tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne Güzel Bak Benimde 6 Gün Geçti Ama Arada Pembe Gelio Olur Diolar O Biraz Canimi Sikiyo Bu Yüzden Emin Olamiyorum Diyorum Ultrasona Kadar... Swetlana Bu Arada Seninde Iyi Haberlerini Bekliyorum Benim Transfer 25 Aralikta Olmuştu Ilk Tüpbebek:) Kanama Olunca Biraz Testi 10.gün Yapin Dediler Bende 11.gün Yaptim Pozitif:)) Seninkinide Bekliyoruz Cnmm..

inş hayırlısı bakalım yarın bellı olcak ama cok heyacanlıyım ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

KISLAR BEN CIKIYORUM YARIN TESTEN SONRA GIRERIM BANA DUA EDIN NOLUR YARIN MUTLU BIR HABER ALAYIM İNŞ

slm arkadaslar bi sorum olacakti.ben yurt disinda yasiyorum keci boynuzu pekmezinin sperme iyi geldigini duydum aceba nerelerde satildigini yazarmisiniz ltf.bi yakinim turkiyeden gelecek ismarlayacam tesekkurler

eminönünde veya baharaçılarda var ama bu tek başına işi yaramıyor. Benim eşiminde sperm sayısı düşük ne olduğu araştılmalı önce iyi bir ürologa gidin onlar vitamin veriyor genelde benim eşimin vitaminle yükseldi

seda tsk ederim cevapladigin icin bn fransada yasiyorum burdaki doktorlar hic bisey vermedi.bisey bildikleri yok yani simdi yemesinmi diyosun?

:teytey: ikrarcım çok tebrik ederim.İnşallah bebişlerini kucağına alırsın.mucccck Şeniz

sagol canımın içi ama degerlerım dusuk cıktı yarın gene bakcaklar ınsallah yukselır ınsallah Şeniz

canım benim sen moralini yüksek tut.hamişliğin tadını çıkar.yarın öğreniceksin inşallah bebişin sağlıklı olacak.bu arada dün giremedim bizim bilgisayarda bi sorun vardı çatladım kısss .... kafamçokkarıştı

ikrarcım sana özelden mesaj attım becerebildim mi acaba?bi baksana kısssss

Günaydin Kizlar Hepinizin Iyi Haberlerini Bekliyourum Dualarim Sizinle:)

günaydınlar
ikrarcım umarım herşey yolunda gidiyodurrr,,,güzel haberlerini bekliyoruz canım...bol şans...Şeniz:1hug:

herkeze günaydın ikrar swetlana hadi canım güzel haberlerinizi bekliyoruz dualar sizinle korkmayın allahın izniyle inşallah hamişsinizdir:1hug::teytey:a.s.

hadi kızlar ikrar swetlana saat kaç oldu çok merak ediyorum sizi hadi güzel haberleri verin artık :dance:

hadi kızlar ikrar swetlana saat kaç oldu çok merak ediyorum sizi hadi güzel haberleri verin artık :dance:

Evet bende bekliyorum Aceleciğim.Nerde kaldı şu kızlar.Svetlana hemen gelir gelmez sevinçli haberi ver.Şeniz:dance::1hug:Acele bebişlerin napıyor öp benim için olurmu.Şeniz

Acele Ablişim Sen Nasilsin Bebişlerimiz Nasil, Cinsiyetlerini öğrenmeye Az Kaldi Görürsün Ama Bak Biri Kiz Biride Erkek Olcak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…