tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım eğer sigara içmemek sende çok stres yapıyorsa ben iç derim doğrusu ben içmiştim.Hatta hamileliğim de de içtim ama azalttım.Evet doğru değil belki ama stres bebeğe bence daha çok zarar verir

acele canım evet tüp bebek mutlaka sezeryanla alınıyor.Çünkü bebeği tehlikeye atmak istemiyorlar.ayrıca gününden 1 hafta önce alıyorlar.Yani benim öyle olmuştu

peki 1 hafta öncenin bir zarar varmı inşallah allah bizede kısmet eder birde ay çok oluyorum ama kusura bakma yarin yanımda her hangi birşey götüreyimmi?:1hug:

korkma canım transfer de narkoz almayacaksın.bebeklerinin yerleştiklerini de görebileceksin monitörden.Tarif edilmez bir duygu yarın yaşayacaksın.Sen sakin ol ve bol bol dua et.Kaç tane konacak

peki 1 hafta öncenin bir zarar varmı inşallah allah bizede kısmet eder birde ay çok oluyorum ama kusura bakma yarin yanımda her hangi birşey götüreyimmi?:1hug:

ne kadar kalıcaksın hastanede bişeye ihtiyacın olursa muhakka arayın eşinede söle cnm tamam mı zaten çok yakınız size biliyosn eşimin işyeride yakın araba bldunuz mu

ohbe senden bunları duymak çok güzel anlaşılan biraz rahatlamışsın canım varmı bir sıkıntın geçtimi ağzının tadı düzeldimi birazŞeniz

korkma canım transfer de narkoz almayacaksın.bebeklerinin yerleştiklerini de görebileceksin monitörden.Tarif edilmez bir duygu yarın yaşayacaksın.Sen sakin ol ve bol bol dua et.Kaç tane konacak

bilmiyorumki:1no2:yarinmi belli olacak bize soruyorlarmı?yoksa onlarmı karar veriyor ben iki tane düşünüyorum ne dersin? birde dondurma işlemiyle ilgili bilgin varmı ne kadar sağlıklı:1hug:

ohbe senden bunları duymak çok güzel anlaşılan biraz rahatlamışsın canım varmı bir sıkıntın geçtimi ağzının tadı düzeldimi birazŞeniz

cnm ben iyiyim merak etme!önmeli olan sensin lütfen stres yapma sen yaptıkça bende yapıyorum ikimzede zararı var yani hem ben daha yolun başındayım da lülülülülülü dualarım seninle inanıyorum ben gerçekten herşeyin olumlu olucağına

Tabi ki zararı yok canavar gibi oluyorlar valla. ben doğum yaptığım da diğer bebekler sessiz sessiz uyurken benim ki ciyak ciyak bağırıyordu.yanında bir şey götürmene gerk yok transferden sonra biraz yatırıp gönderiyorlar zaten

ne kadar kalıcaksın hastanede bişeye ihtiyacın olursa muhakka arayın eşinede söle cnm tamam mı zaten çok yakınız size biliyosn eşimin işyeride yakın araba bldunuz mu

valla öğlen orda olacağız transferden sonra iki saat felan kalıyormuşuz arabayı kiraladı bu gün sağol ararım merak etme sağol canım

acele bu ne sabırsızlık kız yarın geniş rahat bir pantolon giy git etekte olur rahat geniş tişört yada en guzeli esofmanlan git yanınada yedek birseyler al oradasadece 2 saat kalcan.ama en onemlisi rahat kendinden emin rahat bir beyinle git.hemsen yatsana artık.yarın onları yorgun bir vücutlamı karsılayacaksın vallaha benim evide p.k goturuyo.bende yumurtalarım toplandıktan sonra temizleyeceğim inşallah.

ayy bu arada benim gibi birini gordugumede pek bi sevindim bende stres mi sigara mı dedim bilin bakalım hangisini sectim.hamileliğimdede gunde 2 tane içmeyi planlıyorum:)

hadi sen yat bakim okuma zamanı gelince okursun stres yapma tamammı saatinide atlama ilaçlarını almışmı eşin gerçi almıştır tanıdığım kadarıyla içtinmi hadi iyi geceler iyi uykular sanaŞeniz

valla öğlen orda olacağız transferden sonra iki saat felan kalıyormuşuz arabayı kiraladı bu gün sağol ararım merak etme sağol canım

evet yyaa sen artık yat dinlen biraz sabahın 7 sinde mi kalktın 8 indemi dineln biraz herşey güzel olucak aarrım seni yarın iyi geceelr

ay uyuyamıyorumya kızma inan o işlemden bir gün sonra bebişlerini almaya gideceğini duyunca insana iş azmi geliyor hayret

bilmiyorumki:1no2:yarinmi belli olacak bize soruyorlarmı?yoksa onlarmı karar veriyor ben iki tane düşünüyorum ne dersin? birde dondurma işlemiyle ilgili bilgin varmı ne kadar sağlıklı:1hug:

doğru onlar belirliyorlar daha öncede bahsetmiştim sana.benim 5 taneydi onlara test yaptılar hangisi daha sağlıklı düşük tehlikesi olmaz diye.2 tanesi sağlıklı çıktı.2 tane koydular zaten yaşına göre 2 tane koyabiliriz yaşın genç dediler ama biri tuttu allah dağına göre kışını veriyor derler ya iyi ki ikiz olmamış berke gibi iki tane düşünemiyorum bile

hadi sen yat bakim okuma zamanı gelince okursun stres yapma tamammı saatinide atlama ilaçlarını almışmı eşin gerçi almıştır tanıdığım kadarıyla içtinmi hadi iyi geceler iyi uykular sanaŞeniz

içtim içtim ilaçlarımı sütümü bile içtim sigara içtinmi bende mi içsm ki bi tane diyorum ama yandaş arıyorum yai ona göre :dance:

peynir zeytin felanda alayımmı stresten acıkırsam ne olacak çayda şirketten:)) baksana yağ sonta takıyorlarmış o nasıl birşey valla ben apandisten ameliyat oldum öyle bir şey yoktu senağlama

içtim içtim ilaçlarımı sütümü bile içtim sigara içtinmi bende mi içsm ki bi tane diyorum ama yandaş arıyorum yai ona göre :dance:

yok kızlar valla içmedim kimsede içmesin bebişleri bir halledelim karşılıklı içeceğiz hele siz durun bakalım önce kaliteli yumurtaları çıkarmanız lazım en tehlikeli düşman sigara tamammı:mymeka:

kız iç bi sigara ne olacak bir sigaradan allah aşkına. allah verecekse verir zaten merak etme. Ben o gece fosur fosur içmiştim valla ne güzel örnek oluyorum de minaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…