tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne yaptım beeee.alt katı sabah kalkıp bilgisayarı açmadan hastaneye gittim. ne yapiim. çok fenaydım

geçmiş olsun neyse elbet banada sıra gelir iyimisin inşallah iş yapacağım diye kendini yormamışsındır ağrıyan bir yerin varmı doğurda önce sonra bugünün acısını alacağım senden insan korkuyor be sana şaka gibimi geliyor:mymeka:

tess bir daha bak bakim kızmadan

yaşama sevincim ve kaficim birazcık yarinle ilgili bilgi ala bilirmiyim hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:asigim:

valla sevgili tess ve acele oturamıyorum bir yerimin üstüne pek onun dışında iyim galiba. küçük bir fitil yerleştirme kazası yaşadım da (ayrıntılara girmiyorum). acele sen yok oldum diye mi korktun?

valla sevgili tess ve acele oturamıyorum bir yerimin üstüne pek onun dışında iyim galiba. küçük bir fitil yerleştirme kazası yaşadım da (ayrıntılara girmiyorum). acele sen yok oldum diye mi korktun?

ay evet başına bir şey geldi diye korktum derdi varsa paylaşamadım diye korktum daha yazayımmı bu kadar sona yaklaşmışken allah korusun bir şey oldu diye korktumsenağlamasenağlama

ha ha ha ha ha ha ha ah ah kak kak kak kak kak kak.

valla benden sana yarınla ilgili bilgi yok hayatım. ben olanlardan hiç birşey hatırlamıyorum zira tırsdığımdan narkoz aldım........hatırladığım tek şey idrar söktürücü iğneden sonra hastaneni katında tuvaletimi yapmamak için dans ettiğim........

allah bağışlasın canım inşallah görürüm birgün.bende düşünmüyorumya aslında maddi açıdanda doğruyu söylüyorsun boş ver allah kısmet ederse bu da olur değilmi
olur inşallah allah gönlüne göre versin bu arada sadece dileklerim senin için değil yazıştığın arkadaşlar ve bebek isteyen herkes için .Hepinize allah anneliği yaşatsın inşallah.Nasıl zordur nasıl acı verir bilirim.Arkadaşlarımın çocukları anne diye annelerine sarılırken nasıl içim yanardı hamile birini görsem saatlerce ağlardım hepinizi çok iyi anlıyorum inanın. dualarım sizinle.Herbiriniz için ayrı ayrı dua ediyorum Allah benim yüzümü güldürdü sizinkini de güldürsün inşallah

benim gittiğim merkezde sonta takıyorlarmışşşşşşşşşşşşşşşşşsenağlama:1shok::1no2: korkuyorum yav

kızlar ben cıkıyorum inşallah hamiş oluruz bu denemede.ben şimdi bol bol dua etcem 1 saat filan sonra yatcam.sizleride soyleyecem ama komik olcak accık acele kafi thedoros:)diyeceğim.bu arada hamiş kalınca irtibatı koparmayalım msn de sende bu oldumu su oldumu diye konusalım oldu mu? hepinizi cok cok optum bye bye

inşallah biliyoruz zaten herkeze dua ettiğini bizde öyle yapıyoruz canım:1hug:

korkma bana da takmışlar.ama dediğim gibi hatırlamıyorum. sonda dedikleri incecik bir hortumcuk idrarı çekiyor. onca şeyden sonra onu hissetmessin merak etme

korkma bana da takmışlar.ama dediğim gibi hatırlamıyorum. sonda dedikleri incecik bir hortumcuk idrarı çekiyor. onca şeyden sonra onu hissetmessin merak etme
içimden bir ses yarin ben gire bilirsem tabi buraya senin bir şeyler daha hatırlıyacağını söylüyora.s

tamam iyi geceler sigara içme olurmuŞeniz

kızlar fitil konusunda yorum yapmadığınız için takdire laik buldum sizi. allah razı olsun........

içimden bir ses yarin ben gire bilirsem tabi buraya senin bir şeyler daha hatırlıyacağını söylüyora.s

anacım olsunda sonda monda umurumda degül nereme takarlarsa taksınlar.altına etmekten daha iyi bana bir ara rahatsızlık gecirmiştim takmıslardı pek guzel oluyo tuvalet derdin kalmıyo.benim hastanede ne yapıyorlar acaba kesin ördek veriyolardır.:)herşeyleri cins cunku:)

yaşama sevincim ve kaficim birazcık yarinle ilgili bilgi ala bilirmiyim hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:asigim:

tatlım yarın gideceksin ameliyat önlüğünü giyip bir süre bekleyeceksin gönülleri oluncaya kadar. beni giydirip 2 saat bekletmişlerdi buz gibi yerdekafamçokkarıştı neyse senin de öyle olacak diye birşey yok tabi.sonra seni ameliyathaneye alacaklar veeeeeeeee bebişlerini koyacaklar.Ondan sonra iş sana düşüyor tabi.Bebişlere iyi bakacaksın.işte bu kadar ya sen bunları düşünme artık rahat ol biraz ya.(demesi kolay tabi demi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…