tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ikrarcığım inşallah iyisindir başın felan ağrımıyordur ama çok az kaldı bebeğim geçecek güzel haberlerini duyacağız inşallah böyle bebişlerin hatda hepinizin böyle çifter çifter üçer üçer bebişleri olsun:1hug:

canım hayırlısı olsun özeldemi yaptıracaksın bende raporumu bekliyorum alınca inşallah bende başlıcam tedavi kolay hiç sorun etme 5/6gün (duruma göre değişir)ignelerden sonra yumurtaların toplanır 3gün sonrada transferin olur ondan sonra Allah kerim inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

mehtap polikistik canım sen eski yazılanları okumuşsun.. ACELE hamiş 3 aylık ve ikizleri olucak hayırlısıyla sağlıklı sıhatli..

MERUŞECİM RAHATLA ARTIK BİRAZ AAAAAAAA YAZIK DİİLMİ BEBİŞİNE.... YA CANIM KAFAMA TAKILAN BİRŞEY VAR 10 ARALIKTA TRANSFERİN YAPILDI NASIL 6 HAFTA 3 GÜNLÜK OLUYOR?

slm kıslar nasılsınız ben ıyıyım sızı ozledım
acele kıs bebıslerı op
herkes kendıne ıyı baksın ini hamıs oluruz hepımız
ıkrar sen nasılsın naptın

acele kıs bebıslerı op

Selam swetlena, bizde seni özledik ama bu özlem çok heyecanlı, inşallah hayırlı, pozitif bi bekleyiş oluyordur..

MERUŞECİM RAHATLA ARTIK BİRAZ AAAAAAAA YAZIK DİİLMİ BEBİŞİNE.... YA CANIM KAFAMA TAKILAN BİRŞEY VAR 10 ARALIKTA TRANSFERİN YAPILDI NASIL 6 HAFTA 3 GÜNLÜK OLUYOR?

canım iyiyim biraz daha takmamaya çalışıyorum. en son adet gördüğün tarihten itibaren sayılıyomuş 26 kasımda adet olmuştum. tüp bebekte transferden 14 gün önceki günden itibaren sayılıyomuş benim öyle olduüğu zamanda 26 kasım olmuş oluyor.dr da 6 haftalık dedi bende şaşırdım

meruşem nasılsın canım ..nasıl gidiyo keseni görmüşsün hayırlı olsun varmı bulantı falan ben çok kötüyümde:1no2::1no2:mahvolduğumun resmi yani...ben acı çekerken millet sırıtıyo sen istedin bunu çek şimdi sesini çıkarma diyolarkafamçokkarıştıkafamçokkarıştısenağlama

acele kıs bebıslerı op

inşallah arkadaşım darısı ikrarla senin başına inşallah allahın izniyle güzel haberlerinizi alacağız:teytey::teytey:

çok şükür yamurda başardı darısı ikrarın swetlananın ve tüm isteyenlerin başına kızlar çok az kaldı moraller çok yüksek tamammı

sağol canım gördüm bide kalp atışını duysam içim rahatlayacak. bulantım oluyor fakat kötü koku duuyunca kötü oluyom

bizde 8 aydır bebek için uğraşıyorduk...eşime zorla sperm testi yaptırdım 3 milyon çıktı %10 canlı

tüp bebek dışında bir şansımız kalmadı

ama zamanı konusunda emin değiliz...başka bir şehire yerleşmeyi ve iş yerimi taşımayı düşünüyordum...32 yaşındayım ...hem tüp bebek yaptırıp hem taşınmak ve yeni işyeri çok zor olucak...

tüp bebek tedavisine başlamadan önce rahim filmi çektiriyolar mı...en korktuğum o...

şimdide beni bekleyin bakalım yerimseniben
kiz insallah hayirli haberler verirsin bu gün aklimdan gectin de dedim ayin 14 ü bir sekilde sorarim ay insallahhhallahimm bosa cikarma ümitleri...
ben bile heyecanlaniyorum bana ne oluyosa..

