tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ablacım iyimisin bebekler nasılar yerım ben onları

iyiyiz teyzesi seni çoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk merak ediyorduk girmene sevindik kasıkların normal canım ya ağrır inşallah birde onlar yerleşirken iyicene ağrır nasıl gidiyor iyimisinyerimseniben

allahım inş duy kuzucukların sesını inş rabbım bızlerede yasatsın mıde bulantısını as ermeyı gobusumuzun bebekten dolayı sısmesını inş allahım herkese yasatsın inş

inşallah allahım hepinize yaşatsın yarabbim şuan valla iş arıyorum biliyorsunuz iş bulayım diye dua etmiyorum hiç her an size dua ediyorum inşallah tuıtunur soıkıca bebişleriniz siz istiyorsunuz ya bende sizin kadar çok istiyorum bunu allahım inşallah:1hug:

allahım bız kullarınıda en kısa zamanda anne yap inş amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

iyiyim ablacım evde yatıyorum

yat ablacığım birgün daha sonra yavaş yavaş kalkar evin içinde gezersin kendini yormadan sonra tekrar yatarsın böyle böyle günler geçer allahın izniyle hayırlı haberlerini alırız inşallah nasıl seviyormusun bebişlerini sev annesi onları güven ver onlara sanaca sıkıca tutunsunlar hiç korkmasınlar değilmi babasıyla sen onlara allahın izniyle güzel bir gelecek vereceksin söyle onlara korkmasınlar sadece sıkı tutunsunlar gerisini siz halledersiniz değilmia.s

allahım bız kullarınıda en kısa zamanda anne yap inş amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

inşallah allahım isteyen herkeze ver yarabbim kimsenin kucağını boş bırakma allahım ama sağlıklı hayırlı bebişler ver allahım:1hug:

ay ınsallah ablacım agzından bal damlıyo vala oktay da gece karnıma sarılıp durdu
ay utandım ya

niye utanıyorsun inşallah karnın böyle davul gibi şişerde babası daha çok sarılır haaaaaaaaaaaa birde karnına sarılırken inşallah ağırlık vermemiştir karnına:1shok:

yok ablacım vermedi
sevdı sadece hafıften sarıldı oyle uyuduk :asigim:
ay mukemmel bi baba olur oktay bence ya :asigim:

allahım inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sizi anne baba yapar allahım muradınızı versin inşallah böyle bebişleriniz çift olsun annesi bak ne güzel içindeler şimdi mercimek onlar sen onları önce fasulye sonra kuzu yapacaksın onlarda böyle patır patır tekme atacak sana inşallah allahım herkeze yaşatsın yarabbima.s

swetlana sende bebişlerini alacaksın inşallah ayrılmamak üzere sonra beraber burda büyüteceğiz eeeeeeeeeee ben daha tecrübeliyim mideniz bulanınca biraz hafifletmek için ne yapacağınızı yazacağım sizeşakkıdı o ara ben daha rahat olacağım için böyle sakız çiğnerim heraldeyerimseniben

sizi çok seviyorum kadr arkadaşlarım inşallah birgün bebişlerimizle beraber bir noktada buluşuruz bakın bunlar bizim konuşturmazlar bizi ama babalarına veririz değilmi:dance:

cok sagol ablacım benım amın ınsallah görürüz o güzel günleri Şeniz

inşallah ablacığım sen kalbini ferah tut olur allahın izniyle annenler ne yapıyor heyecanlılardır şimdi tatlım ara ara birşeyler ye yakında hamiş olunca suya bile hasret gideceksin bulantıdan şimdiden depola bence:roflol:

cnm benım inş allahım inş tabıkı sorarız sana daha ogrenecegımız cok sey var ve inş bulusuruz nıye olmasınkı

hepsını benımkıne verebılrız benımkı bakar vala bayırlır cocuklarla oynamaya :asigim::roflol:

valla çok teşekkür ederim bunu öğrendiğim iyi oldu zaten bende istanbula taşınmayı düşünüyorum arada bir akşam oturmaya çekinmeden gele biliriz demektir:içelim:

kıs benımkıde bakar bayılır cocuklara ve okadar ıstıyorumkı bı bebısım olsun cnm askımın yuzu gulsun dıye

cnm benım inş allahım inş tabıkı sorarız sana daha ogrenecegımız cok sey var ve inş bulusuruz nıye olmasınkı

ya bak utandım şimdi bende o kadar tecrübeli değilim ama size yardımcı olacak kadar olurum heralde o zamana benim kuzularda heyecanlı şimdi benden hissediyorlar ya güzel haberlerinizi ailece eşimde dahil bekliyoruza.s

kıs benımkıde bakar bayılır cocuklara ve okadar ıstıyorumkı bı bebısım olsun cnm askımın yuzu gulsun dıye

inşallah allahım muradını versin arkadaşım olur canım hayırlısıyla allahım kısmet eder inşallah olan hi kimsenin sizden fazlası yok mesela ben bende tedavi gördüm kendiliğimden kalmadım aynı yoldayız hayırlısıyla sizinde olacak 40 gün ne dersen olurmuş bizim ki kırkı geçtia.s.

ya bak utandım şimdi bende o kadar tecrübeli değilim ama size yardımcı olacak kadar olurum heralde o zamana benim kuzularda heyecanlı şimdi benden hissediyorlar ya güzel haberlerinizi ailece eşimde dahil bekliyoruza.s

kıs nıye utanıyosun hepımız bıseyler bılıyoz ama sen sımdı hamıs olarak bıraz daha tecrubelısın bızımkıler daha kucuk ama senınkıler masallah buyudu ve sen tabıkı yardımcı olacan yoksa kuzucuklara sıkayt ederım senı onlarda senın mıdenı bulandırırlar ona gore haaaaaaaaaaaakafamçokkarıştı:bbo:Şenizlülülülülülü

tabıkı herzaman basmızın üstünde eriniz var swetlana sende canım herzaman beklerim Şeniz

saol cnm bende ıstanbula gelecektım tedavı baslayınca olmadı ama gelırsem burdan yazarım orada akrabalarım ve arkadaslarım var

sağol canım ya süpersin yok aman söyleme kuzulara rahat dursunlar sabah bir posta geçirdik inanırmısın ilk başta kötüydüm ya şimdi baş ağrısıyla bulantı daha korkunç oluyor o yüzden başım ağrımadan çıkarmayı tercih ediyorumfisfisfis heralde bünye çıkarmaya alışıyor gerçi çok şükür hafifledi artık su felan içiyorum yemek kokularıda yavaş yavaş güzel kokmaya başladı tabi başkası yapınca ama kendimde yapa biliyorum artıka.s

merhaba arkadaşlar doktor banada tüp bebek dedi eşimin spermlerinde sorun var tüp bebeği araştırırken buldum bu siteyi dertleşecek arkadşlar arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…