tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İkrar tebrik ederim canım. Allah dualarını kabul etmiş sonunda. Çok sevindim senin adına. Buralarda bayram havası esiyor ne güzel. Darısı tüm isteyenlere.

İlgilendiğin için çok teşekkür ederim Acele. İlk önce ben de öyle düşünmüştüm. Ama tüp bebek son nokta o aşamaya geçmeden önce eğer laparoskopi ile çözülecek bir sorunum varsa halletsem daha iyi olur diye düşündüm. Direk tüp bebeğe geçersem sorunumun ne olduğunu bilemeyeceğim. bilmiyorum kafam karışık biraz. Bir yıldır tek bir doktora gittim, çok iyi bir bayan ama infertilite üzerine çok çalıştığını sanmıyorum, daha çok normal yolla hamile kalabilenlerin hamilelik , sezeryan ve doğumlarında başarılı, bir de genel olarak cerrahi konularında. Ali Fuat beye bir gidip fikrini alayım diyorum ne dersiniz. Ameliyat derse ona yaptırırım. Bugün hormonlara baktırdım, FSH normal sınırlarda biraz bekleyebilirim gibi geliyor.

Bir şeyi merak ediyorum kızlar, aşılamalarımda takip olurken benim doktorum 3. gün ultrason kontrolüne gittiğimde karından bakıyordu. reglim bittikten sonra vajinal ultrason yapıyordu. sizin nasıl oldu illaki vaj. bakması gerekiyor mu?

tercih senin tabi arkadaşım bir doktorla kalma araştır ama tüp bebek derlersede anadoluyu tavsiye ederim zaten antalya içi olursa kontrollerede rahat gidersin kolay gelsin inşallah kendiliğinden hamile kalırsın canım:1hug:

tatlım ben adetimin ikinci günü gittim ve vajinadan ultrasyonla ve elle baktı zaten bir sorun olup olmadığını öyle daha net görüyorlar:1hug:

swetlana duydun demi tatlım güzel haberleri sıra sende bekliyoruz dualarımız seninle biliyorsun değilmi kuzular öpüyor seni kocaman bende tabi:1hug:

Waterlilly Ultrasonu Vajenden Yapiliyor Benimde Tedavi Aşamalari Sürecinde Sürekli Böyleydi Aşilamada Dahi.. Valla Nedenini Anlayamadim Ve Hiç Duymadim Ne Kadar Sağliklidir Bilemem

allahım cok mutluyum duydum ıkrar ana kıs hayırlı olsun mercımegın ıyı bak ona stres yok allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın inş darısı bızlere kıs hamıslerın duası kabul olurmus bana dua et carsambaya inşbende bole sevındırık olum

acelem agzına saglık sen ne guzel seyler soluyosun ya inş bende mutlu haber verırım dua edın az kaldı

ya nerdesınızzzzzzzzzzzzz kactınızzzzz gene

ya kaçmadık yazdıklarında dolayı teşekkür ederim ama güzelşey söylemiyorum doğruları söylüyorum 2008 sizin seneniz kim tutar sizi allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin güzel haberi alınca eve gelmeyi bekleme bak sen çok geç gelrsin oralarda bir internet cafeye git yaz çık olurmu :1hug:

hehehe benı tanımıssın kıs hep gec gelıom degılmı ama cnm benım benım tupbebek merkezı ozel yer kan tahlılını orda yapıyorlar sabah 9da gıdecem ogleden sonra kacta cıkarsa ozaman arıyorlar oyuzden cnm benım bı aksılık olmazsa tahlılden sonra kkya gırerım sonucu beraber beklerız artık inş olumlu olrda ılk sıze solerım sonra kocıse Şeniz

Kızlar nasılsınız.İkrarın sevinçli haberini aldım,inanın sizin kadar mutlu oldum.Şimdi sıra Svetlanada.İnşallah Acelenin dediği gibi bu sene sizin seneniz olur,isteyen herkese çifter çifter bebek versin allahım.SİZLERİ ÖPÜYORUM.Aceleciğim bebişlere iyi bak.İkrarcığım sende dikkat et kendine.Svetlana ha gayret başaracaksın güzelim duacıyım senişn içinde.:1hug::teytey:

acelemmmmmmmmmmmmm kıs bebıslerı op yerıme unuttum onları opmeyı bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar size o kadar çok dua ediyorumki gece gündüz allahım sizede yaşatsın isteyen herkeze nasip etsin artık hep beraber sevinelim istiyorum inanın hep güzel haberlerinizi bekliyorum allahım ne olur yarabbim duy sesimizi yarabbim sağlıklı hayırlı evlatlar ver allahım ne olur yarabbim allahım hepşinizin gönlüne göre versin inşallah

heydı saol cnm benım allahım ısteyen herkesın kucagını doldursun inş

kıs acelem allah sendende bebıslerınden de razı olsun cnm benım sızın duanız kabul olur helekı sen 3canlısın inş bızde guzel haberle donerız allahım sna esıne ve bebıslerıne uzun omurler versın cnm bnm

acelemmmmmmmmmmmmm kıs bebıslerı op yerıme unuttum onları opmeyı bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

valla daha şimdiden göbüşüm kocaman oldu yakında oturduğum yerden öperim heralde:roflol: allahım darısı sizin başınıza inşallah swetlanacığım sende benim yerime sev konuş şimdiden 2 kuzen benimkiler ikrarın kaç bilmiyorum 1-yada 2 de ondan seninkilerin yolunu gözlüyor ona göre çok az kaldı başaracaksınız dualarım sizinle:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…