tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yarın el ense bl bol yatacaksın vallaha sen yatarken bende orda işlein içinde yüzüyor olucam..Ha ayrıca anadolu tüp bebek olarak gizlilik en önde gelen prensibimizdir. Bizim katımıza geldiğinizi hiç kimse öğrenemez. Tüm personel aynı. İçin rahat olsun.. Burdan söylemekle çok iyi yaptın ama..

ben tedavi için işten çıktım eşimin üstünden görünüyorum sağlık karnem felan onun üstünden o ssk lı olurmu?

Pardon söylememekle diyecektim..Peki cryo düşündünmü yani dondurma.. Bahsettimi doktor.

ben tedavi için işten çıktım eşimin üstünden görünüyorum sağlık karnem felan onun üstünden o ssk lı olurmu?

yok ya daha konuşmadık o konuda da çok kararsızım ben çünkü içime yerleştirilenlerin tutmasını istiyorum benim için bu çok önemli diğerleri için üzülüyorum şimdiden ama nasılsa var diye düşünmeden bendekilerle hayata tutunmak istiyorum ya :1no2:

Büyük ihtimalle olur. Eşin vizite kağıdı alacak o zaman eş ve çocuklar için diye bir vizite kağıdı var. Onu hazırlatacak ama opu yapılan tarih olacak yani Pazartesi.. Vukuatlı nüfus kaydı örneğini de nüfus müdürlüğünden alacak. Sen yorma kendini tamammı.. Bolbol dinlen

tamamdır onları hazırladı şimdiden gelince getireceğiz .yerimseniben

Yarın ayrıntılı konuş sana en güzel bilgiyi embriyolok Aylin hanım verebilir.. Ama bildiğim kadarıyla onlar döllenmiş durumda değil. Ama sağlıklı döllenmeye hazır donduruluyor.. Tekrar denemeye gerek kalırsa. Yumurta toplama işlemine girmiyorsun .. Eşin sperm veriyor ve sana transver ediliyor sadece. Ama yine de tam anlatsınlar yarın yatarken öğrenirsin işte hepsini..

sen ne düşünüyorsun bu konuda

gerek kalmazsa ne olacak çok üzülüyorum bu yüzdendesenağlama

gerek kalmazsa ne olacak çok üzülüyorum bu yüzdendesenağlama

Gerek kalmazsa ne mi olacak... Şu güzel rahatın bozulacak. Gecen gündüzün karışacak. ıngaaa ıngaaaa. İnşallah gerek kalmayacak. Böyle herşeyden streslenip korkup durmazsan..

Gerek kalmazsa ne mi olacak... Şu güzel rahatın bozulacak. Gecen gündüzün karışacak. ıngaaa ıngaaaa. İnşallah gerek kalmayacak. Böyle herşeyden streslenip korkup durmazsan..

inşallah allah hayırlısını nasip etsin allah razı olsun senden beni çok rahatlattın inşallah allahta senin ne muradın varsa versin ama seni mutlaka bulacağım bizim kızda o zaman bayağı bir aşamaya gelir beraber geliriz olmazmı?diğer arkadaştan bahsettim

Bak sen yarın gelirken muhakkak bir kitapcıdan d&r da satılıyor SECRET kitabını alıyorsun. Pozitif düşünüp tamamen kendini 9 ay sonra doğuracakmışsın gibi düşünerek gelip bebeğini alacaksın. Tamammı? Ve dinlenirken de o kitabı oku.. Lütfen çok işe yarıyor sadece 5 YTL ye aldım hatta bu siteden tavsiye edildi banada hayatımı değiştirdi bu kitap.. Bunu yap hiç birşey kaybetmezsin ama çok şey kazanacağını en azından ben biliyorum.

Ne demek her zaman beklerim.. Kahve ısmarlarım.. AA kahve olmaz açık bir çay.. Sen kahve içme artık zaten demi:) İyi geceler canııııım herşey dilediğin gibi olsun....

birde yaptığınız herşeyden dolayı çok teşekkürler muhteşem bir ekip valla kendimi orda çok huzurlu hissediyorum herkez moral dağıtıyor sanki bunu sen ordasın diye demiyorum yanlış anlama ama gerçekten muhteşem hastane gibi değil yani:1hug:

Ne demek her zaman beklerim.. Kahve ısmarlarım.. AA kahve olmaz açık bir çay.. Sen kahve içme artık zaten demi:) İyi geceler canııııım herşey dilediğin gibi olsun....

sanada iyi geceler kolay gelsin şimdiden yarin için:1hug:

acele transfer yarınmı ben cuma biliyordum hadi hayırlı olsun canım. ikiside tutar inşallah. birşey sorucam sen daha önce aşılama denedinmi doktor aşılama yapalım önce dedi ama bir türlü olmadı eşimle zamanlama uymadı ama bana zaman kaybı gibi geliyor acaba direk bende tüp bebeğemi başvursam oluyormu yani ssk dan yararlanabiliyormuyum aşılama yapmadan ne olur beni aydınlat sayende bende çok heveslendim

kafi.....yazılarından anladığım sanada transfer yapılmış sonucu ne zaman alıcaksın büyük gün ne zaman merak ettim inşallah hayırlısı olur arkadaşım buradaki herkez için Allah hepimizin duvalarını kabul etsin alalım sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza

günaydın canım transferim yarin sen doğru hatırlıyorsun.bizim eşimin sperminde sorun vardı hem sayı olarak hemde kalite ve hız olarak biz direk tüp bebek yaptık canım çünkü doktorumuzda zaman kaybetmeye gerek yok dedi.birde orda nasıl bilmiyorum biz burda sigortayla anlaşmalı bir özel hastaneye gittik bir rapor çıkardık ondan sonrası kendiliğinden oldu ilaçları indirimli aldık rapor olduğu için ödemede düştü birde taksitde yapıyorlardı öyle işte allah seninde yardımcın olsun bencede vakit kaybetme tüp bebek yap:1hug:

kızlar günaydın ben biraz sonra doktorumu arayacağım çok korkuyorum sabah birde telefon çaldı bir korkmuşum dudağım uçukladı ne garip ya insan ne kadar da hassaslaşıyorsenağlama

kafiiiiiiiiiiiiiiiii nerelerdesin iyimisin tatlım açınca bana dönermisin seni merak ediyorum:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…