- Konu Sahibi ACELE
-
- #2.841
darkinlife nasılsın neler yaptın anlat bakalııım varmı gelişmeler
Walla canım ben 3. aşılama öncesi ailemin yanına bi gittim stres attım iyi de oldu.Bu ay adetle birlikte başlayacağız sanırım 3. ye.
Sen napıyosun nasıl gidiyor bakalım??
ohhhhhhhhhhhhhhh iyi yapmışsın senin şimdi bu moralle bebişlerinde olur inşallah böyle çift olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
:)))) İnşallah ACELECİM ne güzel konuşuyosun walla bak akıyo ağzından.Saol canım allah hepimize evlatlarımızı koklamayı nasip etsin inşallah.a.s.
amin inşallah tatlım içimden birses 2008 de herezin bebeği olacak gibi bir his var allahın izniyle yarin saat tam 12 de dua ederek girelimde hepiniz biran önce bebişlerinize kavuşun inşallah böyle 2008 de sağlıklı bebişler getirelim dünyaya inşallah allahım isteyenlere ver yarabbimmmmmmmmmmmmmm amina.s
iyi akşamlar darkinlife'cım nasılsın bakiiim.inş 3. aşılamadakucagına almayı nasib eder rabbim
İyiyim bitanem sen nasılsın??
Ayy inşallah canım ya bakalım kısmet.artık..
yaklaşık 10 gün falan önce çok garip,karışık fakat yorumlamayı beceren kişi için çok anlamlı bi rüya görmüştüm etkisinde kalınca sevdiğim kişilere anlatmıştım ve hepsinin yorumu senin bebeğin 7 sene sonra olcak sözü oldu:1no2:
darkinlifecım sizin gonalf diye bahsettiğiniz iğnenin bi ismide puregon mu ben bunu kullandımda onun için merak ettim canım:uhm:
Evey öyleymiş.Bazı dr lar gonal f bazıları puregon veriyomuş..
hayırlı olsun canııım Allah tamamına erdirsin yakında bebişlerine kavuşacaksın dualarım seninle bol bol dinlen su iç bol bol canım kendine dikkat et
canım merhaba uzun zamandır görüşemiyoruz inş sevindirici haberler verirsin bize darısı bizim başımıza allahım hepimize birer boncuk versin inş öpüyorum seni
swetlanacığım hadi hayırlısı olsun üşütme felan dikkat et allahım bak ne güzel bebişleriniz bölünmeye başlamıştır şimdi allahım inşallah seni ikrarı isteyen herkezi bebiş sahibi yapar inşallah 2008 size mutluluk sağlık hayırlı bebişler getirsin yarabbim öptüm kendine iyi bak:1hug:
Kıslarrrrr ben geldim, nasılsınız???
Swetlenacım hadi hayırlı olsun yumişler toplanmış ne heycanlısındır sen şimdi..
ben geldim 19 tane bebegim var sengözlerimebaksanab
hos geldın benımde 20 bebısım var yarın bellı olacak kac tane kaldıgı yarınden ıtıbaren bel kılo olcumu yapacam yumıslerın hepsını toplamadılar sadece buyuyenlerı oyuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?