tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol canım içim biraz ferahladı. kanamam falan yok ama ya kese oluşmadıysa ya kalp atışını duyamzsam diye korkuyorum. dr bana 3 günde bir prengly iğne verdi 4 adet 4 ocağa kadar vurulacağım. hergün cronone jel kullanıyorum. bebe aspirini ve de folic asit plus kullanıyorum zaten tedaviye devam edeceğiz dei bunları verdi inşllh sağ salim kucağıma alırım bir problem olmaz inşllh. pozitif düşünmeye çalışıyorum ama aklımdanda bu olumsuzlukları geçiriyorum. ağrım, bulantım da olmayınca acaba yaşamıyomu diye düşünüyorum

ben geldim 19 tane bebegim var sengözlerimebaksanab

ay canım benim ne güzel demişsin Allahım içlerinden en sağlıklısını en hayırlısını kucağına almayı nasip eder inşallh yüce Rabbim Herkesin yüzünü güldürür inşallah 2008 yılında hepberaber yaşıt bebişler doğururruz inşallah

canım öncelikle hayırlı olsun içini ferah tutmalı ve güzel şeyler düşünmelisin kötüleri aklına getirme lütfen stres bu dönemde hiç iyi değil rabbim yar sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallaha.s.

sağol canım öyle yapmaya çalışyorum ama bazen elimde olmuyo Allahım hayırlısı neyse onu yapacak hepimize sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin inşllh

ınsallah bıtanem hepsıcok güzelmiş cok iyiler ama karnım şiş biraz tek sıkıntım o
acele ablam cok tatlısın yahu Şeniz

canım benim çok su iç günde 2,5 - 3 lt. bak o şişmelerin kalmaz hem vucudundaki o iğneleri atman gerekiyo idrarla

canlarım saolun allah hepınızden razı olsun merusasen nassın bebıs nasıl hatıcem inş sende hemen anne olacaksın
günaydın canımcım inş güzelim yaa bu gidişle benimki biraz zor gibi görünüyor tabii orasını rabbim bilir ama ben kendi açımdan biraz umutsuz gibiyim artık.rabbim ol derse olur yeterki ona kul olmayı bilelim.inş sizin mutlu haberlerinizi alalım kendine çok iyi bak bol bol dinlen güzelim

günaydın anne adayları nasılsınız bugün valla benim başım yine çok kötü ekrar giremezsem şimdiden hepinizin yeni yılı şans mutluluk ve bebişlerle dolu olsun kızlar ya 2008 ilk transferleriniz gerçekleşecek şimdi bebişleriniz sizi bekliyor inşallah 2008 de hepinizin bebişleri olsun sağlıklı:içelim: valla transferden önce rahat rahat patır patır dolaşın malum sonra kibar olacaksınız:roflol: offfffffffff ya nasıl bir duygu değilmi siz burda bebişler orda allahım sizi hiç ayrılmamacasına birleştirsin inşallah kızlar benide şu baş ağrısından kurtarsın aminnnnnnnnnn:icecream:

canım geçmiş olsun, fazla uzun sürmeden çabuk geçer baş ağrın inşallah:1rolleyes:..
canım sanda mutlu yıllar sende bu yıl sağlıcakla kucağına alacaksın bebişini yada bebişlermiydi yoksa..yerimseniben kendine iyi bakŞeniz

inşallah tatlım inşallah 2008 de bu sitede herkezin bebişi olurda tüp bebek sitesini oluşmuş tüp bebeklerin gelişimleri nasıl oluyor onları konuşarak geçiririz allahım inşallah ya bugün saat tam 12 de hepinize dua edeceğim kızlar inşallah kabul olurda hepinizin yüzü güler kucakları dolara.s:icecream:

hey kızlar bakın bugün saat tam 12 de herkez dua ederek girsin 2008 girerken bütün dilekleriniz kabul olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh allahım hepinizin kucaklarını doldursun ikiz olsun ki eşlerinizinkinide doldursun inşallahyerimseniben

gülserenciğim yeni yılda inşallah tüm dileklerin kabul olsun nasılsın tatlım işi ne yaptın.:1hug:

swetlana kız bebişlerden ne haber nerelerdesin sen yine allahım inşallah güzel haberlerini duyursun bize:sm_cool:

ikrar iyisin okuduğuma göre biraz şişsin galiba normal canım merak etme benimde öyleydi geçer korkma üşütme ayaklarını sıcak tut gerisi gelir hadi yakında bebişlerinle sen inşallah ayrılmamacasına birleşeceksin inşallah allahın izniyle öptüm seni hatda hepinizi:1hug:

swetlana kız bebişlerden ne haber nerelerdesin sen yine allahım inşallah güzel haberlerini duyursun bize:sm_cool:

cnm arkadasım cok saol geldım sen yoksun senın esının ve kezucuklarıda yenı yılı kutlu olsun rabbım tum dıleklerını gerceklestırsın inş bende ıyıyım cok sukur cumaya transferım var

gulserencım nrdesın kıs yenı yıl sana ıstedıgın dıledıgın herseyı getırsın inş

tum arkadaslar yenı yılınız kutlu olsun inş 2008 de hepımız anne oluruz inş

cnm benım sakın olumsuz dusunme inş sende anne olacaksın rabbım yenı yılda kucagını doldursun inş yenı yılın kutlu olsun

inşallah 2008 herkese sağlık,mutluluk,huzur ve bebişlerini getirsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…