tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Swetlena anlaşılan bebek konusunu düşünmeyecek sonucunu öğrenene kadar.İyi fikir aslında.
İnşallah güzel haberle döner.

merhaba arkadaslar coktandir girmiyorum.arkadaslar sizebi sey soracaktim.sperme iyi gelen sey keci boynuzu pekmezimiydi?turkiyeden siparis edecemde cevap verirseniz cok mutlu olurum

İstersen keçiboynuzunu kırıp kaynatıp suyunu içir.İstersen öyle yesin, istersen de pekmezini içir.
Benim eşim keçiboynuzunun kendisini yiyemedi, sert dedi.Suyunu içemedi, midesi bulandı.Ama pekmezini her gün içiyor.

darklife cevap verdigin icin saol canim ama nerden tam olarak ulabiliriz pekmezini hic bilgim yok bide canim gercekten faydasi oluyormu?

Günaydin Kisslar Nasilsiniz Bakalim Bugün, Heycanla Güsel Haberlerinizi Bekliyorum Allahim Bebişlerinizi Sizlere Bağişlasin....

sağol canım çok tşk edrim sizde olmasanız valla içim rahatlıyor sen nasılsın bebişler ne durumda yaramazlık yapmıyolar dimi annesi

canım yok benm kuzularım duruldu artık öyle çok yaramazlık yapmıyorlar yanlız kasıklarım çok ağrıyor sen nasılsın bulantın nasıl oldu:1hug:

günaydın en güzel anneler ve en güzel anne adayları inşallah çoooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk güzel haberlerinizi duyacağız az kaldı:dance::teytey:

günaydın fıstık nerelerdesin iş buldunmu kendine çok iyi bak olurmu:1hug:

BULDUM ABLİŞİM MAAŞ ASGARİ ÜCRET AMA EN AZINDAN GEÇİCİ OLARAK ÇALIŞİM DEDİM, PARA LAZIM yerimseniben BUGÜNDE BİR İŞ GÖRÜŞMEM VAR AKŞAMA KISMET BAKALIM HAYIRLISI NEYSE O OLSUN.... YA BEN BEBİŞLERİN CİNSİYETİNİ ÇOK MERAK EDİYORUMMMMMMMMMMMMMMM NE ZAMAN BELLİ OLUCAK?

canım yok benm kuzularım duruldu artık öyle çok yaramazlık yapmıyorlar yanlız kasıklarım çok ağrıyor sen nasılsın bulantın nasıl oldu:1hug:

bulantım iyi fazla yok ama oldumu çok kötü oluyorum kötü koku duyduğumda fena oluyorum.inşllh normaldir belim ağrıyo valla her ağrıda korkuyorum panik atak oldum Allahım kucağımıza almayı nasipetsin inşllh

hayırlı olsun ablacığım inşallah daha iyisinide bulursun darısı başıma:çok üzgünüm: ayın 29 da kontrolüm var o zaman öğreniriz allah kısmet ederse:1hug:

MERHABA MERUŞECİM İYİ OLMANA SEVİNDİM. BENCE BU BELİRTİLER ÇOK GÜZELLLLL KORKMAAAAAAAAAAA

hayırlı olsun ablacığım inşallah daha iyisinide bulursun darısı başıma:çok üzgünüm: ayın 29 da kontrolüm var o zaman öğreniriz allah kısmet ederse:1hug:

AMİN ABLİŞİM DAHA İYİSİNİ BULURSUN İNŞALLAH AMA NERDEYSE DOĞURUCAN ARTIK EN KÖTÜSÜ DOĞUMDAN SONRA İYİ BİR İŞ BULMAN DİLEĞİYLE.... ALLAHIM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

ya neden bu kadar streslisin hem bebişine hem kendine zarar rahat olman lazım bak ne kadar korkarsdan o kadar sorun yaşarsın rahat ol canım ya inan kasıklarım öyle ağrıyorki gece ağrıyla uyandım ama panik yapmıyorum inan rahat ol canım allaha bırak sadece hareketlerini kontrol altında tut o kadarlütfen böyle 9 ay geçmez heran birşey olurmu diye beklenmez canımklava:

AMİN ABLİŞİM DAHA İYİSİNİ BULURSUN İNŞALLAH AMA NERDEYSE DOĞURUCAN ARTIK EN KÖTÜSÜ DOĞUMDAN SONRA İYİ BİR İŞ BULMAN DİLEĞİYLE.... ALLAHIM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

kız doğumdan sonra iki bebeği nasıl bırakacağım hiç olmazsa doğurmadan çalışsaydım neyse kısmet artık takmıyorumsenağlama yani takmamaya çalışıyorum:tomato:

kız doğumdan sonra iki bebeği nasıl bırakacağım hiç olmazsa doğurmadan çalışsaydım neyse kısmet artık takmıyorumsenağlama yani takmamaya çalışıyorum:tomato:

YA ZATEN 1 YAŞINA GELMEDEN ÇALIŞMAMALISIN BENCE DEMEK İSTEDİĞİM DOĞURDUKTAN SONRA. MALUM HAMİLE OLUNCA ZOR OLUYOR İŞ BULMAK...

doğru söylüyosun caanım elimde değil bari 3 ayı bir atlatsam. içim rahatlar ozaman belki. işe başlayacağım cumartesi günü Allahım yardımcım olur inşllh sorun olmaz gerçi işim oturarak çok hareketli değil ama yarım saatlik uzakta servisle gidiyoruz yoldan korkuyorum çok zıplatıpta bişey olurmu diye hayırlısı çalışmakta zorundayım bakalım artık dr sorun olmaz sen kendinde rahatsızlık duyarsan ara rapor yazalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…