tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çay falan içtim şimd ya haklısın ya benim sana destek olmam lazım sen bana destek oluyosn

çay falan içtim şimd ya haklısın ya benim sana destek olmam lazım sen bana destek oluyosn

geçtimi ağzındaki tat sakin ol kafana takma her aşamanın ayrı bir stresi ayrı bir güzelliği var güzelliği yaşa tamammıŞeniz

Selam kızlar... Acelecim nasılsın kendini nasıl hissediyorsun. Dün akşam asana yazdıklarımı konuştum bugün wc konusunu yanlış söylemişim.. Sonda takıyorlar en zahmetsiiz ve temizi oymuş..

merhaba AIRFORCE ne haber çok yoruldunmu ya ben eskiden sigara içiyordum tedaviye başlayınca bıraktım şimdi bir tane içeyimmi? birşey olurmu sence birde yumurta toplama işleminden sonra ilaçlarımız varya 1 tanesi sabah -akşam yarinde içeyimmi doktoruma sormadım neyse oraya gelince olmazsa içerim a.s

Selam kızlar... Acelecim nasılsın kendini nasıl hissediyorsun. Dün akşam asana yazdıklarımı konuştum bugün wc konusunu yanlış söylemişim.. Sonda takıyorlar en zahmetsiiz ve temizi oymuş..

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee anne o acıtmıyormu korkuyorum bensenağlama nasıl birşey o kim takacak bak gelmem haaaaaaaaaaaaaaaaaaaasenağlama

bak gelmem haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cevap verirmisin acıtmıyormu oooooooooooooosenağlama

kızlar ben yandıııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

slm tanışabilirmiyiz bende yeni üye oldum
bebeğim olsun istiyorum konuşabilirmiyiz

Çok komiksin:):):) korkma acıtmıyor... Canım benim sen içini rahat tut. Yarın herşey yolunda gidecek tamammı... Ha sigaraya gelince senin durumunda içmemen daha doğru ama ben olsam bir tanecik içerdim. Stres yapma gözünü seveyim..

slm tanışabilirmiyiz bende yeni üye oldum
bebeğim olsun istiyorum konuşabilirmiyiz

hoş geldin aramıza inşallah her şey istediğin gibi olsun bak burda AIRFORCE var tüp bebek merkezinde çalışıyor hadi merak ettiklerini sor yardımcı olmaya çalışalım:1hug:

ay birden çok korktum ya birde bu gün birisi şeyi sordu tüp bebek normal devam ederse yani gebelik olunca onu sezaryanla ve gününden bayağı öncemi alıyorlarmış onu doktoru öyle demiş:1no2:

yaaaaaaaaaaaa nerdesin gitme ama benim soracaklarım vardı neyse sende çok yorulmuşsundur heralde biliyorum nasıl yoğun olduğunuzuŞeniz

ben yine deldim allahım ne olursun herkeze yardım et kimseye dermansız dert verme acaba yarin ne olacak inanın içim bir garip bu gün evi tertemiz yaptım sanki misafir gelecek gibi kaç gündür araara içimden hiç birşey yapmak gelmezken bu gün herşeyin dört dörtlük olmasını istedim yarin için yemek yaptım anlıycanız herşeyi yaptım küçük meleklerim için onları düşündüm biran önce sarmalamayı istedim ama sonunda üzülmekten çok korkuyorum gerçi öyle birşey olursada oda allahtan buna inanıyorum hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize ama insanın yinede canı acıyorya sabah olsada biran önce ne olacaksa olsa allahım yardım et ne olursun sadece bana değil herkeze

ay birden çok korktum ya birde bu gün birisi şeyi sordu tüp bebek normal devam ederse yani gebelik olunca onu sezaryanla ve gününden bayağı öncemi alıyorlarmış onu doktoru öyle demiş:1no2:

acele canım evet tüp bebek mutlaka sezeryanla alınıyor.Çünkü bebeği tehlikeye atmak istemiyorlar.ayrıca gününden 1 hafta önce alıyorlar.Yani benim öyle olmuştu

ne garip herkeze teselli vere bilen şu gönlüm kendine yenik düşüyor bak eşimde yok ay yoksa ben yine deprosyanamı giriyorum ama siz varsınızya buda güzelsenağlamasenağlamaay bende ne ağladım ama inşallah sevince döner hepimizinki birden senağlama

stres yapma diyen bi arkadaşım vardı benim stres bizim düşmanımız diyen yarın hrşey çok güzel olucak çok güzel haberlrini alıcaz hepimiz dua ediyoruz sana lütfen son aşamalarındasın nerdeyse birazcık daha sabır:dilcikar:

acele canım evet tüp bebek mutlaka sezeryanla alınıyor.Çünkü bebeği tehlikeye atmak istemiyorlar.ayrıca gününden 1 hafta önce alıyorlar.Yani benim öyle olmuştu

çok sağol cevabın için senin ufaklık ne yapıyor? yarin transferim var çok korkuyorum senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…