- Konu Sahibi ACELE
-
tatlı birşey at ağzına üşüttün felanmı acaba stres yapma bak şu kıza bana teselli verecek sözde tatlım ilaçtan değil o buna inan çok gerginsin birde adet belki üşüttün ayaklarını felan sıcak tut merak etmeeeeeeeeeeeee tatlı birşey yoksa toz şeker ye merak etme a.s
iyisin değilmi? sakin ol lütfen hiç düşünme şimdi hiç birşeyi iyimisin:1hug:
çay falan içtim şimd ya haklısın ya benim sana destek olmam lazım sen bana destek oluyosn
çay falan içtim şimd ya haklısın ya benim sana destek olmam lazım sen bana destek oluyosn
okudum ablacım sagol canımsın sakın ol tamammı heyecanlanma
Selam kızlar... Acelecim nasılsın kendini nasıl hissediyorsun. Dün akşam asana yazdıklarımı konuştum bugün wc konusunu yanlış söylemişim.. Sonda takıyorlar en zahmetsiiz ve temizi oymuş..
Çok komiksin:):):) korkma acıtmıyor... Canım benim sen içini rahat tut. Yarın herşey yolunda gidecek tamammı... Ha sigaraya gelince senin durumunda içmemen daha doğru ama ben olsam bir tanecik içerdim. Stres yapma gözünü seveyim..
ay birden çok korktum ya birde bu gün birisi şeyi sordu tüp bebek normal devam ederse yani gebelik olunca onu sezaryanla ve gününden bayağı öncemi alıyorlarmış onu doktoru öyle demiş:1no2:
ben yine deldim allahım ne olursun herkeze yardım et kimseye dermansız dert verme acaba yarin ne olacak inanın içim bir garip bu gün evi tertemiz yaptım sanki misafir gelecek gibi kaç gündür araara içimden hiç birşey yapmak gelmezken bu gün herşeyin dört dörtlük olmasını istedim yarin için yemek yaptım anlıycanız herşeyi yaptım küçük meleklerim için onları düşündüm biran önce sarmalamayı istedim ama sonunda üzülmekten çok korkuyorum gerçi öyle birşey olursada oda allahtan buna inanıyorum hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize ama insanın yinede canı acıyorya sabah olsada biran önce ne olacaksa olsa allahım yardım et ne olursun sadece bana değil herkeze
acele canım evet tüp bebek mutlaka sezeryanla alınıyor.Çünkü bebeği tehlikeye atmak istemiyorlar.ayrıca gününden 1 hafta önce alıyorlar.Yani benim öyle olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?