T
tess
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
selam kızlar. hayırlı geceler. nasıl keyifleriniz....
ne yaptım beeee.alt katı sabah kalkıp bilgisayarı açmadan hastaneye gittim. ne yapiim. çok fenaydım
tess bir daha bak bakim kızmadan
asla kızmam asıl sen kızma
valla sevgili tess ve acele oturamıyorum bir yerimin üstüne pek onun dışında iyim galiba. küçük bir fitil yerleştirme kazası yaşadım da (ayrıntılara girmiyorum). acele sen yok oldum diye mi korktun?
valla benden sana yarınla ilgili bilgi yok hayatım. ben olanlardan hiç birşey hatırlamıyorum zira tırsdığımdan narkoz aldım........hatırladığım tek şey idrar söktürücü iğneden sonra hastaneni katında tuvaletimi yapmamak için dans ettiğim........
olur inşallah allah gönlüne göre versin bu arada sadece dileklerim senin için değil yazıştığın arkadaşlar ve bebek isteyen herkes için .Hepinize allah anneliği yaşatsın inşallah.Nasıl zordur nasıl acı verir bilirim.Arkadaşlarımın çocukları anne diye annelerine sarılırken nasıl içim yanardı hamile birini görsem saatlerce ağlardım hepinizi çok iyi anlıyorum inanın. dualarım sizinle.Herbiriniz için ayrı ayrı dua ediyorum Allah benim yüzümü güldürdü sizinkini de güldürsün inşallahallah bağışlasın canım inşallah görürüm birgün.bende düşünmüyorumya aslında maddi açıdanda doğruyu söylüyorsun boş ver allah kısmet ederse bu da olur değilmi
valla benden sana yarınla ilgili bilgi yok hayatım. ben olanlardan hiç birşey hatırlamıyorum zira tırsdığımdan narkoz aldım........hatırladığım tek şey idrar söktürücü iğneden sonra hastaneni katında tuvaletimi yapmamak için dans ettiğim........
olur inşallah allah gönlüne göre versin bu arada sadece dileklerim senin için değil yazıştığın arkadaşlar ve bebek isteyen herkes için .Hepinize allah anneliği yaşatsın inşallah.Nasıl zordur nasıl acı verir bilirim.Arkadaşlarımın çocukları anne diye annelerine sarılırken nasıl içim yanardı hamile birini görsem saatlerce ağlardım hepinizi çok iyi anlıyorum inanın. dualarım sizinle.Herbiriniz için ayrı ayrı dua ediyorum Allah benim yüzümü güldürdü sizinkini de güldürsün inşallah
içimden bir ses yarin ben gire bilirsem tabi buraya senin bir şeyler daha hatırlıyacağını söylüyora.skorkma bana da takmışlar.ama dediğim gibi hatırlamıyorum. sonda dedikleri incecik bir hortumcuk idrarı çekiyor. onca şeyden sonra onu hissetmessin merak etme
kızlar ben cıkıyorum inşallah hamiş oluruz bu denemede.ben şimdi bol bol dua etcem 1 saat filan sonra yatcam.sizleride soyleyecem ama komik olcak accık acele kafi thedoros:)diyeceğim.bu arada hamiş kalınca irtibatı koparmayalım msn de sende bu oldumu su oldumu diye konusalım oldu mu? hepinizi cok cok optum bye bye
içimden bir ses yarin ben gire bilirsem tabi buraya senin bir şeyler daha hatırlıyacağını söylüyora.s
yaşama sevincim ve kaficim birazcık yarinle ilgili bilgi ala bilirmiyim hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?