tuvalette filan düşmez canım o kadar da değil ilahi. rahat rahat yp tuvaletini. ben trasferden sonra 3 gün yattım normal vaziyette hiç kıpırdamadan değil tabi ayaklarını filan da dikmiyorsun.3 gün sonra istanbuldan kütahya ya otobüsle döndüm bir de Öyle kolay kolay olmuyor bir şey ama sen 3_4 gün dikkat et kendine şimdi bir şey söylesem kızcaksın ama sonda takıldımı hatırlamıyorum .Doğum da takıldı biliyorum da ama takmadılar heralde zaten 5 _10 dakikalık işlem.Yok yok takmadılar çünkü ben işlemden önce tuvalete girmiştim şimdi hatırladım
yaşama sebebim ben geçen perşembe yaptırdım ama cesaretim beni yarı yolda terk ettiğinden narkoz aldım....
acele büyük gün yarın demek hadi hayırlısı sakın stres yapma herşey yolunda gidecek inşallah birde sigara içmeyi düşünme bu kadar dayanmışsın doğumdan sonra içersin artık çok güzel bir duygudur herelde valla bende çok heveslendim aşılama yapmadan direk tüp bebek yapmayı düşünüyorum aşılama zaman kaybı diye düşünüyorum perşembe doktorumla konuşucam
kız ben girdim hatırlıyorum bayağı lüks bir tuvaletti:Roflol:yoksa yumurta toplamadan önce mi girmiştim bak şimdi kafam karıştıkafamçokkarıştıyok sen karıştırıyorsunnnnnnnnnnn tuvalete gitmiş olmamalısın sıkışık olman gerekiyor neyse yarin göreceğiz kızmıyorum siz kızmayında
canım yatma yok. otur bilgisayar oyna, televizyon seyret, yemeğini ye, tuvalete korkmadan git, ara sıra uzan kitap oku ama öyle yatak döşek yatma yok. önemli olan ilk 48 saat zaten. yemek pişirme uzun uzun sadece ısıt, ağır kaldırma yani işin özeti kendine dikkat et. ben biliyorsun hep bilgisayar başındaydım ama 4 gün evden çıkmadım.
kız ben girdim hatırlıyorum bayağı lüks bir tuvaletti:Roflol:yoksa yumurta toplamadan önce mi girmiştim bak şimdi kafam karıştıkafamçokkarıştı
kızlar sonuç hafta başında. beklemek inanın zor ama her güne bir program yapıyorum, kitap okuyorum, kazak örüyorum, sizlerle sohpet ediyorum ve düşünmemeye gayret ediyorum
arkadaşlar bana müsade. ilaç vaktim.ordanda yatayım artık...hepinize sevgiler. acele allah beraberin de olsun......sabah seni düşüneceğim....
birde bir şey sorucam benim doktorum başka şehire gidiyor beni başkasına yönlendirecekmiş ama ben tavsiye edilen biryere gitmek istiyorum kafi sen istanbulda nereye gittin memlunmusun
acele yazımı okumadı herelde canı sağolsun tabi hepinizin kafası yoğun bende karıştırmayayım
gündüzleri kadın programı var onda çıkıyor bir adam adını unuttum ona iyi diyorlar daha olmadı ona gidicem Allah versinde nereden olursa olsun ben şu an senin yerinde olmayı çok isterdim acele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?