A
ACELE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
- #3.321
37 cıktı suanda 50 olması gerekıyomus hamilyim ama degerler dusuk :çok üzgünüm:
ınsallah carsambayı beklioruz şimdi umutla Şeniz
canım sana jel bir ağırlık yapıyomu yani içine bir sıkıntı veriyomu....benim psikolojikmi bilmiyorum ama bana o jeli sıkınca bişeyler oluyo heryerim ağrıyo..benim lekelenmem kahveliydi baştan jeli kullanıyodum sonra bıraktım 5 6 gün progestan kullandım...doktorum yine jel e devam et dedi......sen jeli buzdolabındamı saklıyosun ...bana öle dedilerde....
ınsallah carsambayı beklioruz şimdi umutla Şeniz
canım ben buzdolabında saklamıyorum eczane dolaba koymayın dedi. mantıkende düşünsene soğuk bişeyi koyuyosun oraya bence sakıncalı üşütürsün bende bel ağrısı yaptı çok başka sorunum yok çok şükür
hadı ınsallah canım dua edın bana ŞenizŞeniz
yukselsın degerlerım Şeniz
gunaydın canım bende yarın doktora gıtcem ınsallah ıkımızde guzel haberle donerız benım degerler dusuk cıktı malesef benım de yarına yukselmıs olur ınsallah Şeniz
sende hamişsindir insallah Şeniz
swet seninde yanlış anlamadıysam testin yarın benimde cuma günü birşey sorucam sen crone jel kullanıyormusun
İkrarcım seni çok iyi anlıyorum ama moralimiz yüksek olduğu sürece herşey daha iyi olacak... yükseleceği kesin sen mutlu ol bende dua ediyorum herkes ve kendim için ben ilk testimi 11.gün yaptırdım hcg145 ama buna rağmen inanamadım zaten sanırım 10dan sonraki değerlerin hepsi pozitif sadece bünyeden bünyeye fark ediyor... 11.günden sonra içim yine telaşlıydı acaba yükselcekmi diye 2 gün sonra yaptırdım beklemek çok zor kalbim çok hızlı atıyodu:) doktorum 145in 2 katı olmalı dedi... sonucu aldım hcg347........ ve ben hala inanamıyorum hamile olduğuma... cumartesi ultrasona gidicem İNŞALLAH sonucu iyi görürüm:)) ozman inanırım healde:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?