tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hepimize inş. uğurlu gelir, kalbimizden geçen herşey gerçekleşir.Tabi bizimde kararlılığımızla inş..

--------------------------------------------------------------------------------
ARKADAŞLAAAAR
inşallah 2008 herkese sağlık,mutluluk,huzur ve bebişlerini getirsin. Allahım kucaklarımızı doldursun inşallh

geçmiş olsun canım,sen o heycanı pozitife sakla zaren

canım allah yardımcın olsun umarım bebişlerin tutunur sana da anne olarak 2008 e başlarsın böylece dualarım seninle.kendine dikkat et ve yorma kendini bol bol da meyve ye ve yat dinlen fırsatı varsa bebişlerin rahat tutunsun

dur kıss asıl heyecan şimdi başlıyor.Valla ben meraktan çatlamak üzereyim.İnşallah bebişlerin tutunur canım çifter çifter Şeniz

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hadi çok ekledi kuzularım artık birer birer müjdeli haberleri alacağız inanın buna hepinizi öptükkkkkkkkkkkkkkk:1hug:

ikrarcığım çok az kaldı hayırlısıyla sende bebişlerini alacaksın kucağına inan bunaŞeniz al bak bu ikizler senin

Canım senin adına çok sevindim!İşallah mercimekler annelerine sıkı sıkıya tutunurlar....Allahım işallah 2008 için sana en güzel hediyeyi "bebişlerini"verir:)

ikrarcığım bebişlerin hayırlı olsuun sıkı sıkı tutunsunlar inşllah sana bırakmasınlar kendine çok dikkat bol bol su iç kayısı kompostosu falan iç kabız olmamaya dikkat et canım rahat ol olumlu düşün inşallah olacak canım benim

canım hayırlı olsun ..bebişlerini sımsıkı tut onlar senin sıcaklığına çabuk alışıp bağlanacaklar sana ...annemizi bulduk biz gitmiyoruz biyerre diyecekler...allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin.......ağrılar normal tabi onları hepimiz yaşadık ve yaşıyoruz......HERŞEY BEBEK İÇİN....:1hug:

bende aranızda yeniyim arkdaşlar ama bugün moralim bozuk bende yaptırdım tüpbebek bugün 9.günüm ama sanki tutmadı gibi pembe belirti var bilgi verecek yokmu çok kötüyümm kızla

bende aranızda yeniyim arkdaşlar ama bugün moralim bozuk bende yaptırdım tüpbebek bugün 9.günüm ama sanki tutmadı gibi pembe belirti var bilgi verecek yokmu çok kötüyümm kızla

tatlım korkma benimde sonuca iki gün kala kanamam olmuştu sonra açık pembeye dönüştü ve şuan nerdeyse 3.5 aylık hamileyim sakın moralini bozma olurmua.s

sagol ablacım amin ama ben nıye bu kadar sakınım anlamadım ya bı garplık var bende :1rolleyes:
günaydın ikrar inşallah iyisindir birşey söyleyimmi bende çok sakindim hiç aklıma sıkıntı yapacak şeyler felan gelmiyordu inşallah bebişlerin sımsıkı tutunacak annesi ağrıların korkutmasın normal canım bu ağrıları allahın izniyle gebelik boyunca ara ara yaşıyacaksına.s kendine iyi bak üşütme sakın canım bazen ilaçlar bunaltı yapıyor o yüzden dikkat et canım üşütme hadi küçük anne allahın izniyle az kaldı:dance::hooray: bu kupayı sen alacaksın inşallah:1hug:

günaydın swetlana kız ne yapıyorsun hadi hayırlısıyla cumaya birşey kalmadı allahım bebişlerinle seni hiç ayrılmamacasına birleştirir inşallah :hooray::dance: bak ikrara vermiştik kupayı sanada verdik allahın izniyle sırayla sevindireceksiniz bizi öptük seni teyzesi

herkeze günaydın türkiyenin en güzel anne adayları inşallah 2008 gelen yeni bu yılla hepinizin bebişleri olur hepiniz bebişlerinize kavuşursunuz:içelim:

cnm benım cok saol dua edın mınıklerle bızım ıcın transferım inş cuma yapılacak embrıolar cok sukur ıyı cumaya en ıyısını transfer edecekler inş cok heyacanlıyım hayırlısı bakalım kız sen 3,5 aylıkmı oldun masallah allahım nazarlardan sakınsın inş saglıcaklada dogur bebıslerını

hayırlısı canım benim sakin ol inşallah herşet çok güzel olacak merak etme allahın izniyle teyzesi bizde bu hafta 14 haftanın içindetiz işte nerdeyse 3.5 aylık olduk allahım darısı başınıza inşallah sakın üşütme dikkat et tatlım al bak kuzular sana şans getirsin teyzesi:sm_cool: böyle bağıracaklarmış

allahım inş duy kuzucukların sesını inş rabbım bızlerede yasatsın mıde bulantısını as ermeyı gobusumuzun bebekten dolayı sısmesını inş allahım herkese yasatsın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…