tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Walla canım ben 3. aşılama öncesi ailemin yanına bi gittim stres attım iyi de oldu.Bu ay adetle birlikte başlayacağız sanırım 3. ye.
Sen napıyosun nasıl gidiyor bakalım??

ohhhhhhhhhhhhhhh iyi yapmışsın senin şimdi bu moralle bebişlerinde olur inşallah böyle çift olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

ohhhhhhhhhhhhhhh iyi yapmışsın senin şimdi bu moralle bebişlerinde olur inşallah böyle çift olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

:)))) İnşallah ACELECİM ne güzel konuşuyosun walla bak akıyo ağzından.Saol canım allah hepimize evlatlarımızı koklamayı nasip etsin inşallah. a.s.

:)))) İnşallah ACELECİM ne güzel konuşuyosun walla bak akıyo ağzından.Saol canım allah hepimize evlatlarımızı koklamayı nasip etsin inşallah. a.s.

amin inşallah tatlım içimden birses 2008 de herezin bebeği olacak gibi bir his var allahın izniyle yarin saat tam 12 de dua ederek girelimde hepiniz biran önce bebişlerinize kavuşun inşallah böyle 2008 de sağlıklı bebişler getirelim dünyaya inşallah allahım isteyenlere ver yarabbimmmmmmmmmmmmmm amina.s

iyi akşamlar darkinlife'cım nasılsın bakiiim.inş 3. aşılamada kucagına almayı nasib eder rabbim

Tamam canım inşallah olur.Dua edelim yeni yılda bebişler içinn..

yaklaşık 10 gün falan önce çok garip,karışık fakat yorumlamayı beceren kişi için çok anlamlı bi rüya görmüştüm etkisinde kalınca sevdiğim kişilere anlatmıştım ve hepsinin yorumu senin bebeğin 7 sene sonra olcak sözü oldu:1no2:

darkinlifecım sizin gonalf diye bahsettiğiniz iğnenin bi ismide puregon mu ben bunu kullandımda onun için merak ettim canım:uhm:

Ayy güzelim sen bana neden anlatmıyosun bende iyi yorarım bak.Kim demiş yedi yılı ya sen bakma onlara.Anlatmak istersen rüyanı yaz.İstersen özele de yazabilirsin..a.s.

Evey öyleymiş.Bazı dr lar gonal f bazıları puregon veriyomuş..

canım kocan bi göl içinde şahne balık var sayı sayılamicak kadar. canım okadar çok balık çektiki tutup yemek istedim ve arkamda bi ses duydum fakat yüzünü görmüyorum o kişinin,bana diyorki yazıketme balıklara çünkü bü göl içindeki balıkları sadece 7 sene besler süre dolduğunda içindeki balıklar ölür ve göl yeniden üretir diyor o sırada balığın biri kendini kucağıma atıyor ve birden elimde pişmiş şeklini alıyor fakat sadece bir lokmacık tadına bakabiliyorum

darkifcim hatırladığım kadarıyla yazmaya çalıştım sana yorumunu yazarsan sevinirim.bitanem benim çıkmam gerekiyor iyi akşamlar öptüm

hayırlı olsun canııım Allah tamamına erdirsin yakında bebişlerine kavuşacaksın dualarım seninle bol bol dinlen su iç bol bol canım kendine dikkat et

canım merhaba uzun zamandır görüşemiyoruz inş sevindirici haberler verirsin bize darısı bizim başımıza allahım hepimize birer boncuk versin inş öpüyorum seni

canlarım saolun allah hepınızden razı olsun merusasen nassın bebıs nasıl hatıcem inş sende hemen anne olacaksın

Kıslarrrrr ben geldim, nasılsınız???
Swetlenacım hadi hayırlı olsun yumişler toplanmış ne heycanlısındır sen şimdi..

acelem darkınlıfe saolun canlarım toplandı bakalım hayırlısıyla bı hamıs olsam inş

ben geldim 19 tane bebegim var sengözlerimebaksanab

hos geldın benımde 20 bebısım var yarın bellı olacak kac tane kaldıgı yarınden ıtıbaren bel kılo olcumu yapacam yumıslerın hepsını toplamadılar sadece buyuyenlerı oyuzden

hos geldın benımde 20 bebısım var yarın bellı olacak kac tane kaldıgı yarınden ıtıbaren bel kılo olcumu yapacam yumıslerın hepsını toplamadılar sadece buyuyenlerı oyuzden

hayırlı olsun canım.bebişlerin hemencik büyür inşallah ,bi de annelerine tutunurlar. Şeniz

darkinlife canım benim 3.denemende inşllh bebişlerine kavuşursun 2008 yılı hepinize uğurlu gelir güzel haberler verirsiniz bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…