acelem sen nasılsın kıs bebıslerı op yerıme ben ıyıyım arar ara agrım oluyo ama takmıyom cok sukur herseyıyı inş sonuda ıyı olur
ben çok şükür iyiyim son 3 gündür karnımın gerilmesi haricinde kasıklarımda dayanılmaz ağrı oluyor yatıyorum o zamanda heralde rahim genişliyor başkada bir sorun yok birde çok acıkıyorum sabahları özellikle çok şükür baş ağrım geçti biraz bulantımda az az ara çok sık değil yavaş yavaş vücut alışıyor galiba hamileliğe sizi çok merak ediyorummmmmmmmmyerimseniben
cnm ben ıyıyım cıkıyom benımkı bırakmıyo sonra gene gırerım kendıne ve bebısllere ıyı bak
slm kıslar ben geldım ama sıze kustum herkes benı unutmus bı acele bı gulseren bıde darkınlıfe hatırladı yahu askolsun
acele merhaaba caanım bugün kontrolum vardı.1taneymiş bebişim keseyi gördüm çok şükür. bugün biraz yürüüdüüm belim çok ağrıyo normalmi sence bugün başladı pek yoktu korkuyoorum 6 haftalıkmış bişey olmaz inşllh bide yolda geliirkken arrabayı 2 defa duurdurdum çok kustum Allahım inşllh normaldir.senin düşüncelerşin bana moral oluyo yazarsan sevinirim
Hayırlı olsun arkadaşım!!Biraz daha için rahatlamıştır keseyi görünce işallah!Uçuğun geçtimi?Bu duyguyu hiç yaşamadım ama sanırım o kadar kusman doğal,hatırlasana acele hiçbirşey yiyemiyordu sabahları!!Hiç bişeycik olmaz bebişine,o sana sıkı sıkıya tutunur merak etme canım!
acele merhaaba caanım bugün kontrolum vardı.1taneymiş bebişim keseyi gördüm çok şükür. bugün biraz yürüüdüüm belim çok ağrıyo normalmi sence bugün başladı pek yoktu korkuyoorum 6 haftalıkmış bişey olmaz inşllh bide yolda geliirkken arrabayı 2 defa duurdurdum çok kustum Allahım inşllh normaldir.senin düşüncelerşin bana moral oluyo yazarsan sevinirim
slm kızlar ne kaynatıonuzzz hee.. bende az önce geldim dr.. pazartesi yumurtalara bakılacak.. çarşamba haplara başlayacagım olacak..fiyatı 700,00 ytl 2 sean. testler dr aşı hepsi dahil.13 yada 14 adet olacam...17 milyon spermle tutarmı sizce bu aşılama yaaa varmı benim gibi olan.. ssonra bebek sahibi olann.....üfff iyice stress oldumm............................................ ......veee sadece bu olayı siz biliyorsunuz kimseye söylememiyoruzzz aile cevre kimse bilmio o yüzden size soruommm...............yardımmm edin okişşş yasım 22 cahılımm azcıktaa bu konularda...
ablacım gunaydın iyiyim agrım yok cok şükür yatıyorum ama sıkıldım bunaldım sengözlerimebaksanab
sen nasılsın bebeklerımız nası lar Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?