tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ikrar bebişim sen nerelerdesin inşallah iyisindir ablana dua et olurmu çok ihtiyacım varsenağlamasenağlama

kızlar aradım doktorumu yarin transferim var ne olur banada dua edin olurmu allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah:1hug:

kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kafi nerdesin seni inan çok merak ediyorum iyimisin inşallah bir sorun yoktur lütfen açar açmaz bana dönsenağlamasenağlama

canım allah yardımcın olsun umarım herşey gönlünce olur.uzun zamandır bazı nedenlerden dolayı foruma girmiyordum.ama guzel haberlerini takip ediyordum.şimdiye kadar herşey cok güzel oldu allahın izniyle sonuda güzel olacak inşallah.benim yumurtalar hala büyüyor benim transferde haftaya inşallah.benden 2 gün sonra başladın ama maaşallah sen hızlı çıktın güzelim.bu arada canım sen adetin kacıncı günü baskılayıcı iğnelere başladın.allah kalbine gore versin inşallah

evet canım bayağıdır yoktun inşallah iyisindir ben adetin 2.ci günü başladım yanı sıra vitamin ve bebe aspirinide kullanıyoruma.s

inşallah tatlım seninde allah gönlüne göre versin geç olsunda güç olmasın onu dert etme sen ben elimden geldiği kadar olumsuz düşünmemeye çalışıyorum allahım büyük herkezin gönlüne göre verir inşallah:1hug:

tess burdamısın soracağın birşey varsa seve seve yardımcı olurum

tatlım kaficim nerdesin allahım ne olur senin yardımcın olsun inşallah ters giden birşey yoktur canım arkadaşım son 5 gün sanırım dayan ne olur bebişlerin sana sımsıkı tutunmuştur inşallah kafi ne olur bir ses versenağlama

arkadaşlar tüp bebek tedavisi çok zahmetli...ben ikinci denemede hamile kaldım...iğneler başladıktan sonra..2 günde bir kontrole gidiyorsun...yumurtaların büyümesine bakıyorlar...ben toplama işleminde norkoz vericekler diye çok korkmuştum....ama o kadarda kötü değilmiş...en güzeli transfer...bebeğinizin içine koyulduğunu görebiliyorsunuz...

merhaba nasıl görüyorsun arkadaşım yaza bilirmisin heyecanlandım birden gerçi heyecan hiç bitmiyor ama neyse şutarafagitti

saatler durdu sanki antalyayada yağmur yağıyor hayırlısıyla çok beklemiştik bu yağmuru allahım kısmet etti.ben her geçen dakika daha çok geriliyorum bir aksilik çıkacak diye korkuyorum senağlama

ne garip daha yeni oluşan bebekler orda ben burda onları biran önce almak istiyorum birde ne garipdirki gayri meşru bebeğini öldüren anne haberi çıktı geçen gün seyrettiniz heralde nasıl nasıl kıydı yavruya aklım almıyor.senağlama

tess burdamısın soracağın birşey varsa seve seve yardımcı olurum
canım benim sormak istedigim su sana kısa protokol mu uygulandı cunku ben ayın 16 sında basladım sen 18 inde ama ben daha yumurta takibindeyim (yani ilk ignenin adetin 2. gunu vurdurduysan baskılayıcı olanı geliştiriciyi değil)acıkcası merak ettim yumurtalarım gelişemiyo mu diye benimde onde giden 5 yumurtam var.ama artık sıkıldım ignelerden artık toplansında bebiş olsunlar istiyorum:)

ikrar bebişim nerelerdesin yine :1no2:

burdayım abla surtuyom buralarda sıkıntıdan yarın volkan konakkonserıne gıtcem yarını beklıyom heyecanla sen nasılsın?

şimdi sen konserimi merakla bekliyorsun benimi?şaka şaka biraz gerginim herzamanki gibia.s

tatlım kafanı bunlarla karıştırma rahat ol lütfen kısa uygulandı adetin 2 ci günü başladım peki sen şimdi sabahki iğnene geçtinmi yani günde kaç iğne birde kontroller ilk gittiğinde normal oluyorda sonradan bayağı ağrı veriyor seninde öylemi:1hug:

aynen ole canım bugun canım cok acıdı bana uzun protokol uygulandı.allahım aslına baktıgında muthiş bi duygu onun henüz yarısı sende olan halini goruyosun sonra transfer edilirken ki embriyo halini.sabahki iğneler bende yok henuz ben sadece gonal f ve lucrin kullanıyorum sabah iğnesi sonradan mı oluyo ole bir iğne yazmadılar bana

tatlım belki bünyeden bünyeye değişiyordur bende senin ikinci söylediğini kullanmadım iğnemi o?ben cetrotide 0,25 diye bir iğne kullandım sabahları tabi belli bir süreden sonra seronoda diyorlar adına bunun yanı sıra bebe aspirini ve vitamin bu söylediğim iğneyi çatlatma iğnesinden önce bir süre vuruldum:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…