tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
37 cıktı suanda 50 olması gerekıyomus hamilyim ama degerler dusuk :çok üzgünüm:

korkma üzülme yükselir düşünme canım allah büyük inşallah değerlerin çok ama çok yükseleceka.s

ınsallah carsambayı beklioruz şimdi umutla Şeniz

benim heyecanım geçti canım ya ben biliyorumki bir sorun çıkmayacak allahın izniyle sen onu bunu boşverde bulantıların başlamadan stok yap:roflol: ay abla ya çok kötüyüm diyeceksin inşallah bebeğim bebişini yada bebişlerini sev olurmu konuş onlarla sıkı sıkı tutunsunlar gerisini annesiyle babasına bıraksınlar hayırlısıyla allahımın izniyle çok güzel olacak 2008 hepinize bebişlerinizi verecek unutma hamileliğin her aşaması bir risk biliyorsun o yüzden rahat ol iyi düşün pozitif olki herşey güzel olsun evet hanımlar sizde moraller çok yüksek herşey güzel olacak tüp bebek bölümünde bebişlerin gelişmelerini konuşacağız hep berabera.s

canım ben buzdolabında saklamıyorum eczane dolaba koymayın dedi. mantıkende düşünsene soğuk bişeyi koyuyosun oraya bence sakıncalı üşütürsün bende bel ağrısı yaptı çok başka sorunum yok çok şükür

ınsallah carsambayı beklioruz şimdi umutla Şeniz

İkrarcım inşallah güzelim çarşamba günü de gelecek daha çok çarşambalar görürsün merak etme ama göbişin büyüyerek inşallah.Öpüyorum seni kocaman.Benim içime iki bebiş doğuyor.Dur bakalım,görecez hayırlısıyla.a.s.

bencede dolaba koymayın hava zaten serin canım ya birşey olmazki hem korkmayın bende kullandım değişik bir akıntı yapıyor bana birde pişik yapmıştı yürüyemiyordum valla:çok üzgünüm: sonra doktorumu aradım tablet verdi progestan ama inanın bulantı çekerken onu içmek çok kötüydüa.s o yüzden jel iyidir idaredin canlarım fazla kullanmıyacaksınız olurmu:1hug:

hadı ınsallah canım dua edın bana ŞenizŞeniz
yukselsın degerlerım Şeniz

Canım yükselecek....sen içini ferah tut!Baksana kaç kişi dua ediyor!Başkası için edilen dua daha çabuk tutarmış:)):teytey:

günaydın türkiyenin en güzel anneleri ve anne adayları bugün nasılız bakalım moraller çok yüksek kimse umudunu kaybetmesin 2008 de allahım hepimize sağlıklı bebişler kısmet edecek inşallah unutmayın lurmu öpüyorum hepiniziyerimseniben:teytey::teytey:

gunaydın kıslar nasılsınız ben cok heyacanlıyım ya artık bıttı yarın anyayı konyayı ogrenecem hadı hayırlısı banada dua edın kıslar nolur bu sefer olsun inş

inş cnm bnm hamıslerın duası kabul olur yarın olumlu bı habr verebılırım inş senınde degerın yulselır inş takma sıkıntı yapmakı bebıs yada bebısler korkmasın emı:emir_ıkısı senın ıkısıde benım inşbebek:

swet seninde yanlış anlamadıysam testin yarın benimde cuma günü birşey sorucam sen crone jel kullanıyormusun

gün sayan güzel anne adayları hadi bakalım inşallah herşey yolunda gidecek güzel haberleriniz alacağız..
ikrarcım inşallah değerlerin yükselira.s a.s.
swetlana sanada yarın için bol şanslaryerimsenibena.s.
aynuröz canım seninde az kalmış inşallah güzel haberlerini alırız..:1rolleyes:a.s.

:teytey:ikrar swetlana hiç ama hiç korkmayın çok güzel haberlerle geleceksiniz:dance::teytey::teytey: biliyorsunuz ben kutlamalara çoktan başladım gerisini siz getiireceksiniz bütün siteyi ayağı kaldıracağız moraller yüksek haaaaaaaaadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:teytey::teytey:

İkrarcım seni çok iyi anlıyorum ama moralimiz yüksek olduğu sürece herşey daha iyi olacak... yükseleceği kesin sen mutlu ol bende dua ediyorum herkes ve kendim için ben ilk testimi 11.gün yaptırdım hcg145 ama buna rağmen inanamadım zaten sanırım 10dan sonraki değerlerin hepsi pozitif sadece bünyeden bünyeye fark ediyor... 11.günden sonra içim yine telaşlıydı acaba yükselcekmi diye 2 gün sonra yaptırdım beklemek çok zor kalbim çok hızlı atıyodu:) doktorum 145in 2 katı olmalı dedi... sonucu aldım hcg347........ ve ben hala inanamıyorum hamile olduğuma... cumartesi ultrasona gidicem İNŞALLAH sonucu iyi görürüm:)) ozman inanırım healde:))

ikrar moralini bozma canım, şu sıralar moral çok önemli biliyorsun. üzerinde çok düşünmemeye çelış. burada sohbet etmek dertleşmek çok güzel ama kafandan atamamana sebep oluyordur, biraz başka uğraşlar bulsan kendine. bak ben de senin ablan sayılırım, yolda sen önde olsan da yerimseniben . Buradan güzel haberler aldıkça ben de yerimde oynuyorum valla. :dance:
swetlana senin de güzel haberler vereceğine inanıyorum hadi anneler gösterin kendinizi :hooray:

canı gönülden tebrikler. kan testin pozitif çıkmış ya daha neyi bekliyorsun? düğün de senin, bayram da. :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…