tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sordunmu ağrılarının sebebini doktora?
işte insan ilkini kaybedince biraz tedirgin oluyor acaba diyor ama.en iyisi olumlu düşünelim herşey güzel olsun

sordunmu ağrılarının sebebini doktora?
işte insan ilkini kaybedince biraz tedirgin oluyor acaba diyor ama.en iyisi olumlu düşünelim herşey güzel olsun

sormadım genelde normal istirahat et diyolar yapacak bişeyleri yok yani.....benim 4. olduğu için alıştım ama aslında hiççç alışamadım.......

anladığım kadarıyla ev hanımısın zaten.bol bol dinlen kendine dikkat et.bırak ev işlerini eşin yapsın

canım benim mesai bitti çıkıyorum artık.güzel sohbet için teşekkürederim.kendine iyi bak .daha sonra görüşmek üzere hoşçakal

sevgili acele allah hayırlısıyla sonuna kadar götürmeyi nasip etsin.bende aşılama ile hamile kaldım şuan 5 hafta 4 günlük hemde üçüz

allah tamamına erdirsin inşallah rahat geçirirsin hamişliğini korkma görürsün bebişlerini allahın izniyle canım:1hug:

swetlanacığım nerdesin kız stresmi atıyorsun yarin allahın izniyle yumurtaların toplanacak sonra bebişlerin başlıycak bölünmeye kızlar zor mor ama varya ikrar swetlana yağmur25 en güzel yanı ne biliyormusunuz bebişlerinizi ilk defa göreceksiniz transferde o çok güzel bir duygu sonra hayırlısıyla allahın izniyle birer birer hamiş haberlerinizi alacağız ohhhhhhh be kuzularıma kuzenler geliyor kızlar inşallah ya valla çok heyecanlıyım aman siz heyecanlanmayın ben sizin yerinize heyecanlanırım artık moraller çok yüksek hiç birşey düşünüp stres yapmak yok allahın izniyle başaracaksınız buna inanın kimsenin hiç bir hamilenin sizden bir fazlası yok unutmayın olurmu öptük teyzeleri:sm_cool::teytey::teytey: ben şimdiden kutlamalara başladım gerisini allahın izniyle siz getireceksiniz unutmayın:icecream:a.s.a.s.a.s. çiçekleride gönderdik hadi kızlar 2008 in en güzel haberleri sizinle başlasın

sevgili acele allah hayırlısıyla sonuna kadar götürmeyi nasip etsin.bende aşılama ile hamile kaldım şuan 5 hafta 4 günlük hemde üçüz

Ela-gözlüm seni çok tebrik ediyorum!Allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin bebişlerini!Ama nasıl sığacak kız 3 ü birden :))
Allahım bizlere de nasip et en kısa zaman da işallah.........

İkrarcım,Swetlanacım size bol şans diliyorum!Umarım 2008 de hamileliğin 5.ayında bu normal mi?Yok 7.ayında şu normal mi?gibi gebelik bölümünde görürüz sizi!
İşallah bizde oralara takılıyor oluruz:)Umarım trasferinizden sonra hamişliğinizi kutlayacağız!Şimdiden hayırlı olsuna.s.

kızlar buna mutlaka bakın!Bebiş anne karnında nasılda ağlıyor.........kıyamazsınızBaşka bir forumdan arakladım:))
eo.html

slm kıslar ben geldımmmmmmmmmmmmmmm dun gıremedım bayagı bı gezdım bugun sabah 9.30da yumısler toplandı yarın haber verecekler bıraz agrım var ama ıyıyım bıde leylaleyla dolasıyom hayırlısı olsun inş hepınıze tesekkur ederım

ahanda kacıyom kocam cagırıyo hadı gel yat dıye neyse yarı bolbol konusuruz

hayırlı olsun canııım Allah tamamına erdirsin yakında bebişlerine kavuşacaksın dualarım seninle bol bol dinlen su iç bol bol canım kendine dikkat et

hayırlı olsun canııım Allah tamamına erdirsin yakında bebişlerine kavuşacaksın dualarım seninle bol bol dinlen su iç bol bol canım kendine dikkat et

canım merhaba uzun zamandır görüşemiyoruz inş sevindirici haberler verirsin bize darısı bizim başımıza allahım hepimize birer boncuk versin inş öpüyorum seni

swetlanacığım hadi hayırlısı olsun üşütme felan dikkat et allahım bak ne güzel bebişleriniz bölünmeye başlamıştır şimdi allahım inşallah seni ikrarı isteyen herkezi bebiş sahibi yapar inşallah 2008 size mutluluk sağlık hayırlı bebişler getirsin yarabbim öptüm kendine iyi bak:1hug:

Kıslarrrrr ben geldim, nasılsınız???
Swetlenacım hadi hayırlı olsun yumişler toplanmış ne heycanlısındır sen şimdi..

acelecim merhaba benim korkularım geçmedi doktor progesteron hormonumun birz düşük olduğunu söyledi aklıma takıldı internette baktım biraz düşük tehlikesi olabilirmiş çok korkuyorum hiç ağrım falanda yok bilmiyorum içim içimi yiyor bilgilendirisen sevininrim

korkma tatlım ya düşük riski ilk3 ay hepimizde vardı belkide hala var onu allah bilir korkma ilaç ne kullanıyorsun yaza bilirmisin bol bol dinlen tatlım ben hamile olduğuma öğrendiğimde kanamam vardı az az korkma içini rahat tut sen allah büyük canım hamileliğin her aşaması risk zaten canım bunları düşünürsek hiç yol kat edemeyiz değilmi:1hug:

hem bak buna dikkat et şimdi bebekler herşeyi hissedermiş anne rahmine ilk düştüğünden itibaren ve annenin panik durumunda huzursuzluğunu hisseder ve ne oluyor diye huzursuz olurlarmış normal hayatına devam et canım ya korkma sen birşey olmaz zaten ilaçlarla düzene girer herşey inan bak buna birde dinlen fırsat buldukça yat canım ağır iş felan hatda şu ara iş felanda yapma canım zorlama kendinia.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…