tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım rüyanı görmemişim, sadece yazayım dediğini okumuştum gerisini okumamışım, kusura bakma.
Şimdi okudum Biraz karışık gerçekten.Şimdi her insan farklı yorumlar bu bir.İkinciside sen içinden mutlaka iyiye yormalısın ne görürsen gör.
Ben şimdi içimden geldiği kadar sana yormaya çalışayım.İnşallah canını sıkmam canım.
Göl ve balık görmen çok güzel sanrıım bu isteğin anlamında.Ve sende farkındasın ki sansın çok fazla yalnız aceleci olmaman gerektiği konusunda uyarı almışsın, bunu yedi sene bekle olarak değilde şöyle yorabiliriz.
Beklemen gereken bir zaman var, ve bunun için sakın üzülme çünkü bu bekleme sana daha sağlıklı olan bebeği(Ben bebeğe yordum bilmem sen neye yoruyorsun) Sana getirecek.(İnş.)
Rüyanda sabırlı olman gerektiğini senin sağlıklı üretken bir kadın olduğunu çıkarabiliriz.
Sanırım sen bebeğine hiç beklemediğin anda o sana gelecek....
Canım ben bu kadar yorabildim.İnşallah hayırlı bi şekilde çıkar rüyan.
Gerçekten biraz karışık.Yaşın küçük belki onun etkisinde kalıp 7 sene yi görmüş olabilirsin.Kaç yıllık evlisiniz bu arada??
Öptüm canım inş. hayırlısıyla gerçek olsun dileklerin..

bitanem çok teşekkür ederim.2005 yılında evlendim aslında çok olmadı fakat çevre acele edince bizde laftan sözden kurtulmak için çare arıyoruz

bitanem çok teşekkür ederim.2005 yılında evlendim aslında çok olmadı fakat çevre acele edince bizde laftan sözden kurtulmak için çare arıyoruz

merhaba hatice bende 2005 te evlendim dediğin gibi insanlar neden böylee meraklı en çok o sormalar yıpratıyor insanı a.s.

merhaba hatice bende 2005 te evlendim dediğin gibi insanlar neden böylee meraklı en çok o sormalar yıpratıyor insanı a.s.

slm güzelim,iki insanın özeline karışmaları çok saçma fakat karışıyorlar işte napcaksın mecbur sorduklarında cevaplıyorsun her defasında yorumlar artıyor heleben kayınvaldemin her sabah olmasa bile 2 güne bir adet oldunmu veya bu ay düzene girdimi sorularından bunalmış durumdayım.

aslında esas onların anlayışlı olmaları gerekiyor ama işte ne yaparsın sorun sendemi yoksa eşindemi

HATİCECİM SİZİNKİLERDE ÇOK DÜŞÜNCESİZ BOŞVER ONLARIN CAHİLLİĞİNE VER.

KIZLAR MERHABA BU ARADA BENİM KANAMAM DURDU HERALDE BEBİŞ YARAMAZLIK YAPMIO AMA HALA İNANAMIYORUM VARMI DİYE VE İÇİMDE KORKU BİŞEY OLAMAZ İNŞALLAH BU ARADA 19.OCAKTA İNŞLLAH KESELERİ GÖRÜCEZ VE İŞEDE BAŞLADIM İŞİM AĞIR DEĞİL OTURUYORUM FAKAT YOL UZAK İST.ANADOLU YAKASINDA AVRUPA Bİ UCUNA SERVİS VAR AMA BİŞEY OLMAZ HERALDE

İÇİNİ RAHAT TUT SEN BİRŞEY OLMAZ CANIM ... YA BEN SENİN YAZILARINI GÖRMEDİM CANIM GERİYE DÖNMEYEDE ÜŞENİYORUM HANGİ HASTANEDE YAPTIRDIN İLK DENEMENMİ KAÇ TANE TUTTU NEREDE OTURUYORSUN a.s ÖZGEÇMİŞİNİ YAZARSAN SEVİNİRİM :1rolleyes:

kızlar merhaba birşey soracağım;bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım merak ettim idrardan gebelik testi yaptım negatif çıktı,sonucun güvenilirliği nedir acaba,çıkmayabilir mi,erken mi?? bilgi verin lütfeen..

nevacım okuduğum bütün yazılarda idrar testinde cıkmaya bilir deniyor özellikle yeni bir gebelikse ama kan testinde kesin cıkıyor deniyor.....haberine

5 OCAKTA SONUCUNU ALMIŞSIN BUNU GÖRDÜM a.s

hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşllh. canım bende 6 hafta 3 günlük hamileyim bende cumartesi işe başlayacağım dediğin gb işim oturarak ama bende yoldan korkuyorum 30 dakikalık yol. canım herhangi bir ağrın varmı benim kalçamın üstü ağrıyo korkuyorum acaba kötü bişeymi diye başka problemim yok inşllh kucağımıza alırız sorun olmadan canım 21 ocakta kalp atışları için gideceğim dr a bakalım hayırlısı hepimiz için

canım yaa çok saol,içime biraz su serptin olmazsa yarın kan testi yaptırayım,senin bekleme dönemi nasıl geçiyor,çok zor dimi??

rahatsan bebişlerinde var kocişinde yanında en kötü günün böyle olsun bebeklerinle ve kocişinle olurmua.s

takma tatlım bpş ver gitsin hayırlısı allahtan unutma hayat o kadar kısaki düşünürsek hiç birşeyi dert etmeye değmez boş ver duymamazlıktan gel allah kısmet edince olur bebişlerin önce sağlıkyerimseniben

Bizde seni sevoz Swetlanacım :))

ACELE sen nasılsın Janım :) Bebişler iyimi? Sı,oğuk odada fazla takılma sende..Öptüm hepinizi...

iyiyiz teyzesi yaramaz birşey yok çok şükür sende kendine çok iyi bak olurmu tatlıma.s öptük seni kocamana.s.

ah kızlar niye böyle herşeyi dert ediyorsunuz çok şükür hamişsiniz gerisi allahın izniyle gelir çok stres yaparak bebeklerinizi yıpratıyorsunuz doğduklarında çok stresli olacaklar sayenizde onlara geçiyor çünkü stresleriniz valla gece uyku felan uyutmaz bunlar size:roflol:

bence erken canım daha çok az gün geçmiş bekle biraz derim ama sen bilirsin:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…