A
ACELE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
- #3.221
canım hayırlısı olsun özeldemi yaptıracaksın bende raporumu bekliyorum alınca inşallah bende başlıcam tedavi kolay hiç sorun etme 5/6gün (duruma göre değişir)ignelerden sonra yumurtaların toplanır 3gün sonrada transferin olur ondan sonra Allah kerim inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzMerhaba hanımlar ben çok heyecanlandım.hepinizle tanışmak istiyorum.inşallah hepimizin birer bebişi olurda onlarda büyüyünce yazışır.ilk ilaç tedavime ayın 18 de başladım yarin kontrolüm var hem korkuyorum hemde tedirginim ne olacak bilen varsa bana yardım edermi acaba hepinizi öptümsenağlama
hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşllh. canım bende 6 hafta 3 günlük hamileyim bende cumartesi işe başlayacağım dediğin gb işim oturarak ama bende yoldan korkuyorum 30 dakikalık yol. canım herhangi bir ağrın varmı benim kalçamın üstü ağrıyo korkuyorum acaba kötü bişeymi diye başka problemim yok inşllh kucağımıza alırız sorun olmadan canım 21 ocakta kalp atışları için gideceğim dr a bakalım hayırlısı hepimiz için
slm kıslar nasılsınız ben ıyıyım sızı ozledım
acele kıs bebıslerı op
herkes kendıne ıyı baksın ini hamıs oluruz hepımız
ıkrar sen nasılsın naptın
MERUŞECİM RAHATLA ARTIK BİRAZ AAAAAAAA YAZIK DİİLMİ BEBİŞİNE.... YA CANIM KAFAMA TAKILAN BİRŞEY VAR 10 ARALIKTA TRANSFERİN YAPILDI NASIL 6 HAFTA 3 GÜNLÜK OLUYOR?
canım iyiyim biraz daha takmamaya çalışıyorum. en son adet gördüğün tarihten itibaren sayılıyomuş 26 kasımda adet olmuştum. tüp bebekte transferden 14 gün önceki günden itibaren sayılıyomuş benim öyle olduüğu zamanda 26 kasım olmuş oluyor.dr da 6 haftalık dedi bende şaşırdım
slm kıslar nasılsınız ben ıyıyım sızı ozledım
acele kıs bebıslerı op
herkes kendıne ıyı baksın ini hamıs oluruz hepımız
ıkrar sen nasılsın naptın
meruşem nasılsın canım ..nasıl gidiyo keseni görmüşsün hayırlı olsun varmı bulantı falan ben çok kötüyümde:1no2::1no2:mahvolduğumun resmi yani...ben acı çekerken millet sırıtıyo sen istedin bunu çek şimdi sesini çıkarma diyolarkafamçokkarıştıkafamçokkarıştısenağlama
şimdide beni bekleyin bakalım yerimseniben
kiz insallah hayirli haberler verirsin bu gün aklimdan gectin de dedim ayin 14 ü bir sekilde sorarim ay insallahhhşimdide beni bekleyin bakalım yerimseniben
sağol canım gördüm bide kalp atışını duysam içim rahatlayacak. bulantım oluyor fakat kötü koku duuyunca kötü oluyom
allahın izniyle duyarsın canım ...bende perşembe günü çok korktum kanlı akıntım geldi eyvah dedim bu da gidiyo neyse apar topar gittik doktora ,,canım doktorum sen sopa istiyosun sopa bişeyin yok bu kadar panik olma bunlar olan şeyler dedi ve ultrasondaydım birden doktor ayar yaptı kalp atışları duymaya başladımsenağlama:teytey:bir bilsen öle heyecanlandımki...allahım tüm isteyenlere nasip etsin 6 hafta 5 günlüktü kalp atışlarını duydum....Şeniz:1hug:
bizde 8 aydır bebek için uğraşıyorduk...eşime zorla sperm testi yaptırdım 3 milyon çıktı %10 canlı
tüp bebek dışında bir şansımız kalmadı
ama zamanı konusunda emin değiliz...başka bir şehire yerleşmeyi ve iş yerimi taşımayı düşünüyordum...32 yaşındayım ...hem tüp bebek yaptırıp hem taşınmak ve yeni işyeri çok zor olucak...
tüp bebek tedavisine başlamadan önce rahim filmi çektiriyolar mı...en korktuğum o...
bizde 8 aydır bebek için uğraşıyorduk...eşime zorla sperm testi yaptırdım 3 milyon çıktı %10 canlı
ama zamanı konusunda emin değiliz...başka bir şehire yerleşmeyi ve iş yerimi taşımayı düşünüyordum...32 yaşındayım ...hem tüp bebek yaptırıp hem taşınmak ve yeni işyeri çok zor olucak...
tüp bebek tedavisine başlamadan önce rahim filmi çektiriyolar mı...en korktuğum o...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?