tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşllh öyledir canım sen neler yapıyosun ne zamandır görmedim seni iyisin inşlallh

ÖYLE ÖYLE KORKMAAAA... CANIM ÇALIŞMAYA BAŞLADIM BENDE BU ARADA BAŞKA İŞTE BAKINIYORUM ÖYLE GEÇİYOR İŞTE BU ARADA NERDEYSE 2. ADETİM GELDİ a.s AMA BEN ŞUAN DÜŞÜNMÜYORUM ÇÜNKÜ MADDİ OLARAK KENDİMİZİ TOPARLAMALIYIZ BUNU DÜŞÜNEREK TRANSFER YAPTIRMAK İSTEMİYORUM STRES YAPIYOR.... BİRDE DONMUŞ EMBRİYOLARLA NASIL OLUR BİLEMİYORUM YAPTIRMADAN Bİ ARAŞTIRICAM NEYSEKİ EYLÜL BENİM YERİME ARAŞTIRMIŞ OLUYOR KENDİNE BAKARKEN :1rolleyes:

korkma birşey olmaz canım bu kadar stres yazık ama bebişinde etkileniyor a.s

YA ZATEN 1 YAŞINA GELMEDEN ÇALIŞMAMALISIN BENCE DEMEK İSTEDİĞİM DOĞURDUKTAN SONRA. MALUM HAMİLE OLUNCA ZOR OLUYOR İŞ BULMAK...

doğru söylüyorsun zor değil imkansız canım hayırlısı artık allahtan:1hug:

doğru canım masraf çok oluyo haklısın kendini hem maddi hem manevi nezaman uygun görürsen o zaman yap canım hayırlı olsun tez zamanda Allahım nasip eder inşllh

İKRAR SWETLANA KIZLAR NERDESİNİZZZZZZZZZZZZZZZZZ İYİMSİNİZ İNŞALLAH ÇOK AZ KALDI MÜJDEYİ VERMENİZE HADİ SABREDİN BİRAZ DAHA:dance::hooray::teytey::teytey:

gülseren güzelim slm burdamısın?nasılsın bakiiim umarım iyi haberlerin vardır.

darkinlifecım sana bi rüya mı yazmıştım açıklıyacaktın fakat cvp gelmedi uzun zamandan beri arkadaşım gönderdikten sonra okudum bazı kelimeleri ya eksik yada yanlış yazmışım çözemedinmi yoksa cvplarsan sevinirim öptüm

kızlar ikrar swetlana iyimisiniz nerdesiniz:1hug:

Canım iyi olmana sevindik!Umarım mercimeklerde iyidir annesi??Nezaman alıcaz senin güzel haberlerini??Kendine dikkat et!İşallah çifter çifter verir allahım bebişlerimizi!!

Aşkolsun swetlanacım nerelerdesin diye bende yazdım butyy ve seni merak ettiğimden işe başlayınca işlerden fazla giremiyorum ama hep ne yaptınız diye rada sırada giriyor bakıyorum nasıl gidiyor canım benim

canlarım cok saolun allahım inş hepımızı anne eder yarabbım kımsenın emegını bosa cıkarmasın inş 16sında inş hayırlı haber alırım

kızlar ikrar swetlana iyimisiniz nerdesiniz:1hug:

CANIM BENIM GELDIM IYIYIM HERHANGI BISEYIM YOK ARADA AGRI OLUYO AMA TAKMIYOM BU SEFER DUSUNMUYOM HICBISEYI HEP DUA EDIYOM HAYIRLISI DIYE KOCISIM EVDEYA SOKMUYO BENI INTERNETE BEBISLERIMI USUTECEN DIYE BIDE KARI KOCA ARKADASIOMIZ BURDA ODABIZE BAKIYOR YEMEK BULASIK OH RAHATIM VALLA BOLE IYI BIDE ALISTIM HIC SORMA

Canim Acelem Sen Nasilsin Bebisler Nasil Kis Op Yerime Opuscu Teyzeleri Geldi

Meruse Cnm Benim Sikma Kendini Bebisi Dusun Rahat Ol Allahin Izniyle Bisey Olmaz Inş

Ikrarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Benium Imzam Niye Kaybolllllllduuuuuuuuuuuuuu Yaaaaaa Noldu Siteye

:icecream:ŞenizŞenizŞenizKISLAR NERDESINIZ BEN BIRAZDAN CIKIYOM HEPINIZI OPUYORUM KENDINIZE IYI BAKIN SIZI SEVOM ACELE KIS BEBISLERI OP YERIME İNŞ SONUCLARIMIZ OLUMLU OLUR ARKADASLAR HEPIMIZIN

Bizde seni sevoz Swetlanacım :))

ACELE sen nasılsın Janım :) Bebişler iyimi? Sı,oğuk odada fazla takılma sende..Öptüm hepinizi...

Canım dalgınlığıma geldi heralde bakayım şimdi tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…