- Konu Sahibi ACELE
-
- #3.181
inşllh öyledir canım sen neler yapıyosun ne zamandır görmedim seni iyisin inşlallh
doğru söylüyosun caanım elimde değil bari 3 ayı bir atlatsam. içim rahatlar ozaman belki. işe başlayacağım cumartesi günü Allahım yardımcım olur inşllh sorun olmaz gerçi işim oturarak çok hareketli değil ama yarım saatlik uzakta servisle gidiyoruz yoldan korkuyorum çok zıplatıpta bişey olurmu diye hayırlısı çalışmakta zorundayım bakalım artık dr sorun olmaz sen kendinde rahatsızlık duyarsan ara rapor yazalım dedi
YA ZATEN 1 YAŞINA GELMEDEN ÇALIŞMAMALISIN BENCE DEMEK İSTEDİĞİM DOĞURDUKTAN SONRA. MALUM HAMİLE OLUNCA ZOR OLUYOR İŞ BULMAK...
ÖYLE ÖYLE KORKMAAAA... CANIM ÇALIŞMAYA BAŞLADIM BENDE BU ARADA BAŞKA İŞTE BAKINIYORUM ÖYLE GEÇİYOR İŞTE BU ARADA NERDEYSE 2. ADETİM GELDİ a.s AMA BEN ŞUAN DÜŞÜNMÜYORUM ÇÜNKÜ MADDİ OLARAK KENDİMİZİ TOPARLAMALIYIZ BUNU DÜŞÜNEREK TRANSFER YAPTIRMAK İSTEMİYORUM STRES YAPIYOR.... BİRDE DONMUŞ EMBRİYOLARLA NASIL OLUR BİLEMİYORUM YAPTIRMADAN Bİ ARAŞTIRICAM NEYSEKİ EYLÜL BENİM YERİME ARAŞTIRMIŞ OLUYOR KENDİNE BAKARKEN :1rolleyes:
gülseren güzelim slm burdamısın?nasılsın bakiiim umarım iyi haberlerin vardır.
Canım iyi olmana sevindik!Umarım mercimeklerde iyidir annesi??Nezaman alıcaz senin güzel haberlerini??Kendine dikkat et!İşallah çifter çifter verir allahım bebişlerimizi!!
Aşkolsun swetlanacım nerelerdesin diye bende yazdım butyy ve seni merak ettiğimden işe başlayınca işlerden fazla giremiyorum ama hep ne yaptınız diye rada sırada giriyor bakıyorum nasıl gidiyor canım benim
kızlar ikrar swetlana iyimisiniz nerdesiniz:1hug:
Darkinlife Sen Naptin Cnm Basliyomusun Yaran Iyilestimi
darkinlifecım sana bi rüya mı yazmıştım açıklıyacaktın fakat cvp gelmedi uzun zamandan beri arkadaşım gönderdikten sonra okudum bazı kelimeleri ya eksik yada yanlış yazmışım çözemedinmi yoksa cvplarsan sevinirim öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?