tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hayırlısı olmuş o zaman benimde şu an beştane dondurmayla ilgili bilgi vere bilirmisin düşünmüyorum pek ama fikrin önemli:1no2:

peynir zeytin felanda alayımmı stresten acıkırsam ne olacak çayda şirketten:)) baksana yağ sonta takıyorlarmış o nasıl birşey valla ben apandisten ameliyat oldum öyle bir şey yoktu senağlama

kız manyek bu be.al al sen hatta yumurta toplarken yanınada çilingir sofrası kurdur:)bi yandan zeytinleri goturur bir yandan izlersin ultrasondan.nereye gidiyon kız sinemaya mı:)hatta popcorn da al ha naniknaniknaniknanik

kız iç bi sigara ne olacak bir sigaradan allah aşkına. allah verecekse verir zaten merak etme. Ben o gece fosur fosur içmiştim valla ne güzel örnek oluyorum de minaniknanik
yok içmeyim sonra devam ederim diye korkuyorum hazır bırakmılken ama emin ol hamileliği garantilediğim gün içeceğim hatta yumurta toplanacağı gün eşime arkadaşlardan iki sigara alda içelim dedim ertyesi gün gideceğiz herşeyi hazırladık sigaraları aldık çıkışta gidip bir yerlere oturup içecektik sözde ay ben ne bileyim başıma gelecekleri eve zor geldim tabi sigarayı kim düşünür hala duruyorlar anlıycan:1hug:

kız iç bi sigara ne olacak bir sigaradan allah aşkına. allah verecekse verir zaten merak etme. Ben o gece fosur fosur içmiştim valla ne güzel örnek oluyorum de minaniknanik
manyak bunlar be:)için olmezsiniz olacaksa olur zati:)) cok abartmayın ama cok bunaldıgınızdan yakın benim doktor bana dediki 2 tane filan iç bende dedim allahın hakkı 3 tür yumurtalarımın yavas geliştigi gun 4 5 tane içiyom sinirden ama iyi gunumde 3 tene filan.tabi dayanabiliyosanız ne mutlu içmeyin o zaman.ben bole kotu ornek olmayayım ama tutarsa derim için anam diye

................................................

aferin sana sonradaa deki bak beni geçtin geçerim tabi sen sigarayla kendine zarar verirken ben gece süt içtim bilmem anlata biliyormuyum tedbiri sen alacan taktiri allaha bırakacaksın içmeeeeeeeeeee:mymeka:

aferin sana sonradaa deki bak beni geçtin geçerim tabi sen sigarayla kendine zarar verirken ben gece süt içtim bilmem anlata biliyormuyum tedbiri sen alacan taktiri allaha bırakacaksın içmeeeeeeeeeee:mymeka:
kız ben bugun bi usuldum bi usuldum neden bole gec gecikiyo deyi.eşim doktorla konusmus bugun doktorda demişki normal uzun protokol uyguladık ona ay be ne bileyim bi kac foruma daha takılıyorum orada benle baslayanlar hep gitti meger onlar kısa protokolmus bugun 3 içtim.:)ondan yarından itibaren 1 yapayım ben onu haklısın.ama sunuda duydum bizim yumurtaların kalitesini azaltmak mumkunde artırmak mumkun değilmiş.gıcık oldum yaaaaaaaaaa.o kadarda kefir içmişken:))))neyse hamile kalınca bebeklere yarar artık:)

hayırlısı olmuş o zaman benimde şu an beştane dondurmayla ilgili bilgi vere bilirmisin düşünmüyorum pek ama fikrin önemli:1no2:
Doğrusunu söylemek gerekirse biz dondurmayı düşünmedik çünkü onun için de ayrı para gerekiyordu.Zaten ucu ucunaydı paramız o yüzden ilgilenmedik.Bilemiyorum iyi olur herelde 2.çocuğu düşünüyorsan hiç değilse bu zor süreçten bir daha geçmemiş olursun sadece transfer olur.Ama sana birşey söyleyim benimki gibi bir fırlama doğurursan 2.yi düşünmezsin bile
keşke becerebilsem de oğlumun resmini sana gönderebilsem ne kadar fırlama olduğunu bakınca anlarsın ama pek anlamıyorum bilgisayardan:1no2:

okey canım elimden geleni yapacagım

allah bağışlasın canım inşallah görürüm birgün.bende düşünmüyorumya aslında maddi açıdanda doğruyu söylüyorsun boş ver allah kısmet ederse bu da olur değilmi

kızım sen nereye takılıyorsan çık ordan bunlar seni strese sokmuş heralde bırak sigarayı yumurtanın kalitesini düşürüyor biliyorsun değilmi:mymeka:

kızım sen nereye takılıyorsan çık ordan bunlar seni strese sokmuş heralde bırak sigarayı yumurtanın kalitesini düşürüyor biliyorsun değilmi:mymeka:
biliyorum anacıgım da sinir stres olunca daha kotu bence o zamanda etkileniyo bence ama ben doktorumu dinleyeceğim 1 tene içeceğim

selam kızlar. hayırlı geceler. nasıl keyifleriniz....

tess tamam mı oldumu dediğin işlem ben pek anlamıyorumda

biliyorum anacıgım da sinir stres olunca daha kotu bence o zamanda etkileniyo bence ama ben doktorumu dinleyeceğim 1 tane içeceğim banane banane.bu arada olan oldu anacım benim yumurtalar toplanıyo 4 gune kadar:)

hayırlısı allah gönlüne göre versin olan oldu diye bir şey yok zararın neresinden dönersek kar diye birşey var:mymeka:

ne yaptım beeee.alt katı sabah kalkıp bilgisayarı açmadan hastaneye gittim. ne yapiim. çok fenaydım

oldu anacım pek guzel oldu eline koluna embriyolarına sağlık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…