A
ACELE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
kızlar fitil konusunda yorum yapmadığınız için takdire laik buldum sizi. allah razı olsun........
kafi o fitil ne yahu nereye konuyor ben kullanmadım hiç:)hani saf saf sorarlar ya.yok sadece idrar sökücü iğneden sonraki orman dansımı hatırlıyorum. beni görenlerin bana deliymişim gibi bakmalarını da tabii. ama inan narkoz aldım ben. sizler gibi cesur değilim..........
tatlım yarın gideceksin ameliyat önlüğünü giyip bir süre bekleyeceksin gönülleri oluncaya kadar. beni giydirip 2 saat bekletmişlerdi buz gibi yerdekafamçokkarıştı neyse senin de öyle olacak diye birşey yok tabi.sonra seni ameliyathaneye alacaklar veeeeeeeee bebişlerini koyacaklar.Ondan sonra iş sana düşüyor tabi.Bebişlere iyi bakacaksın.işte bu kadar ya sen bunları düşünme artık rahat ol biraz ya.(demesi kolay tabi demi)
anacım olsunda sonda monda umurumda degül nereme takarlarsa taksınlar.altına etmekten daha iyi bana bir ara rahatsızlık gecirmiştim takmıslardı pek guzel oluyo tuvalet derdin kalmıyo.benim hastanede ne yapıyorlar acaba kesin ördek veriyolardır.:)herşeyleri cins cunku:)
yok sadece idrar sökücü iğneden sonraki orman dansımı hatırlıyorum. beni görenlerin bana deliymişim gibi bakmalarını da tabii. ama inan narkoz aldım ben. sizler gibi cesur değilim..........
korkma bana da takmışlar.ama dediğim gibi hatırlamıyorum. sonda dedikleri incecik bir hortumcuk idrarı çekiyor. onca şeyden sonra onu hissetmessin merak etme
tess o fitil transferden sonra embriyolar düşmesin düşmesin diye kullanılıyor......progesteron hormonu içeriyor. ben günde 9 tane alıyorum :)))
transferden 1 hafta sonrada östrojen bandı takmaya başlatıyorlar. yani transferden sonra hormonlardan kurtuldum diye sevinmek yok. benim bugün tam bir haftam doldu.....
Kafi sen ne zaman yaptırdın tüp bebeği?benim gibi sen de bazı şeyleri hatırlamıyorsun da merak ettim.Aceleye de hatırlayamıyorum demeye utanıyorum valla.Keşke en ince ayrıntısını hatırlayabilsemde daha iyi yardımcı olabilsem ona
yok acele bana jeli vermedi bana basbayağı bildiğin yutma hapını verdi ama yutmama izin vermiyorlar :)))))
tuvalette filan düşmez canım o kadar da değil ilahi. rahat rahat yp tuvaletini. ben trasferden sonra 3 gün yattım normal vaziyette hiç kıpırdamadan değil tabi ayaklarını filan da dikmiyorsun.3 gün sonra istanbuldan kütahya ya otobüsle döndüm bir de Öyle kolay kolay olmuyor bir şey ama sen 3_4 gün dikkat et kendine şimdi bir şey söylesem kızcaksın ama sonda takıldımı hatırlamıyorum .Doğum da takıldı biliyorum da ama takmadılar heralde zaten 5 _10 dakikalık işlem.Yok yok takmadılar çünkü ben işlemden önce tuvalete girmiştim şimdi hatırladımaynen öyle ya bunu başka bir arkadaşta okudum tuvalete kalkınca düşermi bu nasıl yatacağım normalmi ayaklarım yukardamı sanada sonta taktılarmı seni çıldırtcam şimdi yatacaksan ben tutmayım:1hug:
bandı göğüs ve kalp bölgesi dışında istediğin her tarafa takabilirsin nikotin bandına benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?