- Konu Sahibi ACELE
-
- #3.241
selam canım seninle aynı yaştayız.. darkin dediği gibi hepimiz ya yeni yada 4-5 senelik evli olunca birikim pek olmuyor zorlanıyoruz... elimizde olanıda tedaviye veriyoruz.. inşallah işlerini çabuk atlatır tedavine en kısa zamanda başlarsın..
bende tüp bebeğe geçtim bu ayın sonunda det olunca gideceğim.. benim rahim filmim vardı istediler olduğu için çektirmedim ama orada benim gibi tüp bebeğe geçmiş brine rhim filmi olmadığı için çektrimesini söylediler filim için randevu verdiler.. ama o bayanla biz rapor çıkarttıracağımız için rahim filmi şarttı sen özelde yaptıracaksan istemeyebilirler.. hem korkma çok korkulacak bişey değil.. 10-15 dklık bir işlem biraz sabredicen gerekirse..yerimseniben
bir de eşim bu duruma beklemediğim kadar üzüldü...dünden beri çok üzgün..sanki erkekliği yara almış gibi...bir de doktor... ne dersem deyim ben kısırım diyip duruyor...o yüzden de bir an önce tüp yaptırsam mı diyorum
allahın izniyle duyarsın canım ...bende perşembe günü çok korktum kanlı akıntım geldi eyvah dedim bu da gidiyo neyse apar topar gittik doktora ,,canım doktorum sen sopa istiyosun sopa bişeyin yok bu kadar panik olma bunlar olan şeyler dedi ve ultrasondaydım birden doktor ayar yaptı kalp atışları duymaya başladımsenağlama:teytey:bir bilsen öle heyecanlandımki...allahım tüm isteyenlere nasip etsin 6 hafta 5 günlüktü kalp atışlarını duydum....Şeniz:1hug:
aynı bende öyle paniğim. canım kalçamın üst kısmı ağrıyo eyilip kalkarken özellikle sence normalmi bel ağrısı şimdiden olurmu. bu arada sen kaç haftalık oldun ilaç ne kullanıyosun canım
canım benim de arada belim ağrıyo bazen kasıklarım ağrıyo...böle olunca sırt üstü yatıp dinleniyorum...ilaç olarak coraspin ,crınone jel e döndüm yine...kalsiyumu bıraktım adını andıkça midem bulanıyo ....doktorum bırak dedi.....birde magnezyum kullanıyorum......mide bulantısı içinde bişey verdi onu içmiyorum içersem daha kötü oluyom...benim ki 7 haftalık oldu allahın izniyle sen ne zaman gitcen kalp atışları için....benim ayın 21 inde yine kontrolüm var..doktorum ne z<aman istersen içine bir korku düştüğünde gel ben bebeğimi görmek istiyorum dersin bakarız bebişine kendini bu kadar korkutma dedi sende rahat ol:1hug:
günaydın canım yarın 7 haftaalık olacağım.bende ayın 21 inde gideceğim kalp aatışını duymak için çok korkuyorum ya bişey olursa diye bide belim çok ağrıyınca panik oldum resmen. Allahım kucaağımıza aalmayı nasip eder inşallah. ben folic plus,bebe aspirini,cronone jel,bide 3 günde bir prengl iğne vuruluyorum.inşallah herşey yolundadır
ikrarcım umarım yarın hayırlı haberlerle gelirisn fazla yazamasamda seni ve yağmuru merakla bekleyenlerdendim çok şükür yağmurun güzel haberini aldık yarında inşallah senin güzel haberini alırız:1hug:a.s.ve yarın buyuk gun cok heyecanlıyım ve korkuyorum tuafım yanı :bbo:
acele ablam yarın snucu alınca telefon acarım anında merak etme sakın benı ben arayana kadar ŞenizŞeniz
ve yarın buyuk gun cok heyecanlıyım ve korkuyorum tuafım yanı :bbo:
acele ablam yarın snucu alınca telefon acarım anında merak etme sakın benı ben arayana kadar ŞenizŞeniz
hadı ıkrar inş sen yarın bnde carsamba gunu hamısım dıyecegız inş allahım emeklerımızı bosa cıkarmasın
slm kıslar ben geldım nasılsınız az kaldı 16sına cok heyacanlıyım ben inş olur yarabbım bu sefer inş
canım bel ağrısı normal o jel de yapıyo,,,bu iğne ne için onu anlamadım,,sakın korkma herşey yolundadır inşallah,,,senin bulantın kusman yokmu ne güzel...zorlandıkca kasıklarım ağrıyo....:çok üzgünüm:ben de korkuyom....zaten benim hafif hafif lekelenmelerim var..allahım sonunu ii yapsın dua etmekten başka yapabilecek bişeyimiz yok valla:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?