korkma tatlım ya düşük riski ilk3 ay hepimizde vardı belkide hala var onu allah bilir korkma ilaç ne kullanıyorsun yaza bilirmisin bol bol dinlen tatlım ben hamile olduğuma öğrendiğimde kanamam vardı az az korkma içini rahat tut sen allah büyük canım hamileliğin her aşaması risk zaten canım bunları düşünürsek hiç yol kat edemeyiz değilmi:1hug:
ben geldim 19 tane bebegim var sengözlerimebaksanab
canım öncelikle hayırlı olsun içini ferah tutmalı ve güzel şeyler düşünmelisin kötüleri aklına getirme lütfen stres bu dönemde hiç iyi değil rabbim yar sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallaha.s.sağol canım içim biraz ferahladı. kanamam falan yok ama ya kese oluşmadıysa ya kalp atışını duyamzsam diye korkuyorum. dr bana 3 günde bir prengly iğne verdi 4 adet 4 ocağa kadar vurulacağım. hergün cronone jel kullanıyorum. bebe aspirini ve de folic asit plus kullanıyorum zaten tedaviye devam edeceğiz dei bunları verdi inşllh sağ salim kucağıma alırım bir problem olmaz inşllh. pozitif düşünmeye çalışıyorum ama aklımdanda bu olumsuzlukları geçiriyorum. ağrım, bulantım da olmayınca acaba yaşamıyomu diye düşünüyorum
ikrar canım çok sevindim hadi hayırlıs transfer nezaman olacakınsallah bıtanem hepsıcok güzelmiş cok iyiler ama karnım şiş biraz tek sıkıntım o
acele ablam cok tatlısın yahu Şeniz
canım öncelikle hayırlı olsun içini ferah tutmalı ve güzel şeyler düşünmelisin kötüleri aklına getirme lütfen stres bu dönemde hiç iyi değil rabbim yar sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallaha.s.
ınsallah bıtanem hepsıcok güzelmiş cok iyiler ama karnım şiş biraz tek sıkıntım o
acele ablam cok tatlısın yahu Şeniz
günaydın canımcım inş güzelim yaa bu gidişle benimki biraz zor gibi görünüyor tabii orasını rabbim bilir ama ben kendi açımdan biraz umutsuz gibiyim artık.rabbim ol derse olur yeterki ona kul olmayı bilelim.inş sizin mutlu haberlerinizi alalım kendine çok iyi bak bol bol dinlen güzelimcanlarım saolun allah hepınızden razı olsun merusasen nassın bebıs nasıl hatıcem inş sende hemen anne olacaksın
günaydın anne adayları nasılsınız bugün valla benim başım yine çok kötü ekrar giremezsem şimdiden hepinizin yeni yılı şans mutluluk ve bebişlerle dolu olsun kızlar ya 2008 ilk transferleriniz gerçekleşecek şimdi bebişleriniz sizi bekliyor inşallah 2008 de hepinizin bebişleri olsun sağlıklı:içelim: valla transferden önce rahat rahat patır patır dolaşın malum sonra kibar olacaksınız:roflol: offfffffffff ya nasıl bir duygu değilmi siz burda bebişler orda allahım sizi hiç ayrılmamacasına birleştirsin inşallah kızlar benide şu baş ağrısından kurtarsın aminnnnnnnnnn:icecream:
canım geçmiş olsun, fazla uzun sürmeden çabuk geçer baş ağrın inşallah:1rolleyes:..
canım sanda mutlu yıllar sende bu yıl sağlıcakla kucağına alacaksın bebişini yada bebişlermiydi yoksa..yerimseniben kendine iyi bakŞeniz
swetlana kız bebişlerden ne haber nerelerdesin sen yine allahım inşallah güzel haberlerini duyursun bize:sm_cool:
hayırlı olsun canım.bebişlerin hemencik büyür inşallah ,bi de annelerine tutunurlar. Şeniz
cnm benım sakın olumsuz dusunme inş sende anne olacaksın rabbım yenı yılda kucagını doldursun inş yenı yılın kutlu olsungünaydın canımcım inş güzelim yaa bu gidişle benimki biraz zor gibi görünüyor tabii orasını rabbim bilir ama ben kendi açımdan biraz umutsuz gibiyim artık.rabbim ol derse olur yeterki ona kul olmayı bilelim.inş sizin mutlu haberlerinizi alalım kendine çok iyi bak bol bol dinlen güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?