- Konu Sahibi ACELE
-
canım eğer sigara içmemek sende çok stres yapıyorsa ben iç derim doğrusu ben içmiştim.Hatta hamileliğim de de içtim ama azalttım.Evet doğru değil belki ama stres bebeğe bence daha çok zarar verirmerhaba AIRFORCE ne haber çok yoruldunmu ya ben eskiden sigara içiyordum tedaviye başlayınca bıraktım şimdi bir tane içeyimmi? birşey olurmu sence birde yumurta toplama işleminden sonra ilaçlarımız varya 1 tanesi sabah -akşam yarinde içeyimmi doktoruma sormadım neyse oraya gelince olmazsa içerim a.s
çok sağol cevabın için senin ufaklık ne yapıyor? yarin transferim var çok korkuyorum senağlama
acele canım evet tüp bebek mutlaka sezeryanla alınıyor.Çünkü bebeği tehlikeye atmak istemiyorlar.ayrıca gününden 1 hafta önce alıyorlar.Yani benim öyle olmuştu
peki 1 hafta öncenin bir zarar varmı inşallah allah bizede kısmet eder birde ay çok oluyorum ama kusura bakmayarin yanımda her hangi birşey götüreyimmi?:1hug:
stres yapma diyen bi arkadaşım vardı benim stres bizim düşmanımız diyen yarın hrşey çok güzel olucak çok güzel haberlrini alıcaz hepimiz dua ediyoruz sana lütfen son aşamalarındasın nerdeyse birazcık daha sabır:dilcikar:
korkma canım transfer de narkoz almayacaksın.bebeklerinin yerleştiklerini de görebileceksin monitörden.Tarif edilmez bir duygu yarın yaşayacaksın.Sen sakin ol ve bol bol dua et.Kaç tane konacak
ohbe senden bunları duymak çok güzel anlaşılan biraz rahatlamışsın canım varmı bir sıkıntın geçtimi ağzının tadı düzeldimi birazŞeniz
peki 1 hafta öncenin bir zarar varmı inşallah allah bizede kısmet eder birde ay çok oluyorum ama kusura bakmayarin yanımda her hangi birşey götüreyimmi?:1hug:
ne kadar kalıcaksın hastanede bişeye ihtiyacın olursa muhakka arayın eşinede söle cnm tamam mı zaten çok yakınız size biliyosn eşimin işyeride yakın araba bldunuz mu
cnm ben iyiyim merak etme!önmeli olan sensin lütfen stres yapma sen yaptıkça bende yapıyorum ikimzede zararı var yani hem ben daha yolun başındayım da lülülülülülü dualarım seninle inanıyorum ben gerçekten herşeyin olumlu olucağına
valla öğlen orda olacağız transferden sonra iki saat felan kalıyormuşuz arabayı kiraladı bu gün sağol ararım merak etme sağol canım
acele bu ne sabırsızlık kız yarın geniş rahat bir pantolon giy git etekte olur rahat geniş tişört yada en guzeli esofmanlan git yanınada yedek birseyler al oradasadece 2 saat kalcan.ama en onemlisi rahat kendinden emin rahat bir beyinle git.hemsen yatsana artık.yarın onları yorgun bir vücutlamı karsılayacaksın vallaha benim evide p.k goturuyo.bende yumurtalarım toplandıktan sonra temizleyeceğim inşallah.
bilmiyorumki:1no2:yarinmi belli olacak bize soruyorlarmı?yoksa onlarmı karar veriyor ben iki tane düşünüyorum ne dersin? birde dondurma işlemiyle ilgili bilgin varmı ne kadar sağlıklı:1hug:
hadi sen yat bakim okuma zamanı gelince okursun stres yapma tamammı saatinide atlama ilaçlarını almışmı eşin gerçi almıştır tanıdığım kadarıyla içtinmi hadi iyi geceler iyi uykular sanaŞeniz
acele bu ne sabırsızlık kız yarın geniş rahat bir pantolon giy git etekte olur rahat geniş tişört yada en guzeli esofmanlan git yanınada yedek birseyler al oradasadece 2 saat kalcan.ama en onemlisi rahat kendinden emin rahat bir beyinle git.hemsen yatsana artık.yarın onları yorgun bir vücutlamı karsılayacaksın vallaha benim evide p.k goturuyo.bende yumurtalarım toplandıktan sonra temizleyeceğim inşallah.
içtim içtim ilaçlarımı sütümü bile içtim sigara içtinmi bende mi içsm ki bi tane diyorum ama yandaş arıyorum yai ona göre :dance:
içtim içtim ilaçlarımı sütümü bile içtim sigara içtinmi bende mi içsm ki bi tane diyorum ama yandaş arıyorum yai ona göre :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?