tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım sana jel bir ağırlık yapıyomu yani içine bir sıkıntı veriyomu....benim psikolojikmi bilmiyorum ama bana o jeli sıkınca bişeyler oluyo heryerim ağrıyo..benim lekelenmem kahveliydi baştan jeli kullanıyodum sonra bıraktım 5 6 gün progestan kullandım...doktorum yine jel e devam et dedi......sen jeli buzdolabındamı saklıyosun ...bana öle dedilerde....

tatlım günaydın bence eğer tüp bebeğe başlıyacaksan ben anadoluda yaptırdım doktorum sinan bey çok iyi biri başka hiç bir yere gitmeden git onunla görüş muayeneden sonra o sana gerekli bilgiyi verip yönlendirir canım korkma olurmu hayırlısıyla bebişlerin olur tatlımyerimseniben

kızlar şuan öyle güzel bir haber aldımki mutluluktan ağıyorum ne olduğunu bilin bakalım allahım darısı swetlananın başına yarabbim isteyen herkeze nasip et allahım sen çok büyüksün yarabbim :teytey::teytey::teytey:

kızlar inşallah çfter çifter bebişleriniz olur swetlana sıra sende allahım isteyen herkeze eli ayağı düzgün bebişler nasip etsin inşallah

ŞenizŞeniz:roflol::roflol:

inan sevinçten ağladım hep böyle gül bebeğim küçük anne darısı şimdi swetlananı başına sakın hiç bir şeyi kafana takma çünkü herşey çok güzel olacak inan buna en kötü gününn bugünkü gibi sevinç göz yaşıyla dolu olsun inşallah canım kardeşim

cnm ağrı falan belimde biraz oldu oda oturmaktan diyorum:)arada kasıklarıma gelio gidio ama hamilelik belirtiside yaşamıyorum şuanda heralde erken. ayrıca beni yolum trafik olunca 2 saati bile buluoo napalım çalışmalıyım

bu çok süper ya çok mutlu oldum ne güzel:):dance: :teytey: :teytey:

gülseren ben istanbulda yaptırdım ilk deneme daha kaç tane bilmiorum 2 emriyo verildi:) 19 ocakta inşallah görücem

swetlana teyzesi seninde çok güzel haberlerini alacağız 2008 sizin seneniz ben demedimmi ay ne güzel peş peşe doğuracağız hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yakında o güzel bulantılarınız başlıyacak şimdiden stok yapın:roflol::roflol: çok şükür benim bazen oluyor artık darısı başınıza neyse bulantılarınız başlayınca bir kaç tiyo vere bilirimmmmmmmmmmmmyerimsenibena.s.

ablam benım senın emegını asla odeyemem ben senın degerlerın ılk tahlılde kactı ablacım

ah tatlım ne emeği inan çok mutlu oldum sevinçten ağladım çok güzel bir duyguydu sabah eşim işe gidince kalktım yasin okudum sana dua ettim hep inşallah diye çok şükür allahıma darısı şimdi swetlananın başına değeri inan hatırlamıyorum eğer bir abla olarak beni dinlersen hiç araştırma herkezin bünyesi farklı yorma kendini dinlen ilaçlarını kullan allhın izniyle hiç bir sorun çıkmaz canım şuan mercimeğin senin herşeyini hissediyor bunu internette okumuştum anne heyecanlanır yada karmaşık duygular içine girerse vücut hormon dengeleri bozulurmuş buda bebekler üzerinde çok olumsuz olurmuş rahat ol sennnn HAMİLESİN UNUTMA tadını çıkar dondurmanıda ye yavaş yavaş üstünede ılık su iç bir şey olmaz bende çok yiyorum korkma birşey olmaz tatlım:1hug:

sen bıtanesın ablam sagol hersey ıcın ya sana olan sevgım kelımelere sıgmıyo :asigim:

senağlama çok duygulandırdın beni bende seni gerçek kardeşimmişsin gibi çok seviyorum inan şimdi hamişliğin tadını çıkar en zoru geçti bundan sonrası geçer rahat ol yakında mercimeğinin kalp atışlarını duyacaksın allahım herkeze yaşatsın inşallah :dance::1hug::teselli:

ikrarcım adaşım canım çok sevindim Allah sağlıkla sitahli kucagına almayı nasip etsin inşallahhh

Kiisslar Ağlaticaksiniz şimdi Beni Ya Böyle Güzel Bir Haberden Sonra Boşverin Herşeyi Yuppiiiiiiiiiiiiiii Yaşasin Bebişlerimizz.... Darisi Swetlana Ve Isteyen Herkesin Başina...

canım benim hayırlı olsun çoooooook sevindim Allah tamamına erdirsin sonucun kaç çıktı bu arada. Allahım diğer arkdşlarada nasip eder inşllh

canım benim hayırlı olsun çoooooook sevindim Allah tamamına erdirsin sonucun kaç çıktı bu arada. Allahım diğer arkdşlarada nasip eder inşllh

boş verin sonucu kaçtıktığını böyle strese yol açarsınız duruma bakın pozitif gerisi boş değilmi nasıl gidiyor canım bulantıların başladımı korkularını yene bildinmi biraz tatlımyerimseniben

Ben reklama girmesin ama :) fertıcenter'da yaptırdım.sen ne aşamadasın gülseren merak ettim... yani varmı bebiş sen nerde yaptırdın... bu arada kızlar Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar kucağınıza almayı nasipetsin.

YAĞMURCUM BEN ARALIKTA YAPTIRDIM AMA OLMADI BEKLEMEDEYİM ŞUAN DONDURULMUŞ EMBRİYOLARIM VAR AMA MADDİ SIKINTIMIZ VAR BİRAN ÖNCE ONU ATLATMALIYIZ SONRADA DURUMA GÖRE BAKICAĞIZ İŞTE... EN ERKEN ŞUBATTA TEKRAR DENEYEBİLİRİZ DOKTORUN DEDİĞİNE GÖRE...

Cnm Inşallah Dondurulmuşlara Nasip Olur... Ama çoooooooooook Dua Et.gerçekten Hem Maddi Hem Manevi Açidan Sarsiyor Insani Sadece Tutunca Tesellisini Aliyorsun Inşallah Allah En Kisa Zamanda Sanada Nasip Eder.sen Hangi Hast.yaptrdn?gülsrn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…