- Konu Sahibi ACELE
-
yaşama sebebim sen ne zaman geldin yenimi birde aşılama başladınmı yada o merkez aşılama yapıyormu doktorum ısrarla aşılama öneriyor ama dedim ya bana vakit kaybı gibi geliyor
yaşama sebebim sen ne zaman geldin yenimi birde aşılama başladınmı yada o merkez aşılama yapıyormu doktorum ısrarla aşılama öneriyor ama dedim ya bana vakit kaybı gibi geliyor
yok canım ya yanlış düşünmedimki tabiki biliyorum hepimiz biriz iyiki varsınız sizleri okuyunca içim rahatlıyor eşimle bile konuşamıyorum ama söz ver acele hamile kalıncada gir buraya aslında hamilelik konusunda diğer anne adaylarıyla konuşacak çok şeyin olur ama arada uğra işte ben bu işlere başladığımda sen cinsiyetlerini öğrenirsin herelde inşallah
:1hug:ben çıkıyorum çok sağol yaşama sevincim bilgilerinden dolayı biraz dua edip yatacağım böceek sende kendine yi bak ikinizede iyi uykular tatlı rüyalar
yaşama sebebim demek istedim kusura bakma
canım ben hiç aşılama yaptırmadım iki sene önce yumurta takibiyle hamile kaldım ama sekiz haftalık kalbi durdu aldılar sora psikolojim bozuldu bu iş sadece kafada bitiyor biliyorsunuz bir sene ara verdim beş ay öncede yeni doktora başladım oda dinlen dedi sonra aşılamaya karar verdi ama ilk ay ben istemedim sonraki ay eşim izin alamadı bu ayda kistim çıktı yani olamadı doktor bir ay daha bekleyelim diyor ama tayini çıkmış gidiyor ben iyice top gibi bir oraya bir buraya bıktım artık
canım ben hiç aşılama yaptırmadım iki sene önce yumurta takibiyle hamile kaldım ama sekiz haftalık kalbi durdu aldılar sora psikolojim bozuldu bu iş sadece kafada bitiyor biliyorsunuz bir sene ara verdim beş ay öncede yeni doktora başladım oda dinlen dedi sonra aşılamaya karar verdi ama ilk ay ben istemedim sonraki ay eşim izin alamadı bu ayda kistim çıktı yani olamadı doktor bir ay daha bekleyelim diyor ama tayini çıkmış gidiyor ben iyice top gibi bir oraya bir buraya bıktım artık
yaşama sebebim çok sağol sende arada gir bizzi unutma sana soracağımız çok soru olacağa benziyor evet perşembe kendi doktorumla vedalaşıp iyi bir araştırma yapayım inşallah hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?