tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok sadece idrar sökücü iğneden sonraki orman dansımı hatırlıyorum. beni görenlerin bana deliymişim gibi bakmalarını da tabii. ama inan narkoz aldım ben. sizler gibi cesur değilim..........

yok sadece idrar sökücü iğneden sonraki orman dansımı hatırlıyorum. beni görenlerin bana deliymişim gibi bakmalarını da tabii. ama inan narkoz aldım ben. sizler gibi cesur değilim..........
kafi o fitil ne yahu nereye konuyor ben kullanmadım hiç:)hani saf saf sorarlar ya.

aynen öyle ya bunu başka bir arkadaşta okudum tuvalete kalkınca düşermi bu nasıl yatacağım normalmi ayaklarım yukardamı sanada sonta taktılarmı seni çıldırtcam şimdi yatacaksan ben tutmayım:1hug:

valla alemsin yaaaaaaaaa:1hug:

tamam inandım geri kalanını ben sana nostalji yapacağım olurmu?hadi sende yat tatlım rahatsızsın zaten dinlen kendine iyi bak dua et demiycem edeceğini biliyorum canım Şeniz inşallah böyle bebişin yada bebişlerin olur

tess o fitil transferden sonra embriyolar düşmesin düşmesin diye kullanılıyor......progesteron hormonu içeriyor. ben günde 9 tane alıyorum :)))

korkma bana da takmışlar.ama dediğim gibi hatırlamıyorum. sonda dedikleri incecik bir hortumcuk idrarı çekiyor. onca şeyden sonra onu hissetmessin merak etme

Kafi sen ne zaman yaptırdın tüp bebeği?benim gibi sen de bazı şeyleri hatırlamıyorsun da merak ettim.Aceleye de hatırlayamıyorum demeye utanıyorum valla.Keşke en ince ayrıntısını hatırlayabilsemde daha iyi yardımcı olabilsem ona

tess o fitil transferden sonra embriyolar düşmesin düşmesin diye kullanılıyor......progesteron hormonu içeriyor. ben günde 9 tane alıyorum :)))

inşallah bizde o aşamaya geliriz canım beyaz bir melhem gibi bişeymi buu sıkıyorsun yumurta toplama işleminden sonra banada verdiler bende kullanıyorum yarinde getir buraya dedi kullanmadanyerimseniben

transferden 1 hafta sonrada östrojen bandı takmaya başlatıyorlar. yani transferden sonra hormonlardan kurtuldum diye sevinmek yok. benim bugün tam bir haftam doldu.....

yaşama sebebim ben geçen perşembe yaptırdım ama cesaretim beni yarı yolda terk ettiğinden narkoz aldım....

transferden 1 hafta sonrada östrojen bandı takmaya başlatıyorlar. yani transferden sonra hormonlardan kurtuldum diye sevinmek yok. benim bugün tam bir haftam doldu.....

o neeeeeeeeeeeeeeeeee yahu nereye takılıyor? özel olmazsa cevap ver

yok acele bana jeli vermedi bana basbayağı bildiğin yutma hapını verdi ama yutmama izin vermiyorlar :)))))

utanma lütfen oluyorsun burda bizimle konuşman bile süper aslında ben seni çok sıkıştırıyorum eeeeeeeeeeeeeee buldum birkere değilmineyse sizde nostalji yapıyorsunuz işte güzel değilmi:1hug:

bandı göğüs ve kalp bölgesi dışında istediğin her tarafa takabilirsin nikotin bandına benziyor

yok acele bana jeli vermedi bana basbayağı bildiğin yutma hapını verdi ama yutmama izin vermiyorlar :)))))

neyse hayırlısı canım sağlık olsun sabret az kaldı olurmu valla inan bu gün kendi derdimi unuttum seni merak ettim eşimede dert yanıyorum kafi yok diyorum üzülme gelir diye teselli etti kız valla o bile dua etti

aynen öyle ya bunu başka bir arkadaşta okudum tuvalete kalkınca düşermi bu nasıl yatacağım normalmi ayaklarım yukardamı sanada sonta taktılarmı seni çıldırtcam şimdi yatacaksan ben tutmayım:1hug:
tuvalette filan düşmez canım o kadar da değil ilahi. rahat rahat yp tuvaletini. ben trasferden sonra 3 gün yattım normal vaziyette hiç kıpırdamadan değil tabi ayaklarını filan da dikmiyorsun.3 gün sonra istanbuldan kütahya ya otobüsle döndüm bir de Öyle kolay kolay olmuyor bir şey ama sen 3_4 gün dikkat et kendine şimdi bir şey söylesem kızcaksın ama sonda takıldımı hatırlamıyorum .Doğum da takıldı biliyorum da ama takmadılar heralde zaten 5 _10 dakikalık işlem.Yok yok takmadılar çünkü ben işlemden önce tuvalete girmiştim şimdi hatırladım

acele büyük gün yarın demek hadi hayırlısı sakın stres yapma herşey yolunda gidecek inşallah birde sigara içmeyi düşünme bu kadar dayanmışsın doğumdan sonra içersin artık çok güzel bir duygudur herelde valla bende çok heveslendim aşılama yapmadan direk tüp bebek yapmayı düşünüyorum aşılama zaman kaybı diye düşünüyorum perşembe doktorumla konuşucam

bandı göğüs ve kalp bölgesi dışında istediğin her tarafa takabilirsin nikotin bandına benziyor

yatarken çıkarıyormusun yada dur inşallah o aşamaya gelirsem sorayım şimdi ben kaç gün yatacağım onu söyle put gibimi yatacağım yoksa deli gibimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…