E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
- #3.261
canım tüp bebekte kullanılıyo prengly 1500iü diye iğne bebek daha rahat yerleşsin diye sanırım benim bulantım kusmam oluyo ama kötü koku duyunca fenalaşıyorum durup dururken olmuyo.inşllh normaldir canım 2inde gideceğiz kontrole inşllh herşey yolundadır. lekelenmn kan mı yoksa akıntı gibimi o jelde yapar benim wc ye gittiğimde parça parça düşüyo beyaz sabun parçası gb merak etme
Merhaba kızlar,
Başaranlara rahat bir hamilelik ve sağlıklı bebişler; çalışanlara da sabır, sağlık, azim ve başarılı sonuçlar diliyorum. Uzun süredir forumu takip ediyorum ama yazmadım şimdiye kadar. 31 yaşındayım, 5 yıllık evliyim, sorunum prolaktin yüksekliği ve sağ kanalda darlık. 17 yıl kadar önce apandisit ameliyatı olmuştum, yapışıklık olabileceğinden şüpheleniyor doktorum. 1 yıldır doktor takibindeyim, yumurta takibi yapıldı, olumlu sonuç alınamayınca aşılamaya geçtik. 3 aşılama yapıldı onlar da olmadı. Sıra geldi tüp bebeğe. antalyada yaşıyorum, bucaktaki doktora gidin diye baskı yapıyor çevremdekiler, ben anadolu hastanesindeki tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyorum. ama önce laparoskopi olmalımıyım bilmiyorum. doktorum yapalım demişti, ben çekiniyorum. "acele" senin yazdıklarını okudum ve pozitif yönün çok hoşuma gitti, takdir ediyorum. Bebişlerini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. senin bana daha çok yardımcı olabileceğini düşünüyorum tecrübelerinle bana ışık tutarsan çok sevinirim. sen ali beye gittin mi hiç. ona gitmeden tüp bebeğe başlamasam mı acaba. daha önce takip olduğum doktor devlet hastanesi doktoruydu. çok yardımcı oldu, benim jinekolojik muayene korkum vardı onun sayesinde yendim sayılır. Kafam karışık. bazen bebeği gerçekten istemiyorum da ondan mı olmuyor diye düşünüyorum. negatif sonuçlar da yıprattı tabi biraz. son aşılamamı bu ay yaptık, sonucunu iki gün önce öğrendim. kimseyle konuşmak istemiyorum çevremden. "kafana takma" ile başlayan cümlelerden bıktım. inanmaya ihtiyacım var o kesin. Allah hepimize ve tabi eşlerimize de yardımcı olsun.
ŞenizŞeniz:roflol::roflol:
ablam benım senın emegını asla odeyemem ben senın degerlerın ılk tahlılde kactı ablacım
sen bıtanesın ablam sagol hersey ıcın ya sana olan sevgım kelımelere sıgmıyo :asigim:
gülseren ben istanbulda yaptırdım ilk deneme daha kaç tane bilmiorum 2 emriyo verildi:) 19 ocakta inşallah görücem
canım benım cok tesekkur ederım sagol
bu arada az daha mesajını sılıyodum yanlıslıkla heyecandan sırnaşık şeyŞeniz
amin canım ınsallah allahım herkese nasıp eder ŞenizŞeniz
allah razı olsunŞeniz
canım benim hayırlı olsun çoooooook sevindim Allah tamamına erdirsin sonucun kaç çıktı bu arada. Allahım diğer arkdşlarada nasip eder inşllh
Ben reklama girmesin ama :) fertıcenter'da yaptırdım.sen ne aşamadasın gülseren merak ettim... yani varmı bebiş sen nerde yaptırdın... bu arada kızlar Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar kucağınıza almayı nasipetsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?