- Konu Sahibi ACELE
-
- #2.881
efendım ben geldım bugun 3 tane a kalite embıryo tansferım gerceklestı :teselli:
kasıklarımda afrı var operasyon gayet iyi gecti heyecanım kalmadı ya benım tuaf oldum bıraz :teselli: ıgneler cok canımı yakıyo ole yanı optum hepinizi:teselli:
efendım ben geldım bugun 3 tane a kalite embıryo tansferım gerceklestı :teselli:
kasıklarımda afrı var operasyon gayet iyi gecti heyecanım kalmadı ya benım tuaf oldum bıraz :teselli: ıgneler cok canımı yakıyo ole yanı optum hepinizi:teselli:
tum arkadaslar yenı yılınız kutlu olsun inş 2008 de hepımız anne oluruz inş
bende aranızda yeniyim arkdaşlar ama bugün moralim bozuk bende yaptırdım tüpbebek bugün 9.günüm ama sanki tutmadı gibi pembe belirti var bilgi verecek yokmu çok kötüyümm kızla
günaydın ikrar inşallah iyisindir birşey söyleyimmi bende çok sakindim hiç aklıma sıkıntı yapacak şeyler felan gelmiyordu inşallah bebişlerin sımsıkı tutunacak annesi ağrıların korkutmasın normal canım bu ağrıları allahın izniyle gebelik boyunca ara ara yaşıyacaksına.s kendine iyi bak üşütme sakın canım bazen ilaçlar bunaltı yapıyor o yüzden dikkat et canım üşütme hadi küçük anne allahın izniyle az kaldı:dance::hooray: bu kupayı sen alacaksın inşallah:1hug:sagol ablacım amin ama ben nıye bu kadar sakınım anlamadım ya bı garplık var bende :1rolleyes:
günaydın swetlana kız ne yapıyorsun hadi hayırlısıyla cumaya birşey kalmadı allahım bebişlerinle seni hiç ayrılmamacasına birleştirir inşallah :hooray::dance: bak ikrara vermiştik kupayı sanada verdik allahın izniyle sırayla sevindireceksiniz bizi öptük seni teyzesi
hayırlısı canım benim sakin ol inşallah herşet çok güzel olacak merak etme allahın izniyle teyzesi bizde bu hafta 14 haftanın içindetiz işte nerdeyse 3.5 aylık oldukcnm benım cok saol dua edın mınıklerle bızım ıcın transferım inş cuma yapılacak embrıolar cok sukur ıyı cumaya en ıyısını transfer edecekler inş cok heyacanlıyım hayırlısı bakalım kız sen 3,5 aylıkmı oldun masallah allahım nazarlardan sakınsın inş saglıcaklada dogur bebıslerını
hayırlısı canım benim sakin ol inşallah herşet çok güzel olacak merak etme allahın izniyle teyzesi bizde bu hafta 14 haftanın içindetiz işte nerdeyse 3.5 aylık oldukallahım darısı başınıza inşallah sakın üşütme dikkat et tatlım al bak kuzular sana şans getirsin teyzesi:sm_cool: böyle bağıracaklarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?