tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

darısı herkezin başına az kaldı canım sende göreceksin allahın izniyle buna inan lütfen kalbinle ve beyninle inanmak başarmanın yarısı unutma diğer yarısını hep beraber atlatırız inşallah

ya niye uzuluyorsun anlamadım ki bebeklerin gelcek sana yarın.tek kalmaz merak etme kocası karısı olcak sanki bizim kardeslerimiz hep yanımızda mı:)sende iyiki buradasın inşallah cok guzel olacak herşey bak ne guzel 5 embriyon oluşmus 7 de 5 in ne kadar büyük bir sans oldugunu biliyormusun insanlar 15 tane yumurtluyoda ancak o sayıya ulasıyo.bence bu sansın hep seninle olacak.uzulme sakın vallaha ben bi o asamaya gelsem cok mutlucuk olurdum.bende hadi buyuyun seklinde harap ettim kendimi meğerse benimki uzun protokolmus zaten amac yavas ve aynı duzeyde yumurta uretmekmiş.bende salak gibi hergun gelip bi guzel uzuluyodum normalde benim yumurtalar gunde 2mm buyurdu ama bu ilaçla 1 ya 05mm gecmiyodu bende diyorum neden neden ben kendi halimde bile daha guzel yumurtluyorum diye:)bugun anladım:)yersiz kaygılarla kendimizi uzup duruyoruz iste.simdi sen bol bol dua et.içini huzur rahatlık kaplar.asla olmayacak diye dusunme su an onu dusunmek için cok erken:)

bende cok stres oluyom ama bıraz daha bekleyım asılama yaptıramsüprizzzzz

bekle biraz daha canım şu testi yap birde dün sana bir şeyler yazdım okudunmu bilmiyorum ama internette okumuştum bekle hayırlısı belki normal olur içimde öyle bir his var olmazsa bakarız eğer benimki olursa buraya gelin hem konaklama ücretsiz bizdede kala bilirsiniz tamammı doktorum çok iyi merkezde çok iyi nasılsa bekliyorsun biraz daha keyfini çıkar bakalım zaten tedaviye başlarsan direk tüp bebek yap vakit kaybetme derim ama siz bilirsiniz tabi

ya tatlım bir arkadaş konu açmıştı bugün tüp bebek doğumunun hepsimi sezaryanla yapılıyor CADIARZU

sende yakında o aşamaya geleceksin bak her aşamanın ayrı stresi var ya :sm_confused:

ay abla duygulandırdın benı bıraz daha bekleeyelım dıyorum su testlerden deneyım bıraz oooy yerımben senı canım ablam

bırak duygulanmayı bak 1 hafta sonra hamileyim abla dersen karışmam tadını çıkar tamammı bekle tatlım zamanı gelince birşey sebep olur .mesela biz bu merkezle o kadar çok ön görüşme yaptık ki anlatamam.sonra ben çalışıyordum felan eşim ameliyat oldu boşuna tabiki en son ağustosun başında antalya tıpa başladık ama hiç yol katedemedik sadece giriş yaptıra bildik birde bizimkinin kan testini çok uğraştık randevum vardı hastalanınca gidecektim 1 ay bekledim gittik doktorları yokmuş 1ay sonraya eşimden değişik aralıklarla sperm tahlili istediler olacak ya birinin gününü şaşırmışız 1 gün önceymiş meğerse arıyorum o ona bağlıyor o ona derken birileri açıyor fırça atıyor felan koptuk biz ama hala uğraşıyoruz gelsek olurmu diye gidemedik o üzüntüyle kalktık buraya geldik hastalanmamada 3 gün var belki öyle olmazsa yine kalacak çünkü ön görüşmeye gittik ama doktorum çok iyi biri istersen hastalığının ikinci günü gel bakayım bir dedi şimdi bak nerdeyim kısmet canım vakti gelince birşey sebep oluyor inan:1hug:

hey nerdesiniz benim bugün biraz başım dönüyor strestenmi acaba ne dersiniz:1no2:

şimdilik biraz ayrılıyorum son kalan ütüm var onu yapacağım ama bu gün eşim çok geç gelecek beni yalnız bırakmayın olurmu oda arıyor bende kızlarla oturup konuşuyorum merak etme diyorum iyiki varsınız:1hug::teselli:

hey nerdesiniz benim bugün biraz başım dönüyor strestenmi acaba ne dersiniz:1no2:

kesinlikle ondan bence sen artık yat dinlen bebişlerini hayal et.sevdiğin seyleri oku dinle ye:)

evet evet herşey stresten herşey çok daha güzel olcak yarın benim eşimde yok iğnemi yalnız vurdum!yalnız lmaktan dah çok stere se sokuyo sanki insanı

ama gerçekten hiç analmıyosun bile iğneyi tabi dedin gibi ileriki günlerde nolcak şimdi hedef pazartesi ne dicekler yoksa öbür aya m klacak hayırlısı diyorum bir sürü etüt öğrencisi buldum dershanede kendime pazartesiye kadar vakit geçirmem lazım !allahım abır lütfen

kesinlikle ondan bence sen artık yat dinlen bebişlerini hayal et.sevdiğin seyleri oku dinle ye:)

ama yatamamki arada bir konuşsak olmazmısenağlamazaten allah kısmet ederse bir kaç gün yatacağım heralde hııııııııııı:sm_confused:

merak etme bak en azından çalışıyorsun hem sana deneyimlerini anlatanlar var şanslısın bu yüzden hem bak aynı yerde tedavi görüyoruz aynı şehirde oturuyoruz rahat ol zaten bende ayaklanınca valla sana takılacağım bende nasıl olsa turuzimciyim banada ders verirsin özelinden ama para vermem ona göre Şeniz

ayıpsın bebişide ders benden sen merak etme evet 4 gün çok bişey deüğil geçer hemen ya

ikrar bunu oku lütfen tamam mı okuyunca haberim olsun

ayıpsın bebişide ders benden sen merak etme evet 4 gün çok bişey deüğil geçer hemen ya

tatlım zaten biraz sonra eşin gelecek biraz muhabbet yatacaksın ilaçlarını içmeyi unutma sonra kalkacaksın hazırlan felan hadi çık işe git zaten orda zaman geçer hiç düşünme sonra eve gel ay iğnem dersin hazırla et vurulana kadar stres vurulduktan sonra rahatlıycaksın ve içinde sevinç olacak bak biraz daha yaklaştın bebişine sonra bu günün bitmiş olduğunu göreceksin beni merak edeceksin demiiiiiiii ama:asigim:bak gün geçti ben evde geçirdiysem sen atlatırsın kafanı yorma çünlü bende yıllardır hiç durmadan çalışıyordum işten çıktım yalnız kalldım felan unutmadan part taym işte bulamadım neyse hayırlısı sakin ol ve lütfen günleri sayma şu an en güzel zamanın iyi değerlendir bak pişman olursun sonra demedin demea.s

haklısın nm daha gelmedi ilker ya benim ağzımın tadı hakikaten çok fena yaa

haklısın nm daha gelmedi ilker ya benim ağzımın tadı hakikaten çok fena yaa
tatlı birşey at ağzına üşüttün felanmı acaba stres yapma bak şu kıza bana teselli verecek sözde tatlım ilaçtan değil o buna inan çok gerginsin birde adet belki üşüttün ayaklarını felan sıcak tut merak etmeeeeeeeeeeeee tatlı birşey yoksa toz şeker ye merak etme a.s

iyisin değilmi? sakin ol lütfen hiç düşünme şimdi hiç birşeyi iyimisin:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…