tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok sen karıştırıyorsunnnnnnnnnnn tuvalete gitmiş olmamalısın sıkışık olman gerekiyor neyse yarin göreceğiz kızmıyorum siz kızmayında

sağol canım hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah valla bende allah hepinizden razı olsun stres atıyorum bak şimdi sabah olmuş olsa çok rahatta giderdim rahatladım

canım yatma yok. otur bilgisayar oyna, televizyon seyret, yemeğini ye, tuvalete korkmadan git, ara sıra uzan kitap oku ama öyle yatak döşek yatma yok. önemli olan ilk 48 saat zaten. yemek pişirme uzun uzun sadece ısıt, ağır kaldırma yani işin özeti kendine dikkat et. ben biliyorsun hep bilgisayar başındaydım ama 4 gün evden çıkmadım.

yok sen karıştırıyorsunnnnnnnnnnn tuvalete gitmiş olmamalısın sıkışık olman gerekiyor neyse yarin göreceğiz kızmıyorum siz kızmayında
kız ben girdim hatırlıyorum bayağı lüks bir tuvaletti:Roflol:yoksa yumurta toplamadan önce mi girmiştim bak şimdi kafam karıştıkafamçokkarıştı

kızlar sonuç hafta başında. beklemek inanın zor ama her güne bir program yapıyorum, kitap okuyorum, kazak örüyorum, sizlerle sohpet ediyorum ve düşünmemeye gayret ediyorum

tamamdır canım benim ailemde burda biliyorlarda o yönden sıkıntım yok annem sağolsun yardımcı oluyor ama bende onların yanında strese girdiğimi belli edemiyorum öyleki geçen gün kontrolden sonra çok konuştum galiba bu konuda birde kadıncağıza soruyorum bilmiyorki ilk benim sülalede neyse ben onada öğrettim:)))

birde bir şey sorucam benim doktorum başka şehire gidiyor beni başkasına yönlendirecekmiş ama ben tavsiye edilen biryere gitmek istiyorum kafi sen istanbulda nereye gittin memlunmusun

kız ben girdim hatırlıyorum bayağı lüks bir tuvaletti:Roflol:yoksa yumurta toplamadan önce mi girmiştim bak şimdi kafam karıştıkafamçokkarıştı

tabi o kadar çok soru sordum ki kafan karıştı o lüks wc ye bende yumurta toplama işleminden önce saniye başı girdim heyecandan güzelimmmmmmmmmmmm:1hug:

kızlar sonuç hafta başında. beklemek inanın zor ama her güne bir program yapıyorum, kitap okuyorum, kazak örüyorum, sizlerle sohpet ediyorum ve düşünmemeye gayret ediyorum

hayırlısı az kaldı düşünme sen onu böceek bir şey soruyor sana

arkadaşlar bana müsade. ilaç vaktim.ordanda yatayım artık...hepinize sevgiler. acele allah beraberin de olsun......sabah seni düşüneceğim....

:1hug::1hug:
arkadaşlar bana müsade. ilaç vaktim.ordanda yatayım artık...hepinize sevgiler. acele allah beraberin de olsun......sabah seni düşüneceğim....

tamam iyi uykular bebişlerinle sana böceek bir şey sordu sana neyse yarin cevap verirsin öptüm seni:1hug:

yaşama sebebim galiba sende istanbulda tedavi oldun sen nereye geldin merak ettim ne olur beni aydınlatın bir yere gidip oradan devam etmek istiyorum

acele yazımı okumadı herelde canı sağolsun tabi hepinizin kafası yoğun bende karıştırmayayım

birde bir şey sorucam benim doktorum başka şehire gidiyor beni başkasına yönlendirecekmiş ama ben tavsiye edilen biryere gitmek istiyorum kafi sen istanbulda nereye gittin memlunmusun

böcek benim fikrimi almak istersen ben memorialde yaptıdım memnun kaldım orayı düşünebilirsin istersen

gündüzleri kadın programı var onda çıkıyor bir adam adını unuttum ona iyi diyorlar daha olmadı ona gidicem Allah versinde nereden olursa olsun ben şu an senin yerinde olmayı çok isterdim acele

acele yazımı okumadı herelde canı sağolsun tabi hepinizin kafası yoğun bende karıştırmayayım

sakın öğle düşünme burda hepimiz biriz canım tamamı ne demek kafa karıştırmak bu gün biraz rahatsızdı o iyi bile kaldı yarin oku cevap verir mutlaka

yaşama sebebim sen ne zaman geldin yenimi birde aşılama başladınmı yada o merkez aşılama yapıyormu doktorum ısrarla aşılama öneriyor ama dedim ya bana vakit kaybı gibi geliyor

gündüzleri kadın programı var onda çıkıyor bir adam adını unuttum ona iyi diyorlar daha olmadı ona gidicem Allah versinde nereden olursa olsun ben şu an senin yerinde olmayı çok isterdim acele

canım hayırlısı allahtan sakin ol buluruz iyi bir yer zaten araştır sağlıklı karar ver inşallah sende gelirsin isteyen herkezde ama benim sonucumda pek belli değil biliyorsun zaten sabah tel.çaldı bir korktum heralde buraya kadar dedim uykudan böyle kalkılırmı kalktım işte dudağım uçukladı yasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…