tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaşama sebebim sen ne zaman geldin yenimi birde aşılama başladınmı yada o merkez aşılama yapıyormu doktorum ısrarla aşılama öneriyor ama dedim ya bana vakit kaybı gibi geliyor

canım ben 3 kez ankara da 3 kez de eskişehirde aşılama oldum bir 3 kez daha olacaktım doktoruma göre ama ben artık istemedim yaş 29 olmuştu ve zaman kaybediyordum.eşimle konuştuk ve tüp bebeğe karar verdik ilk denememde de tuttu şu anda 3.5 yaşın da bir oğlum var sen kaç kez aşılama oldun

yaşama sebebim sen ne zaman geldin yenimi birde aşılama başladınmı yada o merkez aşılama yapıyormu doktorum ısrarla aşılama öneriyor ama dedim ya bana vakit kaybı gibi geliyor

banada öyle geliyor tutmazsa yine tüp bebek yapıyorlar valla sağ olsun bizim doktorumuz testin sonucuna baktı tüp bebek dedi bende aşılama yapalım dedim oda vakit kaybetmeye gerek yok dedi çok ta iyi oldu bencesüprizzzzz

yok canım ya yanlış düşünmedimki tabiki biliyorum hepimiz biriz iyiki varsınız sizleri okuyunca içim rahatlıyor eşimle bile konuşamıyorum ama söz ver acele hamile kalıncada gir buraya aslında hamilelik konusunda diğer anne adaylarıyla konuşacak çok şeyin olur ama arada uğra işte ben bu işlere başladığımda sen cinsiyetlerini öğrenirsin herelde inşallah

bu arada benim bir arkadaşım da memorialde yaptırdı onun da ilk denemesiydi şu anda 1.5 yaşında bir kızı var .Zaten oranın doktoru semra hanım başlatmış türkiyede ilk tüp bebek yöntemini.ben de gazeteden okuyup tercih etmiştim orayı imkanın varsa orayı dene derim böcekcim

:1hug:ben çıkıyorum çok sağol yaşama sevincim bilgilerinden dolayı biraz dua edip yatacağım böceek sende kendine yi bak ikinizede iyi uykular tatlı rüyalar

öyle olursa yani hamile ben burdan çıkmam zaten o buranın bebeği çünkü merak etme allah gönlüne göre versin tatlım:1hug:

:1hug:ben çıkıyorum çok sağol yaşama sevincim bilgilerinden dolayı biraz dua edip yatacağım böceek sende kendine yi bak ikinizede iyi uykular tatlı rüyalar

yaşama sebebim demek istedim kusura bakma

canım ben hiç aşılama yaptırmadım iki sene önce yumurta takibiyle hamile kaldım ama sekiz haftalık kalbi durdu aldılar sora psikolojim bozuldu bu iş sadece kafada bitiyor biliyorsunuz bir sene ara verdim beş ay öncede yeni doktora başladım oda dinlen dedi sonra aşılamaya karar verdi ama ilk ay ben istemedim sonraki ay eşim izin alamadı bu ayda kistim çıktı yani olamadı doktor bir ay daha bekleyelim diyor ama tayini çıkmış gidiyor ben iyice top gibi bir oraya bir buraya bıktım artık

sabret canım acele etme önce iyi bir merkez bul sonra başla olurmu çünkü merkez çok önemli biliyorsuna.s

hamileliğin varsa daha önceden tüp bebek düşünme bence. aşlamaylada olabilir senin .ilk önce bir aşılama yaptır memorial de yapıyodur sanırım aşılama bir araştır istersen

acele sana çok tatlı uykular sakın stres yapma inan duvalarım seninle yarın girebilirsen haber ver bu gece cuma gecesi bol bol duva edicem inan bende çok heyecanlıyım bebişlerine iyi bak bizde iyi örnek ol

yaşama sebebim çok sağol sende arada gir bizzi unutma sana soracağımız çok soru olacağa benziyor evet perşembe kendi doktorumla vedalaşıp iyi bir araştırma yapayım inşallah hayırlısı

yaşama sebebim çok sağol sende arada gir bizzi unutma sana soracağımız çok soru olacağa benziyor evet perşembe kendi doktorumla vedalaşıp iyi bir araştırma yapayım inşallah hayırlısı

valla böcekcim ben zaten sizden ayrılıp başka konulara bile bakamıyorum .Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.ama önce allah yardımcınız olsun bende yatıyorum artık.sormak istediğin bir şey olursa hiç çekinme canım ben yarın gece gene burdayım inşallah.bu gece önce acele için sonra sizler için dua edeceğim .hadi iyi geceler canım:1hug:

yaşama sebebim sanada canım şimdi girdim semra hanımın sitesine dediğin kadar iyi bir doktora benziyor aşılama da yapıyormuş yarın daha iyi araştırıcam çok sağol canım evet bugün cuma gecesi bol bol okuyalım size tatlı uykular acele sadece sonucu düşün herşey süper olucak

kızlar günaydın bir kaç saatim kaldı vedalaşmak istedimsenağlama

KAFİ.İKRAR,TESS,YAŞAMA SEBEBİM,THEODOROS 80, AIRFORCE,BÖCEEK,MERALUN,ZAZA VE ADINI HATIRLIYAMADIĞIM ARKADAŞLARIM....hepinize başından beri beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim inşallah allah hepimize hayırlısıyla bir evlat nasip eder çok sağolun valla iyi dayanıyorsunuz bana

iyiki varsınız eğer olursa benimkiler çok şanslı bebekler olacak neden mi? şimdiden bir dünya teyzesi olduda ondan:))))

biliyormusunuz kötü bir örnek ama gece 03 30 da eşimle balkona çıkıp oturup bir güzel sigara içtik ama 1 tane

hepinizi çok ama çok seviyorum ne olursa olsun sizin gibi dostlarım olduya inanın çok mutluyum kızlar ya bu theodoros 80 çok yeni başladı yalnız bırakmayın olurmu sağolsun biraz panikte gerçek dostların desteğine ihtiyacı var.ay bende nereye gidiyorsam neyse belki hemen aranıza dönemezsem diye şekerlerŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…