- Konu Sahibi ACELE
-
- #3.161
merhaba arkadaslar coktandir girmiyorum.arkadaslar sizebi sey soracaktim.sperme iyi gelen sey keci boynuzu pekmezimiydi?turkiyeden siparis edecemde cevap verirseniz cok mutlu olurum
sağol canım çok tşk edrim sizde olmasanız valla içim rahatlıyor sen nasılsın bebişler ne durumda yaramazlık yapmıyolar dimi annesi
Günaydin Kisslar Nasilsiniz Bakalim Bugün, Heycanla Güsel Haberlerinizi Bekliyorum Allahim Bebişlerinizi Sizlere Bağişlasin....
günaydın acele aynı andamı yazmışız mesajı ne bebişler nasıl onlara ve kendine iyi bak
günaydın fıstık nerelerdesin iş buldunmu kendine çok iyi bak olurmu:1hug:
canım yok benm kuzularım duruldu artık öyle çok yaramazlık yapmıyorlar yanlız kasıklarım çok ağrıyor sen nasılsın bulantın nasıl oldu:1hug:
BULDUM ABLİŞİM MAAŞ ASGARİ ÜCRET AMA EN AZINDAN GEÇİCİ OLARAK ÇALIŞİM DEDİM, PARA LAZIM yerimseniben BUGÜNDE BİR İŞ GÖRÜŞMEM VAR AKŞAMA KISMET BAKALIM HAYIRLISI NEYSE O OLSUN.... YA BEN BEBİŞLERİN CİNSİYETİNİ ÇOK MERAK EDİYORUMMMMMMMMMMMMMMM NE ZAMAN BELLİ OLUCAK?
bulantım iyi fazla yok ama oldumu çok kötü oluyorum kötü koku duyduğumda fena oluyorum.inşllh normaldir belim ağrıyo valla her ağrıda korkuyorum panik atak oldum Allahım kucağımıza almayı nasipetsin inşllh
hayırlı olsun ablacığım inşallah daha iyisinide bulursun darısı başıma:çok üzgünüm: ayın 29 da kontrolüm var o zaman öğreniriz allah kısmet ederse:1hug:
bulantım iyi fazla yok ama oldumu çok kötü oluyorum kötü koku duyduğumda fena oluyorum.inşllh normaldir belim ağrıyo valla her ağrıda korkuyorum panik atak oldum Allahım kucağımıza almayı nasipetsin inşllh
MERHABA MERUŞECİM İYİ OLMANA SEVİNDİM. BENCE BU BELİRTİLER ÇOK GÜZELLLLL KORKMAAAAAAAAAAA
AMİN ABLİŞİM DAHA İYİSİNİ BULURSUN İNŞALLAH AMA NERDEYSE DOĞURUCAN ARTIK EN KÖTÜSÜ DOĞUMDAN SONRA İYİ BİR İŞ BULMAN DİLEĞİYLE.... ALLAHIM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
kız doğumdan sonra iki bebeği nasıl bırakacağım hiç olmazsa doğurmadan çalışsaydım neyse kısmet artık takmıyorumsenağlama yani takmamaya çalışıyorum:tomato:
ya neden bu kadar streslisin hem bebişine hem kendine zarar rahat olman lazım bak ne kadar korkarsdan o kadar sorun yaşarsın rahat ol canım ya inan kasıklarım öyle ağrıyorki gece ağrıyla uyandım ama panik yapmıyorum inan rahat ol canım allaha bırak sadece hareketlerini kontrol altında tut o kadarlütfen böyle 9 ay geçmez heran birşey olurmu diye beklenmez canımklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?