- Konu Sahibi ACELE
-
- #3.281
İkrar tebrik ederim canım. Allah dualarını kabul etmiş sonunda. Çok sevindim senin adına. Buralarda bayram havası esiyor ne güzel. Darısı tüm isteyenlere.
İlgilendiğin için çok teşekkür ederim Acele. İlk önce ben de öyle düşünmüştüm. Ama tüp bebek son nokta o aşamaya geçmeden önce eğer laparoskopi ile çözülecek bir sorunum varsa halletsem daha iyi olur diye düşündüm. Direk tüp bebeğe geçersem sorunumun ne olduğunu bilemeyeceğim. bilmiyorum kafam karışık biraz. Bir yıldır tek bir doktora gittim, çok iyi bir bayan ama infertilite üzerine çok çalıştığını sanmıyorum, daha çok normal yolla hamile kalabilenlerin hamilelik , sezeryan ve doğumlarında başarılı, bir de genel olarak cerrahi konularında. Ali Fuat beye bir gidip fikrini alayım diyorum ne dersiniz. Ameliyat derse ona yaptırırım. Bugün hormonlara baktırdım, FSH normal sınırlarda biraz bekleyebilirim gibi geliyor.
Bir şeyi merak ediyorum kızlar, aşılamalarımda takip olurken benim doktorum 3. gün ultrason kontrolüne gittiğimde karından bakıyordu. reglim bittikten sonra vajinal ultrason yapıyordu. sizin nasıl oldu illaki vaj. bakması gerekiyor mu?
acelem agzına saglık sen ne guzel seyler soluyosun ya inş bende mutlu haber verırım dua edın az kaldı
inş cnm bnm allah kımsenın emegını bosa cıkarmasın inş hepımız anne olalım inşŞenizOLUCAK CANIM 2 GÜN SONRADA SENİN GÜZEL HABERLERİNİ ALICAĞIZ SABRET.
ya nerdesınızzzzzzzzzzzzz kactınızzzzz gene
ya kaçmadık yazdıklarında dolayı teşekkür ederim ama güzelşey söylemiyorum doğruları söylüyorum 2008 sizin seneniz kim tutar sizi allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin güzel haberi alınca eve gelmeyi bekleme bak sen çok geç gelrsin oralarda bir internet cafeye git yaz çık olurmu :1hug:
heydı saol cnm benım allahım ısteyen herkesın kucagını doldursun inş
acelemmmmmmmmmmmmm kıs bebıslerı op yerıme unuttum onları opmeyı bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?