bende dün gördüm kesemi 1 tane 15 ocaktada kalp atışı için gidecem sen ne zaman gideceksin ........

amin canım.inşallah darısı seninde başına
benim bu 2.aşılamamdı.arkadaşım eşimde herhangi bi sorun yoktu benim yumurta gelişimi yavaştı.ben iğne kullandım puregon 150 ünite ile başladık .yumurta gelişimi çok güzel oldu.sağ ve sol tarafta 5-6 adet kaliteli yumurta gelişti.30 kasımda aşılama oldum 18 aralıktada sonucu öğrendik.bugünde ultrasonda bakıldı.

canım .öncelikle hayırlı olsun allah tamamına erdirsin .ben tekrar 9 ocakta gidecem .senindemi aşılama olmuştu?

ewet canım 4. aşılamam 4 aralıkta olmuştum bende 18 aralıkta öğrendim....beta hcg değerim 125 di...senin kaç tı 3 bebekte daha fazladır sanırım...birde ağrıların varmı şu an benim oluyo kasıklarımda o yüzden korkuyorum........

benim bayağı bi yüksekti 1582
aşılama olduğu günden test yaptırdığım güne kadar aşırı ağrılarım oldu.karnım davul gibi gerildi.aşılamadan sonra önerdiği ilişki günleri vardı doktorun ona bile uyamadık acıdan.şu an hafif ağrılarım var.akşamlarıda bulantı ve kusmalar başlıyor

ewet yüksekmiş hem sen bayağ geç yapmışsın testi nasıl bekledin o kadar ben 15 günü zor geçirdim.....benimde bulantım var ama çok şükür kusmam yok olmasın da çok korkarım ben.......

ewet yüksekmiş hem sen bayağ geç yapmışsın testi nasıl bekledin o kadar ben 15 günü zor geçirdim.....benimde bulantım var ama çok şükür kusmam yok olmasın da çok korkarım ben.......

özellikle bekledim çünkü hep ne zaman test yaptırdıysam aynı veya ertesi gün adet gördüm.o yüzden işim garanti olsun istedim.hatta 12-13 aralık gibi lekelenme vardı.adet olmayı bekledim birazda

özellikle bekledim çünkü hep ne zaman test yaptırdıysam aynı veya ertesi gün adet gördüm.o yüzden işim garanti olsun istedim.hatta 12-13 aralık gibi lekelenme vardı.adet olmayı bekledim birazda

canım o lekelenme yerleşirken olmuştur normaldir yani.....inşallah şu kalp atışalrınıda duyarız bu arada senin işin bayağ zor 3 tane.sırnaşık şeykaç sene bekledin onları ne güzel hepsi bir avazda olur:roflol:

neslihancım aslında biz bebek için yola 2005 te çıktık
ilk önce gonophene adlı ilaçla başladık tedaviye sanırım 2.aylık tedavide hamile kaldım ama malesef ağustos 2006 da 3,5 aylıkken kalp atışları durduğu için almak zorunda kaldılar.
2.yolculuğumuzu doktor değiştirerek şubat 2007 de başladık .gonophene iğne derken bu zaman kadar geldik

canım inşallah bunları sağ salim kucağına alırsın kız hepsini birden nasıl alcan:roflol:şaka bir yana allahım tamamını erdirsin .....annelerine sıkısıkı tutunsunlar.........

amin canım.artık babasıyla paylaşırız .inan canım şu an çok korkuyorum keseleri gördük 1 tanesinde bebişide gördük.9 ocakta diğerlerini görememekten.

canım doktorun ilaç verdimi kullanıyormusun.?
ben progestan,vitamin ve bebe aspirini kullanıyorum

allahın izniyle görürsün canım..moralini yüksek tut...gerçi bende çok korkuyorumda benide arada gelen ağrılar korkutuyo bende 2 düşük yaptım psikolojim bayağ bozulmuş..ewet bende vajinal jel kullanıyorum folic plus ve coraspin 100

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…