A
ACELE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
canım allah yardımcın olsun umarım herşey gönlünce olur.uzun zamandır bazı nedenlerden dolayı foruma girmiyordum.ama guzel haberlerini takip ediyordum.şimdiye kadar herşey cok güzel oldu allahın izniyle sonuda güzel olacak inşallah.benim yumurtalar hala büyüyor benim transferde haftaya inşallah.benden 2 gün sonra başladın ama maaşallah sen hızlı çıktın güzelim.bu arada canım sen adetin kacıncı günü baskılayıcı iğnelere başladın.allah kalbine gore versin inşallah
canım allah yardımcın olsun umarım herşey gönlünce olur.uzun zamandır bazı nedenlerden dolayı foruma girmiyordum.ama guzel haberlerini takip ediyordum.şimdiye kadar herşey cok güzel oldu allahın izniyle sonuda güzel olacak inşallah.benim yumurtalar hala büyüyor benim transferde haftaya inşallah.benden 2 gün sonra başladın ama maaşallah sen hızlı çıktın güzelim.bu arada canım sen adetin kacıncı günü baskılayıcı iğnelere başladın.allah kalbine gore versin inşallah
arkadaşlar tüp bebek tedavisi çok zahmetli...ben ikinci denemede hamile kaldım...iğneler başladıktan sonra..2 günde bir kontrole gidiyorsun...yumurtaların büyümesine bakıyorlar...ben toplama işleminde norkoz vericekler diye çok korkmuştum....ama o kadarda kötü değilmiş...en güzeli transfer...bebeğinizin içine koyulduğunu görebiliyorsunuz...
canım benim sormak istedigim su sana kısa protokol mu uygulandı cunku ben ayın 16 sında basladım sen 18 inde ama ben daha yumurta takibindeyim (yani ilk ignenin adetin 2. gunu vurdurduysan baskılayıcı olanı geliştiriciyi değil)acıkcası merak ettim yumurtalarım gelişemiyo mu diye benimde onde giden 5 yumurtam var.ama artık sıkıldım ignelerden artık toplansında bebiş olsunlar istiyorum:)tess burdamısın soracağın birşey varsa seve seve yardımcı olurum
burdayım abla surtuyom buralarda sıkıntıdan yarın volkan konakkonserıne gıtcem yarını beklıyom heyecanla sen nasılsın?
canım benim sormak istedigim su sana kısa protokol mu uygulandı cunku ben ayın 16 sında basladım sen 18 inde ama ben daha yumurta takibindeyim (yani ilk ignenin adetin 2. gunu vurdurduysan baskılayıcı olanı geliştiriciyi değil)acıkcası merak ettim yumurtalarım gelişemiyo mu diye benimde onde giden 5 yumurtam var.ama artık sıkıldım ignelerden artık toplansında bebiş olsunlar istiyorum:)
aynen ole canım bugun canım cok acıdı bana uzun protokol uygulandı.allahım aslına baktıgında muthiş bi duygu onun henüz yarısı sende olan halini goruyosun sonra transfer edilirken ki embriyo halini.sabahki iğneler bende yok henuz ben sadece gonal f ve lucrin kullanıyorum sabah iğnesi sonradan mı oluyo ole bir iğne yazmadılar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?