- Konu Sahibi ACELE
-
SSK lımısın
Eğer öyleyse.. Evrakları burdan söyleyim. Gerçi Simzer söylemiştir.
Vukuatlı nüfus kayıt örneği..
Rapor,
Evlilik cüzçfotok,
vizite kağıdı,(opu gününden önce olmalı)
karne ve kimlik fotokopisi
ben tedavi için işten çıktım eşimin üstünden görünüyorum sağlık karnem felan onun üstünden o ssk lı olurmu?
ben tedavi için işten çıktım eşimin üstünden görünüyorum sağlık karnem felan onun üstünden o ssk lı olurmu?
Büyük ihtimalle olur. Eşin vizite kağıdı alacak o zaman eş ve çocuklar için diye bir vizite kağıdı var. Onu hazırlatacak ama opu yapılan tarih olacak yani Pazartesi.. Vukuatlı nüfus kaydı örneğini de nüfus müdürlüğünden alacak. Sen yorma kendini tamammı.. Bolbol dinlen
yok ya daha konuşmadık o konuda da çok kararsızım ben çünkü içime yerleştirilenlerin tutmasını istiyorum benim için bu çok önemli diğerleri için üzülüyorum şimdiden ama nasılsa var diye düşünmeden bendekilerle hayata tutunmak istiyorum ya :1no2:
yok ya daha konuşmadık o konuda da çok kararsızım ben çünkü içime yerleştirilenlerin tutmasını istiyorum benim için bu çok önemli diğerleri için üzülüyorum şimdiden ama nasılsa var diye düşünmeden bendekilerle hayata tutunmak istiyorum ya :1no2:
Yarın ayrıntılı konuş sana en güzel bilgiyi embriyolok Aylin hanım verebilir.. Ama bildiğim kadarıyla onlar döllenmiş durumda değil. Ama sağlıklı döllenmeye hazır donduruluyor.. Tekrar denemeye gerek kalırsa. Yumurta toplama işlemine girmiyorsun .. Eşin sperm veriyor ve sana transver ediliyor sadece. Ama yine de tam anlatsınlar yarın yatarken öğrenirsin işte hepsini..
gerek kalmazsa ne olacak çok üzülüyorum bu yüzdendesenağlama
Gerek kalmazsa ne mi olacak... Şu güzel rahatın bozulacak. Gecen gündüzün karışacak. ıngaaa ıngaaaa. İnşallah gerek kalmayacak. Böyle herşeyden streslenip korkup durmazsan..
inşallah allah hayırlısını nasip etsin allah razı olsun senden beni çok rahatlattın inşallah allahta senin ne muradın varsa versin ama seni mutlaka bulacağım bizim kızda o zaman bayağı bir aşamaya gelir beraber geliriz olmazmı?diğer arkadaştan bahsettim
Ne demek her zaman beklerim.. Kahve ısmarlarım.. AA kahve olmaz açık bir çay.. Sen kahve içme artık zaten demi:) İyi geceler canııııım herşey dilediğin gibi olsun....
acele transfer yarınmı ben cuma biliyordum hadi hayırlı olsun canım. ikiside tutar inşallah. birşey sorucam sen daha önce aşılama denedinmi doktor aşılama yapalım önce dedi ama bir türlü olmadı eşimle zamanlama uymadı ama bana zaman kaybı gibi geliyor acaba direk bende tüp bebeğemi başvursam oluyormu yani ssk dan yararlanabiliyormuyum aşılama yapmadan ne olur beni aydınlat sayende bende çok heveslendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?