ben geldim kasıklarımda agrı var bıraz yatıyorum evde
ablacım iyimisin bebekler nasılar yerım ben onları
allahım inş duy kuzucukların sesını inş rabbım bızlerede yasatsın mıde bulantısını as ermeyı gobusumuzun bebekten dolayı sısmesını inş allahım herkese yasatsın inş
iyiyim ablacım evde yatıyorum
allahım bız kullarınıda en kısa zamanda anne yap inş amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
ay ınsallah ablacım agzından bal damlıyo vala oktay da gece karnıma sarılıp durdu
ay utandım ya
yok ablacım vermedi
sevdı sadece hafıften sarıldı oyle uyuduk :asigim:
ay mukemmel bi baba olur oktay bence ya :asigim:
cok sagol ablacım benım amın ınsallah görürüz o güzel günleri Şeniz
swetlana sende bebişlerini alacaksın inşallah ayrılmamak üzere sonra beraber burda büyüteceğiz eeeeeeeeeee ben daha tecrübeliyim mideniz bulanınca biraz hafifletmek için ne yapacağınızı yazacağım sizeşakkıdı o ara ben daha rahat olacağım için böyle sakız çiğnerim heraldeyerimseniben
hepsını benımkıne verebılrız benımkı bakar vala bayırlır cocuklarla oynamaya :asigim::roflol:
cnm benım inş allahım inş tabıkı sorarız sana daha ogrenecegımız cok sey var ve inş bulusuruz nıye olmasınkı
kıs benımkıde bakar bayılır cocuklara ve okadar ıstıyorumkı bı bebısım olsun cnm askımın yuzu gulsun dıye
ya bak utandım şimdibende o kadar tecrübeli değilim ama size yardımcı olacak kadar olurum heralde o zamana benim kuzularda heyecanlı şimdi benden hissediyorlar ya güzel haberlerinizi ailece eşimde dahil bekliyoruza.s
tabıkı herzaman basmızın üstünde eriniz var swetlana sende canım herzaman beklerim Şeniz
kıs nıye utanıyosun hepımız bıseyler bılıyoz ama sen sımdı hamıs olarak bıraz daha tecrubelısın bızımkıler daha kucuk ama senınkıler masallah buyudu ve sen tabıkı yardımcı olacan yoksa kuzucuklara sıkayt ederım senı onlarda senın mıdenı bulandırırlar ona gore haaaaaaaaaaaakafamçokkarıştı:bbo:Şenizlülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?