tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aceleciğim bak şuanda ezan okunuyor.duaların kabul olacak eminim.inşallah güzelim allah büyüktür.

aycanım ya sendende razı olsun sizde böyle eşinle çocuklarınla kocaman ve çok mutlu bir aile olun tez zamanda inşallah :1hug:

ne guzel gobuslu ole gobuse can kurban inş bızde ole oluruz hayırlısı bakem

Aceleciğim bak şuanda ezan okunuyor.duaların kabul olacak eminim.inşallah güzelim allah büyüktür.

evet arkadaşım inşallah herkeze eli ayağı düzgün sağlıkıevlatlar nasip etsin yaradanım:1hug:inşallah herkezin kucağını doldursun sağlıkla berabera.s

swetlana sen tüp bebekmi oldun sonuc ne zaman inş. iyi haberler verırsın acele senınkıler kac aylık oldu :)))))))))

ne guzel gobuslu ole gobuse can kurban inş bızde ole oluruz hayırlısı bakem

inşallah arkadaşım çok az kaldı zaten bebişler senle sadece formaliteler bekliyor kan felan formaliteden aslında annesiyle onlar çoktan buluştu allahım ayırmasın yarabbim üşütme swetlana git sıcak odaya canım öpüyoruz seni dualarımız seninlea.s

swetlana sen tüp bebekmi oldun sonuc ne zaman inş. iyi haberler verırsın acele senınkıler kac aylık oldu :)))))))))

allah kısmet ederse 16.cı haftanın içindeyim bu haftayıda sorunsuz geçire bilirsem 4 aylık olacaklar gerçi son zamanlarda korkunç kasık ağrlarım var ama sanırım büyüyorlar birazda üşüttüm heralde ondan hayırlısı allahtan :1hug:

cnm bnm saol sende dıkkat bebıslere usutme onları haaaaaaaaaaaaaaa:mymeka:hadı kacıyom ben kendınıze ıyı bakın yarın gene gırerım

ewet derram tupbebek 16sında sonuc bellı olcak hayırlısıyla inş

az kalmış canım hadi hayırlısı bakalım

İkrarcım seni çok tebrik ediyorum!!!Sanırım kaç mercimeğin olduğu belli değil daha??İşallah iki tane bebişin olur,biri senin diğeride kocişinin kucağını doldurur!!!!Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder umarım:)Kendine çok dikkat et arkadaşım....

swetlena canım...2 gün sonra seninde mutlu haberlerini alıcaz işalllah!!!

ikrarcım tebrikler canım darısı bizim başımıza artık. umarım sağ salim alırsın kucağına tatlı melekleri. beklki 2 tanedir ha:)) hayırlısı olsun canım

tatlım ben adetimin ikinci günü gittim ve vajinadan ultrasyonla ve elle baktı zaten bir sorun olup olmadığını öyle daha net görüyorlar:1hug:

insan kendini bir garip hissediyordur. inanırmısınız ben 30 yaşına kadar jinekolog yüzü görmedim. acayip korkardım rahatsızlanıp muayene olmak zorunda kalırsam diye. halbuki ben sağlıkçıyım, ama bir jinekoloji masası iki diş hekimi koltuğu tüylerimi diken diken ediyordu. tedaviye başlayınca sizlerinde yaşadığınız gibi Oooooo. bizim kaderimiz de buymuş. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.

fasülyeleri ben de öpebilir miyim. yeni tanışıyoruz ama a.s.

öpe bilirsin teyzesi onlarda seni öpüyorlarmış evet ya insan önce utanıyor sonra oooooooooooooo nelere alışmıyorki değilmi allahım herkeze kısmet eder inşallah:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…