tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benim tşk ederim Allahım inşllh tez zamanda sanadaa yaşatır bu duyguyu aslında kusmak kötü ama nedenini biliince rahatlıyosun uçuğum iyi kuruyuncaa acıyo biraz .kendine dikkat et canım

MERHABA ARKADAŞIM ÇOK ÇOK SEVİNDİM BEL AĞRILARI NORMAL KAFANA TAKMA,,,,SAĞLICAKLA KALIN CANIM

heeee bunun 32 ileri hareketli
24 ileri yavaş hareketli
6 yerinde hareketli
38 hareketsizzz

???????????????????????????
sizcee olurmu

ikrar canım çık biraz dışarı kalın giyin bu zamanlarda bende çıktım yavaş yavaş hatırlıyorsan ilacım bitmişti eşimde yoktu akşam üstü çıkmıştım hatırladınmı ilaç alıp gelmiştim sonra araya bayram girmiştide annemlere gitmiştim:1hug: yavaş yavaş gider gelirsiniz canım biraz değişiklik olur seni çok iyi anlıyorum yat yat ama ilk 2 gün çok önemliydi:1rolleyes:

slm kıslar ben geldım ama sıze kustum herkes benı unutmus bı acele bı gulseren bıde darkınlıfe hatırladı yahu askolsun

MERHABA CANIM NASILSIN BİR KAÇ YERDE DAHA SANA YAZDIM GÖRMEDİN HERALDE GELİŞMELERİNİ TAKİP EDİYORUM ARKADAŞIM,,,SAĞLICAKLA KALLLLLL

evet var abla ne oldu :1shok:

geri sayfaları oku yada boş ver birdaha yazayım şimdi tatlım ilk 2gün çok önemliydi biliyorsun şimdide önemli ama hatırlayalım hani benim ilacım bitmişti bir akşam üstü nöbetçi eczaneye ilaç almaya gitmiştim yavaş yavaş hatırladınmıa.s yavaş yavaş sonra araya bayram girmişti bizim evle annemlerin arasındada mesefe var onlara gitmiştim yavaş yavaş çık biraz çok sıkı giyin korkma yavaş yavaş yürü gidin bir salep için dönün birşey olmaz korkmayın allahın izniyle yere kibar basacaksın birde sıkı giyineceksin o kadar stres yapmaya gerek yok hadi konuşta cevap yaz hoş sizinkiler bana deli diyecek ama:roflol:

telefonuna mesaj atmıştım kapalı haberin olsun tamammıbenneyaptımki

annem tek basına nere gıtcen otur oturdugun yerde dıyo :çok üzgünüm:

onlarda gelsin yada boşver akşam eşin gelince sıkıca giyinnnnnnnnnnnnnnnnn gir kocişinin koluna yavaş yavaş git tatlım pastaneye otur bir pasta ye tatlı iyidir sonrada stres at gel korkma hiç birşey olmaz tabi git dediysek 1 saatde oturma şöyle yarım saat 20 dakkika felan olurmu:1hug:

ben çıkıyorum biraz annemlere gidip geleceğim tamammı kendinize çok iyi bakın öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmm:1hug:

swetlana canım nerdesin hiç görünmedin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

sağol canım çok tşk edrim sizde olmasanız valla içim rahatlıyor sen nasılsın bebişler ne durumda yaramazlık yapmıyolar dimi annesi

merhaba arkadaslar coktandir girmiyorum.arkadaslar sizebi sey soracaktim.sperme iyi gelen sey keci boynuzu pekmezimiydi?turkiyeden siparis edecemde cevap verirseniz cok mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…