kıs acelem allah sendende bebıslerınden de razı olsun cnm benım sızın duanız kabul olur helekı sen 3canlısın inş bızde guzel haberle donerız allahım sna esıne ve bebıslerıne uzun omurler versın cnm bnm
Aceleciğim bak şuanda ezan okunuyor.duaların kabul olacak eminim.inşallah güzelim allah büyüktür.
amin canım yaa yerimsenibenallahım herkese bebiş versin en hayırlısından a.sbanada tabi sırnaşık şey
ne guzel gobuslu ole gobuse can kurban inş bızde ole oluruz hayırlısı bakem
swetlana sen tüp bebekmi oldun sonuc ne zaman inş. iyi haberler verırsın acele senınkıler kac aylık oldu :)))))))))
allah kısmet ederse 16.cı haftanın içindeyim bu haftayıda sorunsuz geçire bilirsem 4 aylık olacaklar gerçi son zamanlarda korkunç kasık ağrlarım var ama sanırım büyüyorlar birazda üşüttüm heralde ondan hayırlısı allahtan :1hug:
swetlena canım...2 gün sonra seninde mutlu haberlerini alıcaz işalllah!!!
inşallah canım inşallah seninde güzel haberlerini alırız allahım isteyen herkeze nasip etsin inşallah:1hug:
tatlım ben adetimin ikinci günü gittim ve vajinadan ultrasyonla ve elle baktızaten bir sorun olup olmadığını öyle daha net görüyorlar:1hug:
hadı ınsallah canım dua edın bana ŞenizŞeniz
yukselsın degerlerım Şeniz
insan kendini bir garip hissediyordur.inanırmısınız ben 30 yaşına kadar jinekolog yüzü görmedim. acayip korkardım rahatsızlanıp muayene olmak zorunda kalırsam diye. halbuki ben sağlıkçıyım, ama bir jinekoloji masası iki diş hekimi koltuğu tüylerimi diken diken ediyordu. tedaviye başlayınca sizlerinde yaşadığınız gibi Oooooo. bizim kaderimiz de buymuş. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
fasülyeleri ben de öpebilir miyim. yeni tanışıyoruz ama a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?