A
ACELE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
- #3.101
iyiyim ablamerak etme topladım biraz kendimiŞeniz
:uhm::uhm: var biraz agrım ablacım korkuyorum işte ne bilim dagıldım biraz :teselli:
hım tamam ablacım daha iyiyim meraak etme sen beni bebekleri ni düşün sen ben daha iyiyim :sm_confused:
sağol teşekkürler sanada günaydın annelerin en güzeli benim sana bi sorum var doktor bana rahmin ters galiba dedi rahim filmi istedi filmi çektirmedim senin bu konuda bi bilgin varmı filmi çektirmememin nedenide tüp bebek tedavisi için gideceğim doktorla görüşeyim ondan sonra diye düşündüm özele gitmiştim biraz ücreti fazla geldi bilgin varsa bu konuda yada bilgisi olan varsa mesajlarınızı bekliyorum teşekkürler
iyiyim ablacım cok şükür yatıyorum vala kafamçokkarıştı
sen iyimisin bebekler nası
tatlım valla tam bilmiyorum ama canım bencede bir tüp bebek merkeziyle görüş ben mesela rahim filimi çektirmedim çoğuda çektirmedi diye biliyorum tatlım eşinin sigortası varsa sen onun üzerinden tedavi ola bilirsin devlet karşılıyor ilaçların ve tedavinin bir kısmını:1hug:
benimde sigortam var bende öyle düşündüm çok teşekkür ederim eğer çocuk istiyorsak bazı zorluklara göğüs germemiz gerekiyor sanırım kendine iyi bak bebişlerinede
Merhaba Kizlar
Bir şey Sorucam Acil
Tüpbebek Raporu Için Gerekli Belgeler Neler?
slm kıslar ben geldım ama sıze kustum herkes benı unutmus bı acele bı gulseren bıde darkınlıfe hatırladı yahu askolsun
swetlana ne zaman gireceksin canım benim inşallah allahım bebeklerine kavuşturur hepinizi kendine iyi bak öptüm senia.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?