- Konu Sahibi ACELE
-
- #2.821
sordunmu ağrılarının sebebini doktora?
işte insan ilkini kaybedince biraz tedirgin oluyor acaba diyor ama.en iyisi olumlu düşünelim herşey güzel olsun
sevgili acele allah hayırlısıyla sonuna kadar götürmeyi nasip etsin.bende aşılama ile hamile kaldım şuan 5 hafta 4 günlük hemde üçüz
sevgili acele allah hayırlısıyla sonuna kadar götürmeyi nasip etsin.bende aşılama ile hamile kaldım şuan 5 hafta 4 günlük hemde üçüz
slm kıslar ben geldımmmmmmmmmmmmmmm dun gıremedım bayagı bı gezdım bugun sabah 9.30da yumısler toplandı yarın haber verecekler bıraz agrım var ama ıyıyım bıde leylaleyla dolasıyom hayırlısı olsun inş hepınıze tesekkur ederım
slm kıslar ben geldımmmmmmmmmmmmmmm dun gıremedım bayagı bı gezdım bugun sabah 9.30da yumısler toplandı yarın haber verecekler bıraz agrım var ama ıyıyım bıde leylaleyla dolasıyom hayırlısı olsun inş hepınıze tesekkur ederım
canım merhaba uzun zamandır görüşemiyoruz inş sevindirici haberler verirsin bize darısı bizim başımıza allahım hepimize birer boncuk versin inş öpüyorum senislm kıslar ben geldımmmmmmmmmmmmmmm dun gıremedım bayagı bı gezdım bugun sabah 9.30da yumısler toplandı yarın haber verecekler bıraz agrım var ama ıyıyım bıde leylaleyla dolasıyom hayırlısı olsun inş hepınıze tesekkur ederım
swetlanacığım hadi hayırlısı olsun üşütme felan dikkat et allahım bak ne güzel bebişleriniz bölünmeye başlamıştır şimdi allahım inşallah seni ikrarı isteyen herkezi bebiş sahibi yapar inşallah 2008 size mutluluk sağlık hayırlı bebişler getirsin yarabbim öptüm kendine iyi bak:1hug:
acelecim merhaba benim korkularım geçmedi doktor progesteron hormonumun birz düşük olduğunu söyledi aklıma takıldı internette baktım biraz düşük tehlikesi olabilirmiş çok korkuyorum hiç ağrım falanda yok bilmiyorum içim içimi yiyor bilgilendirisen sevininrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?