A
ACELE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
senıde tabıkı canım benım
evet sanırım protokoller farklı oldugundan ama cevabın için cok sagol bende kaygılandım bi acaba benimkiler buyumuyo mu diye ama zaten gec buyusunler diye uzun protokol uygulamıslar biraz gec dank etti:)inşallah senin bebişlerinde hemen 8 e bolunup grade 1a olur ve hemncecik sana tutunurlar.kendine cok iyi bak sagol.tatlım belki bünyeden bünyeye değişiyordur bende senin ikinci söylediğini kullanmadım iğnemi o?ben cetrotide 0,25 diye bir iğne kullandım sabahları tabi belli bir süreden sonra seronoda diyorlar adına bunun yanı sıra bebe aspirini ve vitamin bu söylediğim iğneyi çatlatma iğnesinden önce bir süre vuruldum:1hug:
evet evet canım protokoller farklı sakın uzulme niye uzuluyosun sana transferide soylemişler işte bu embriyoların saglıklı gelişiyo demek aksi olsa coktan iptal derlerdi.o yuzden artık uzulme onlar sana tutunacaklar bak goreceksin allahın izniyle.tess lütfen canını sıkma olurmu bak üzülüyorum ne kadar hızlı olması değil sağlıklı hayırlı ve uzun ömürlü olması önemli biliyorsun.zaten bende çok korkuyorum bir aksilik olacak diye ya bebişlerim bana tutunmazsa allahım inşallah hakkımızda hayırlısını nasip etsin lütfen üzülme belki doktorların yapış şekli farklıdır biliyorsun her yiğidin bir yoğurt yeyişi varmış değilmi amaÇok üzgünüm çoook
tatlım belki bünyeden bünyeye değişiyordur bende senin ikinci söylediğini kullanmadım iğnemi o?ben cetrotide 0,25 diye bir iğne kullandım sabahları tabi belli bir süreden sonra seronoda diyorlar adına bunun yanı sıra bebe aspirini ve vitamin bu söylediğim iğneyi çatlatma iğnesinden önce bir süre vuruldum:1hug:
evet sanırım protokoller farklı oldugundan ama cevabın için cok sagol bende kaygılandım bi acaba benimkiler buyumuyo mu diye ama zaten gec buyusunler diye uzun protokol uygulamıslar biraz gec dank etti:)inşallah senin bebişlerinde hemen 8 e bolunup grade 1a olur ve hemncecik sana tutunurlar.kendine cok iyi bak sagol.
eger embriyolarının 3 taneden sonra kalanı sanırım sende 2 olacak iyi kalitedeyse elbette dondur ama değilse bence hiç gerek yok cunku dondurup cozulme islemi sırasında embriyolar zarar gorebiliyor.ama cok cok kaliteli embriiyoyu dondurduktan sonra iki sene sonra filan kullanmak cok guzel olur dusunsene ikinci bebiş ilacsız enjeksiyonsuz gelcek:)rica ederim canım benim varsa soracağın birşey sor birde bu dondurulmayla ilgili bilgin varmı mantıklımı yada başarı oranı ne kadar dır tabi allah bilir ama tıp olarak nasıl olumlumu sence:çok üzgünüm:
ablam dualarım senınle merak etme
biliyorum canım bunu hissediyorum zaten sen kendine çok iyi bak bebişim belki yarin yazamam geç yazarım merak etme olurmua.s
sen once ogrencen sonucu kız kocaman ac hamileyim diye bizim forumdan bir kac arkadasımızla bir dusuncemiz var.tüp bebek hikayeleri diye her hamile kalan uzun uzun hikayesini tedavi aşamalarını yazıp gerideki arkadaslara umut olcak senide bekliyoruz:)
transferin yarın mı ay canım basarılar herşey cok guzel olcak insallah kendine cok cok iyi bak
seve seve katılırım iyiki böyle bir yer varda hem stres atıyoruz hemde bilgi edinip birbirimize teselli veriyoruz değilmia.s
eger embriyolarının 3 taneden sonra kalanı sanırım sende 2 olacak iyi kalitedeyse elbette dondur ama değilse bence hiç gerek yok cunku dondurup cozulme islemi sırasında embriyolar zarar gorebiliyor.ama cok cok kaliteli embriiyoyu dondurduktan sonra iki sene sonra filan kullanmak cok guzel olur dusunsene ikinci bebiş ilacsız enjeksiyonsuz gelcek:)
o zaman allah büyük hç gerek yok ya zaten allahım hayırlısıyla bir tane nasip ederse düşünmüyorum başka burda inşallah bir birimizden kopmazsak tanıştırırız onları biz göçüp gidince bu özel bebekler birbirini kollasın ay olmazmı
tamam bekleyecem yarın
evet haklısın senin gibi samimi arkadaşlar olduğunda burası insana cok iyi geliyor:)
kız niye gocup gidelim allahın izniyle uzun uzun yasayalım cocuklarımızın basında olalım.tabikide tanıstırırız.onlar ozel bebekler.biz onların daha embriyo olmadan onceki halini goruyoruz 2 gunde bir sonra embriyo hallerini dusunsene mucizeye sahit oluyoruz ilk asamasından sonuna kadar.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?