Kızlar hepinizi kutluyorum allah size sabır versin ve inşallah en kısa zamanda anne olursunuz.Hiç umudunuzu kaybetmeyin çünkü benim bir akrabam var.Senelerdir uğraştı en sonunda 2 ay önce nur topu gibi bir oğlan doğurdu. B u arada 52 yaşında ve 17 senedir uğraştı.Bebeği 7 aylıkken sezeryenle aldılar.9 ay beklemediler ne olur ne olmaz diye.Bu arada ACELE YAZDIKLARINI TA EN BAŞINDAN OKUDUM.çOK DUYGULANDIM.Sen gerçekten çok iyi bir anne olacaksın.Bundan eminim.Hele bütün arkadaşlara destek olman olağanüstü bir davranış.Sizleri öpüyorum ve bundan sonra sizleri takip edicem.İNŞALLAH HEPİNİZ KUCAKLARINIZA ÖZLEMİNİ DUYDUĞUNUZ BEBİŞLERİ ALIRSINIZ.:1hug:

sağol canım gördüm bide kalp atışını duysam içim rahatlayacak. bulantım oluyor fakat kötü koku duuyunca kötü oluyom

allahın izniyle duyarsın canım ...bende perşembe günü çok korktum kanlı akıntım geldi eyvah dedim bu da gidiyo neyse apar topar gittik doktora ,,canım doktorum sen sopa istiyosun sopa bişeyin yok bu kadar panik olma bunlar olan şeyler dedi ve ultrasondaydım birden doktor ayar yaptı kalp atışları duymaya başladımsenağlama:teytey:bir bilsen öle heyecanlandımki...allahım tüm isteyenlere nasip etsin 6 hafta 5 günlüktü kalp atışlarını duydum....Şeniz:1hug:

neslihancığım kutlarım canım inşallah allah gönlüne göre verir:1hug:

Geçmiş olsun canım.Zor bir süreç seni bekliyor, ama biz yanındayız senin elmizden geldiğince.Maddi sıkıntılar malesef hep oluyor.Sonuçta hepimiz genç insanlarız henüz bi yatırım yapacak kadar birikimimiz olmuyor, haliyle zorlanıyoruz.İnşallah onu da halledersin canım.

TÜp bebekte zaten kanallarla işin olmayacağı için rahim filmine gerek yok.Rahat ol korkma.

selam canım seninle aynı yaştayız.. darkin dediği gibi hepimiz ya yeni yada 4-5 senelik evli olunca birikim pek olmuyor zorlanıyoruz... elimizde olanıda tedaviye veriyoruz.. inşallah işlerini çabuk atlatır tedavine en kısa zamanda başlarsın..
bende tüp bebeğe geçtim bu ayın sonunda det olunca gideceğim.. benim rahim filmim vardı istediler olduğu için çektirmedim ama orada benim gibi tüp bebeğe geçmiş brine rhim filmi olmadığı için çektrimesini söylediler filim için randevu verdiler.. ama o bayanla biz rapor çıkarttıracağımız için rahim filmi şarttı sen özelde yaptıracaksan istemeyebilirler.. hem korkma çok korkulacak bişey değil.. 10-15 dklık bir işlem biraz sabredicen gerekirse..yerimseniben

Canım bizimde aynı şekildeydi 3 milyon ve %25 di ama eşim tedavi oluyor şu an 6 milyon ve %65 hiç üzülme merak etme yükselir. Biz çok meşhur bir hastaneye gittik bize dediler çok kötü eşinizde hem varikosel var hemde sayı az ameliyattan başka bi çözüm yok ondada düzeliceği garanti değil dediler. Bizde tanıdığımız sayesinde prof gittik ürolog çok şeker biri o bize ilaç verdi eşimde varikosel yokmuş bizi boş yere ameliyat etmeye kalmışlar hiçbir sorun yok sadece sayı düşükmüş Allah o dr u bildiği gibi yapsınnn. 2 ay sonra test olucak inşallah dahada yükselmesini bekliyorlar bu arada 6 milyonken ben aşılama yaptırdım ama olmadı aşılamada şansımız %10 du ama maalesef olmadı. Kısmet Allah ne zaman bize nasip ettiyse o zaman olur bunlar inan bahane bak yenilerde bi arkadaşın eşinin 5.5milyondu hamile kaldı şu an hamile üzülme hemen tüp bebek filanda kalkışma önce ilaç tedavisi olsun eşin ondan sonra düşünün. Şimdiki dr lar hemen tüp bebek diyorlar. Benim rahim filmi yani hsg çekildi hormon tahlilleri herşey yapıldı. Tek sorunumuz sayı ama Allah verirse bu sayıylada olur önemli olan sayısı değil 1 tanesi bol bol fındık ezmesi,muz, fındık, ceviz, keçiboynuzu, bal, pekmez, yer fıstığı kabuklu tuzsuz olanlardan, antep fıstığı böyle şeyler yesin benim eşime dr sadece vitamin verdi. istersen alın deneyin bi zararı yok sonuçta vitamin adı ONE A DAY MEN içinde bütün mineraller ve vitaminler karışık bir de EVON e vitamini çigneme tableti. Bunları kullanıyor yanında gıdasına dikkat ediyor o kadar üzülme umutsuzluğa kapılma düzelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…