tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyim ablamerak etme topladım biraz kendimiŞeniz

ağrın varmı :teselli: sen beni baştan beri okuyorsun neden bu kadar panik yapıyorsun sakin olman gerektiğii bilmiyormusun söyledim ama sonlara doğru ağrın olacak demedimmi:sm_confused:

:uhm::uhm: var biraz agrım ablacım korkuyorum işte ne bilim dagıldım biraz :teselli:

dağılmak yok aaaaaaaaaaa çok ayıp swetlana okusa çok kızardı şimdi ağrın olacak dur be güzelim yeni başlıyorsun daha ne ağrılar ne stresler sen baştan böyle yaparsan işimiz var bak havada çok soğuk birazda farkında olmadan üşütüyorsundur onunda etkisi var canım sakin ve olumlu düşün etrafındaki insanlarıda üzme yazık canım sen güçlü olki onlarda olsun değilmiiiiiiiiiiiiiiii:1rolleyes:

hım tamam ablacım daha iyiyim meraak etme sen beni bebekleri ni düşün sen ben daha iyiyim :sm_confused:

beni düşünme demekle olmuyor canım işte düşünüyorumda merak ta ediyorum ev biraz kalabalıktı annemler felan vardı ondan giremedim ama aklım hep sendeydi sakin ol tamamı güzel şeyler düşün birşey olursa kafana takılan ara yat dinlen başka şeyler düşün adet olurmuyum olmazmıyım tuttumu tutmadımı böyle şeyler düşünme tamammı demesi kolay diyeceksin şimdi kitap felan oku canım olurmu ben şimdi çıkıyorum soracağın birşey varmı bu oda çok soğukta öptük seni teyzesi:1hug:

İkrar nereye dağılıyon bakim sen ??
Bak bende psikopatım çok pis ham yaparım :)))
Bittim senin bu topiğe walla.
Benimkine de uyuyo.

günayddın n güzel anne adayları inşallah hepiniz çok iyisinizdira.s

ikrar nasılsıın canım bu gün inşallah daha iyisindir öptük seni kendine çok iyi bak olurmu:1hug:

:teytey:swetlanacığım seni çok özledik nasıl gidiyor inşallah çok güzel haberlerinizi alacağıza.s:teytey::teytey:

sağol teşekkürler sanada günaydın annelerin en güzeli benim sana bi sorum var doktor bana rahmin ters galiba dedi rahim filmi istedi filmi çektirmedim senin bu konuda bi bilgin varmı filmi çektirmememin nedenide tüp bebek tedavisi için gideceğim doktorla görüşeyim ondan sonra diye düşündüm özele gitmiştim biraz ücreti fazla geldi bilgin varsa bu konuda yada bilgisi olan varsa mesajlarınızı bekliyorum teşekkürler

tatlım valla tam bilmiyorum ama canım bencede bir tüp bebek merkeziyle görüş ben mesela rahim filimi çektirmedim çoğuda çektirmedi diye biliyorum tatlım eşinin sigortası varsa sen onun üzerinden tedavi ola bilirsin devlet karşılıyor ilaçların ve tedavinin bir kısmını:1hug:

iyiyim ablacım cok şükür yatıyorum vala kafamçokkarıştı
sen iyimisin bebekler nası

iyiyim bebişim nasıl oldun biraz hafifledimi ağrın a.s korkma tamammı bebeğim inan benimde son üç gündür acayip bir kasık ağrım var yerimde başka biri olsa korkardı bu ağrıya bak bana sakin sakin oturuyorumşutarafagitti

benimde sigortam var bende öyle düşündüm çok teşekkür ederim eğer çocuk istiyorsak bazı zorluklara göğüs germemiz gerekiyor sanırım kendine iyi bak bebişlerinede

benimde sigortam var bende öyle düşündüm çok teşekkür ederim eğer çocuk istiyorsak bazı zorluklara göğüs germemiz gerekiyor sanırım kendine iyi bak bebişlerinede

sigortan varsa acele etmeden güzel bir merkez araştır tatlım en azından masrafınız biraz düşer allah hepimizin yardımcısı olsun ve isteyen herkeze kısmet etsin inşallah:1hug:

Merhaba Kizlar

Bir şey Sorucam Acil

Tüpbebek Raporu Için Gerekli Belgeler Neler?

Merhaba Kizlar

Bir şey Sorucam Acil

Tüpbebek Raporu Için Gerekli Belgeler Neler?

tatlım merkezin yardımcı olacaktır ama 3 kere denenmiş aşılama eşinin sperm testi varsa rahim filimin ben bu kadar biliyorumCADIARZU

ikrarcığım hala ağrıların devam ediyormu tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmyerimseniben

slm kıslar ben geldım ama sıze kustum herkes benı unutmus bı acele bı gulseren bıde darkınlıfe hatırladı yahu askolsun

swetlana ne zaman gireceksin canım benim inşallah allahım bebeklerine kavuşturur hepinizi kendine iyi bak öptüm senia.s

acelem sen nasılsın kıs bebıslerı op yerıme ben ıyıyım arar ara agrım oluyo ama takmıyom cok sukur herseyıyı inş sonuda ıyı olur

slm kıslar ben geldım ama sıze kustum herkes benı unutmus bı acele bı gulseren bıde darkınlıfe hatırladı yahu askolsun

yok kız küsme herkez kendi derdine düşmüştür nasılsın sen canımŞeniz mercimekler ne yapıyor bizim yerimizede sev onları olurmua.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…